- 5 Nisan 2011
- 245
- 4
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
teşekkür ederim ilginz ve tavsiyeleriniz için:) zor bi dönemeç evet şu kpss ... evde kaldıkça kendime sarıyorum işte,bi de ndense arada bi foruma girmek keyiflendiriyor beni cidden :)
aa sen de türkçeci misin yoksaheheyt çok sevindimm
ben bundan bısey anlamadım zayıflatıyormu
kızlar şu yanlar için;simit dediğimiz er var ya orası için ne önerirsiniz?
kızlar şu yanlar için;simit dediğimiz er var ya orası için ne önerirsiniz?
Get Rid of Muffin Tops / Hip Fat - YouTube
How To Lose Your Love Handles Exercise - YouTube
Sexy Butt Lift Love Handle Blaster Workout - YouTube bu ablanın 3 çocuğu varmış imrendim gerçekten
bu videoların hepsi simitler için canım
bu da zuzanadan side plank lift bunun da simitleri eriteceğini düşünüyorum Elbow Plank to Side Plank Lift Exercise - YouTube
kolay gelsin canım
nnnyyy bugün ben callanetics evolution yaptım :) Aman yahu neydi o öyle kol, bacak ve kalça hareketleri, süper çalıştırıyormuş :) İleri seviye ile orta seviye yapan arası bir şey uyguladım, bazı yerlerde ellerime 1er kglık dambılları aldım falan ama o ileri seviye yapan kızın yüzünde neden o kadar tuhaf bir ifade olduğunu çok iyi anladım :)) Çok haklı acaip geliriliyor kollarVaktim olduğu günlerde yapmak lazım :))
Üzerine Zeynep Aksoy'un yoga hareketleri cd'si vardı, ilk 15 dksını yaptım. Daha da uzun yapmak isterdim, ama zamanım yok, haftasonu geldi benim mesai bitmedi resmen, telefonlarım susmuyor gene... Uzuun uzadıya zamanım olduğunda onu da tam yaparım, zaten yogaya da başlıyorum haftaya :)
Eki Görüntüle 345339
süpersin canım, dediğim kadar varmış dimi:))) vücutlarıda çok güzel bence, popo düzleştiriyor falan diyorlar ama onların poplarıda gayet güzel yuvarlak ve tüm vücutlarında hoş bir yuvarlaklık var bence...
sanırım aynı yoga cdsini bende yapıyordum bi ara, çok güzeldi ama 2 saat uzun geliyordu bir de sona doğru yere yatıp meditasyon yapıldığı bir bölüm var, orada süper kendimden geçiyordum sonra birden bire kadın tok bir sesle yeni popzisyon için konuşmaya başlayınca nasıl yerimden fırlıyordumbütün rahatlama falan çöpe gidiyordu sinir oldum bıraktım o yüzden:)))