- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
O sona daha gelemedim ben :)) Yarım yarım yaptım bir kaç defa dvd'yi, tamamlayamadım bir türlü.. Bu hafta bir ara tamamlayacağım, sona gelince sesini kısayım bari :))
Dediğin kadar var, gayet güzel vücutları ve yuvarlaklar.. Kollarımı hiç çalıştırmadım sanıyordum ama bugün acaip ağrımış hissediyorum, Lisa-Marie'den 3 tekrar yaptım ancak :) Biraz daha vaktim olaydı 4e zorlardım da, 10 dk geç uyanmışım sabah :)
Üzeirne 20 Zuzana karın hareketi, 25er side plank, 25 sırt hareketi yaptım. Her tarafım dökülüyordu bittiğinde :)
108 gün var sadeceeeee :)
Bu arada Esra, benim önceki mesajlarda bir pilates ablası vardı hani Hottie Austin - Janice Nichols, o kadın 50'lerinde :) 20sinden 26'sına kadar da 5 çocuk doğurmuş! Valla onu gördükten sonra kendimden utandım :)
Call 10 years young 10 hour'u indirdim bacak hareketi orda da var.ilk başta sıkıcı görünüyo ama gördüğüm hareketleri kendi başıma yapınca sıkıcılığıda kalmıyo.o kadar çok hareket varki hepsinde de gözüm kalıyo.birde resimleri gördükten sonra aman Allahım ben hala niye vakit kaybediyorum diye kendime kızıyorum.hafta sonunu hareketsiz geçirdikten sonra.alttaki kadının kalçasına bittim ben.ortadaki de before after resimlerini çok severim motivasyonumu artırıyo.bu hale gelmek için gece gündüz spor yapmam gerek heralde.hadi kızlar devam yorulmak bıkmak sıkılmak üşenmek tembellik etmek yok bize.özelliklede ben çok üşeniyorum hareketlere başlayana kadar bir ön hazırlık yapıyorum önce kendime sonrada burdaki sözler aklıma geliyo.Canın istemese bile gerekeni yapmaktır disiplin.bu sözden sonra oturmayayım kalkayım bari.bilgisayarda çok oyalıyo beni öyle bağımlı oldumki kalkamıyorum başından vaktimin çoğunu alıyo.
Eki Görüntüle 345751 Eki Görüntüle 345750 Eki Görüntüle 345749
Leaving Facebook... | Facebook
bu videoda karın hareketleri var müzik eşliğinde
ZuzkaLight's Channel - YouTube
Zuzana'nın kondisyonunu tekrar kazanması lazım eskisi gibi değil.Hareketleri yapmakta zorlanıyo.
Thin Thighs in 12 Minutes - Butt & Legs Home Workout - YouTube buda ilginç geldi bacağına taktığı hoşuma gitti.plates bantıyla da yapılabilir
senin de sevgililer günün kutlu olsun canım. benimki eşli yogayı bayılarak yapar benimle ama pazartesiye kadar görüşemiycez zaten görüşsek de yapacak ortam yok
bu aralar planking e sarmış duruyorum vücudum titreyene kadar yapıyorum. karın düzleştirmede acayip etkiliymiş.
bugün yeni aldığım kotu giydim son 2 senedir kendimi bu kadar beğendiğimi hatırlamıyorum. ayrıca eskisine nazaran dinç ve güçlü hissediyorum. keşke daha önce başlasaymışım spora ne selülit ne de çatlak olurdu şimdi.
bu güzel değşimleri duymak gerçekten heyecan verici..darısı başımıza :) ben hala bacağımın arksındaki yumuk yumuk görüntüden kurtalamdım maaleseffff ...
Resimdeki sözü yanlış anlamışım ingilizcem çok eksik komik bir çeviri yapmışım.Güzel sözmüş beğendim.Evde kendi kendime öğrenmeye çalışınca artık bu kadar oluyo ama kafaya koydum iyice bir ara hep kelime ezberliyodum.sonra sıkıldım kelimeyle olacak iş değil zamanlarada çalışmaya başladım.fakat bunun öğrenmenin püf noktası nedir onun peşindeyim nerden başlamam lazım bir yol gösteren olsa biraz olsun yol katedebilirim en azından.
Klibi izliyorum arada hep yabancı müzik dinliyorumki kulağım alışsın diye kliplerdeki hatunlarda böyle vücutlarını sere serpe sergileyince benide imrendirdiler hakikaten.özelliklede çok hareketli olanları dinliyorumki enerji katsın diye.benim eşimde arada brezilya veya yabancı dizilerine bakıyodu.Özelliklede brezilyalıların imrenilecek vücutları var şişmanların bile vücutları taş gibi sımsıkı.gelde spora başlama yani.
Andreea Banica - Love in Brasil 2010 [HD] - YouTube bu kliplerdeki hatunları gördükten sonra istersen spor yapma eşlerimizde böyle güzellere baksınlar dursunlar ondan sonra.Bizim onlardan ne eksiğimiz var.Biraz çaba biraz sabır biraz da azimle neler yaparız neler yeterki bu hızımızı kaybetmeyelim.
concordiaa cnm benim sakın pes etme ve moralini bozma bende hala düzelmiş değilim.bacağımın arkasındaki yumuk yumuk görüntüler bende de vardı hemde fazlasıyla selülitle beraber boğum boğum olmuştu.ancak adama dönmeye başladılar.yani kalçamla aynı hizada birleşmişlerdi resmen şimdi en azından kalçamda bacağımda birbirlerinden ayrıldılarda kalça ve bacak olduğu ortaya çıktı o kadar kötüydü.Burda beraber birbirimizden destek alarak imrenerek sporumu aksatmadan devam ediyorum.değişimleri yazdıkça başkalarıda umutlanıp onlarda başlasınlar diye böyle birbirimizi spora teşvik ediyoruz.sporun ne güzel değişimler yarattığına şahit oluyoruzda azimle bizde devam ediyoruz.sakın bırakma bende sonuç alamıyorum diye bıkıyodum artık.resimdeki sözde çok güzel ifade etmiş '' ilk adım her zaman en zorudur o adımı atmaktan hiç pişman olmayacaksın '' ayyyynen. merak etme çalışmalarının karşılığını devam ettiğin sürece alacaksın.
Selam Kızlar,
verilen kilolardan sonra şekillendirme ve kilo almamak üzerine çalışıyorum. ama bu iş sporsuz olmuyor. yaptığım uzun araştırmalardan sonra sizin topike rastladım. bir miktar daha kilo vermek ve özellikle de kalça ve bacaktan incelmek istiyorum. zuzana bana yardımcı olabilir sanırım.
Kesinlikle olur :) Benim içi su dolu balon gibi olan bacaklarım (8-9 kilo kadar hiç sporsuz verince olmadı tabii) sıkılaştı sayesinde :) Hiç spor yapmadıysan 2009 yılının özellikle videolarına bak, orada daha basit hareketler hem de Zuzana daha bir insan görüntüsünde :)
Bundan ben çok yapmıştım : Pin Up Legs Workout - YouTube
Günde 15 dk kadar Zuzana'nın ardından ben bu hatunun videosndaki ilk 8 dk içindeki bazı hareketleri de yapıyorum daha da sıkılaşsın diye : Hottie Pilates Butt Burner Workout - YouTube
Bak bu hareket de muhteşemdir, hem de basit, çooooook yaptım ilk günlerde özellikle : Tone Your Butt & Legs. - YouTube