Bodyrock.tv

teşekkür ederim ilginz ve tavsiyeleriniz için:) zor bi dönemeç evet şu kpss ... evde kaldıkça kendime sarıyorum işte,bi de ndense arada bi foruma girmek keyiflendiriyor beni cidden :)

concordiaa canım ben de kpss ye hazırlanıyorum geçen sene 84 aldım ama bizim bölüm 86 da kapadı ben de stresimi sıkıntımı sporla atıyorum canım. dersanedeki arkadaşlarım nasıl bu kadar pozitifsin diye soruyolar bana :)

yarın sahile gidip yürüyüş - hızlı yürüyüş- koşu yapıcam.. ardından da muffin top egzersizleri yapıcam belim incecik oldun istiyorum..

youtube da gezinirken şu videoyu buldum. bel inceltiyormuş.. kadın çok istekli yapıyodu benim de canım çekti yarın yürüyüşten sonra yaparım artık

Get Rid of Muffin Tops / Hip Fat - YouTube

Çok şanslısın valla Esra, benimkinde daha tık yok :) Ancak koltuk tepesinden bana bakıyor ara ara :)) Ben de anlamıyordum değişimi, başkaları dedikçe ve ölçtükçe farkettim, al ölçülerini yaz bir kenara, haftada, 10 günde 1 kontrol et, kilon değişmese bile ölçülerin değişecek :)

Spor evde bile olsa, 20-30 dk bile olsa kesinlikle depresyona birebir concordiaa :) Hava İstanbul'da açık bugün, bulunduğun yerde de öyleyse çık yürüyüşe mutlaka :)

Hareketler çok iyiymiş, kesinlikle yapmalı :)

Vanilya, hava güzel sen şimdi bugün de durmazsın evdeee :) Bari yap da öyle çık evden :)

Ben de bugün dışarda olucam lalalala hava çok güzelll :)

Ve gittim geldim.. 3 saat yürüyüş yapmışım :)

Kızlar, ben sayenizde spora iyice sardıkça beslenme tarzım da değişti, dışarda öğlen yerken ve evde yaparken seçer oldum, faydası ne, besin değerini nasıl kaybetmeden pişiririm ve hala lezzetli kalır diye.. Eve de çok nadir dışardan bir şeyler söyler oldum. Sizde de böyle mi?

Özgüvene bak :)

Kalça süper havada görünüyor :)

Karın kası istiyorumm!

Vaaaav resimler süpermiş bir an kendimi öyle vücuda sahipmiş gibi hissettim.

Dün gündüz yapamamıştım sporumu akşam televizyon seyrederken aldım lastiğimi bütün ne kadar bacak basen hareketleri varsa yaptım.Hemde öyle bir sıkarak yaptımki bacaklarım acıdı artık.İç bacak içinde sandalye sıkmak yerine 75cm lik plates topunu aldım bacağımın arasına öyle sıkabildiğim kadar sıktım bacaklarımı.Yeni bir kot almak için sabırsızlanıyorum artık bakalım nasıl olacak.asıl değişimi o zaman görecem.
şu quick call legs olmuyo indiremedim bir türlü çok link var ama çıkmıyo bende bıraktım.

Ufacık evde pilates topunu nereye saklayabileceğimi düşünmekten almadım daha top falan Lion :) Yoksa çok merak ediyorum bir sürü denge hareketi var üzerinde :)) Neyse daha büyük bir eve taşınırsak (ki taşınmak çok uzak bir ihtimal değil gene:)) planlarımın arasında o da var :) Ufak bir konsol, 2li zigon, ve bir kaç ıvırzıvırdan sonra tabii Evin ihtiyaçlarının bittiğini göremedim daha..

Son düzenleme:
0:50'den 1:32'ye kadarki hareket de bir ara benim standart karın hareketimdi, unutmuşum :) Değişiklik olsun ara ara bunu da yapayım....

kızlar şu yanlar için;simit dediğimiz er var ya orası için ne önerirsiniz?

