- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Haha alın bodyrock.tv dedikodusu, lisa marie de göğüslerine silikon taktirmak için bugün ameliyat oluyormuş :))) valla zuzananın eski kocasına da hayranım bütün sevgililerine karılarına silikon taktiriyor anlaşılan :))
Ya ben zwowlara tekrar bir baktım, yayınlanacak olanlarla birlikte yarin baslasam bir sonraki pazar'a anca biter görünüyor... ve yarın başlamaya karar verdim bakalım :) kondisyonsuz haliyle (ilk videoda kötüydü gercekten) 24 dkda bitirmiş zuzana, bakalım ben ne yapabileceğim :)
Bu aksamın callaneticsi tamam bir tek Tibet kaldı... :)
erkek milleti işte.. demek adamın standartları var kişilik hikaye:)) yada reklam aşkı...
sahi bunlar niye boşanmışlardı, lisa marie yüzünde mi...
ay çok gıcık oldum ben bunlara, hele lisanın resimlerine. zuzananın resimleri bu kadar değildi yaa...
zuz da artık kendine bi site yapsa iyi olacak...
ben t5t yaptım ama daha calla fırsat olmadı...
tibet olayı nedir :) görüyorum sizden merak ettim
duygu, hani bicepsler için bir callanetics hareketi tarif etmiştim onu yapıyor musun? ben son 5-6 call yapışımda araya onuda ekliyordum bugün farkettim pazularım sertleşmiş ve kollarımı bayaa güçlü hissediyorum. yapıyorsan sende de fark var mı?
akşam üstü tibet yapmıştım şimdi de call yaptım, sonunda da uzuuun uzun esnedim, oh değmeyin keyfime... bugün canım çok fena karın çalışmak istiyordu ama fırsatım olmadı. yarın fırsat bulursam zwow10 ile ebru şallının karın savar dvdsini deneyeyim, bakalım 1,5 saat karın yapabilecekmiyim:)
Bir yapıyorsam bir yapmıyorum ama benim de kollarım daha düzgünleşti sanki :) Güzel çalıştırıyor o hareket bicepsleri gerçekten, hiç beklemezsin ama
Bu arada, 22 dk 13 sn sürdü bu sefer ZWOD 1 :) pistol squatsları da hep yardım alırdım bir yere dayanarak hafif bu sefer yardım almadan yaptım ama Zuzana kadar eğilemedim o ayrıOlsun, o da dive bombers'da 2. turda kolayına kaçmaya başlamıştı ben de diğerlerinde kolayına kaçmadım hehe :)
65 gün mü kalmıştı yaza :)) Nerede benim karın kaslarım yahu, hala tam beliremediler :) Şundan istiyorummmm :
Eki Görüntüle 377187
Yaptın mı karınsavar, nasıldı :)) dün ben de callaneticsin karın hareketlerini nasıl zorlaştırırım diye düşünürken ilk harekette arkaya doğru biraz daha kaykıldım ve süper oldu :) gayet güzel oluyormuş hareket :)
evet hiç beklenmez o hareketten o kadar etkili olabileceği, acaba başka bir hareketten mi oldu diye şüphe ettiğimden sordum zaten sana:)) south afirican ablalar dambılla yapıyorlardı bir de öyle deneyeyim. bu arada bu south african callaneticsinin dvdlerinide arıyorum arıyorum bulamıyorum bir türlü...
1 ay önce zwow1 i 15dk 2rep yapmışım, nefes darlığından yarım bırakmışım galiba..
malesef, halal başlayamadım... kızımı okula yolladıktan sonra uyumuşum çok geç kalktım sonrada tıka basa bi kahvaltı yaptım ki sorma, hala midemi dolu hissediyorum((
ilk hareket dediğin, diz bükük oturup, kolları yana uzatarak yapılan mı?
selam kızlar,
görüyorum da süper devam ediyorsunuz. benim bogaz agrım azdı dün beni işe yollamadı bugün de halsizim hala ama yine de ofise geldim.
dün akşam pilatesimi de yapamadım hatta call denicektim oda olmadı. önce iyileşeyim öyle.
selam kızlar,
görüyorum da süper devam ediyorsunuz. benim bogaz agrım azdı dün beni işe yollamadı bugün de halsizim hala ama yine de ofise geldim.
dün akşam pilatesimi de yapamadım hatta call denicektim oda olmadı. önce iyileşeyim öyle.