Get Rid of Muffin Tops / Hip Fat - YouTube

How To Lose Your Love Handles Exercise - YouTube

Sexy Butt Lift Love Handle Blaster Workout - YouTube bu ablanın 3 çocuğu varmış imrendim gerçekten

bu videoların hepsi simitler için canım

bu da zuzanadan side plank lift bunun da simitleri eriteceğini düşünüyorum Elbow Plank to Side Plank Lift Exercise - YouTube

kolay gelsin canım

Son düzenleme:

Evet bnim de dediğim side plank position'lardı :)

109 gün kaldıııı :)

nnnyyy bugün ben callanetics evolution yaptım :) Aman yahu neydi o öyle kol, bacak ve kalça hareketleri, süper çalıştırıyormuş :) İleri seviye ile orta seviye yapan arası bir şey uyguladım, bazı yerlerde ellerime 1er kglık dambılları aldım falan ama o ileri seviye yapan kızın yüzünde neden o kadar tuhaf bir ifade olduğunu çok iyi anladım :)) Çok haklı acaip geliriliyor kollar Vaktim olduğu günlerde yapmak lazım :))

Üzerine Zeynep Aksoy'un yoga hareketleri cd'si vardı, ilk 15 dksını yaptım. Daha da uzun yapmak isterdim, ama zamanım yok, haftasonu geldi benim mesai bitmedi resmen, telefonlarım susmuyor gene... Uzuun uzadıya zamanım olduğunda onu da tam yaparım, zaten yogaya da başlıyorum haftaya :)

Vee yarın şunu yapacağım :BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Yeterince cesursanız 4 kere tekrarlayın diyor :) Bugünkü callanetics'in yarın ağrı sonuçlarını göreceğim bakalım eheh.. 3 kere mi yapabilirim 4 kere mi :)

Şu January Challange'ı tamamlamadan rahata ermeyeceğim :)

Benim için biraz fazla kaslı ama muhteşem bir gülümsemesi varmış :) Tam zafere ulaşmış gibi :)

Saçlarının uçlarına kadar sağlık akıyor :)

egzersizler çok ETKİLİ gözüküyor kızlar iştahım kabardı! kesinlikle denemeliyim.özellikle vıdeoların hepsinde yanyatarak kalçaı kaldrma hareketi var yanlar için süper gibi . bir de ortadaki video idi sanırım dizlerini kırıyor ve ayaklarına değmeye çalışıyor ya..o işte yanlar içiin banko bi egzersiz .. ah çok sağ olun kızlar..:) o linkleri atan elleriniz dert görmesinn inşalllaaaah

süpersin canım, dediğim kadar varmış dimi:))) vücutlarıda çok güzel bence, popo düzleştiriyor falan diyorlar ama onların poplarıda gayet güzel yuvarlak ve tüm vücutlarında hoş bir yuvarlaklık var bence...

sanırım aynı yoga cdsini bende yapıyordum bi ara, çok güzeldi ama 2 saat uzun geliyordu bir de sona doğru yere yatıp meditasyon yapıldığı bir bölüm var, orada süper kendimden geçiyordum sonra birden bire kadın tok bir sesle yeni popzisyon için konuşmaya başlayınca nasıl yerimden fırlıyordum bütün rahatlama falan çöpe gidiyordu sinir oldum bıraktım o yüzden:)))

O sona daha gelemedim ben :)) Yarım yarım yaptım bir kaç defa dvd'yi, tamamlayamadım bir türlü.. Bu hafta bir ara tamamlayacağım, sona gelince sesini kısayım bari :))

Dediğin kadar var, gayet güzel vücutları ve yuvarlaklar.. Kollarımı hiç çalıştırmadım sanıyordum ama bugün acaip ağrımış hissediyorum, Lisa-Marie'den 3 tekrar yaptım ancak :) Biraz daha vaktim olaydı 4e zorlardım da, 10 dk geç uyanmışım sabah :)

Üzeirne 20 Zuzana karın hareketi, 25er side plank, 25 sırt hareketi yaptım. Her tarafım dökülüyordu bittiğinde :)

108 gün var sadeceeeee :)

Bu arada Esra, benim önceki mesajlarda bir pilates ablası vardı hani Hottie Austin - Janice Nichols, o kadın 50'lerinde :) 20sinden 26'sına kadar da 5 çocuk doğurmuş! Valla onu gördükten sonra kendimden utandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…