- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
am-pm 1 saatlik programın ikiye bölünmüş hali yani vaktin azsa yarısını sabah yarısını akşam yapmak için.
koruma programı dediğinin videosunu görmedim(yazarken video dediysem kusura bakmayın) kitapda yazıyor hareketler. mevcut videodaki hareketlerin bazılarını içeriyor ve sayıları azaltılmış şekilde.
concordiaa cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için Sende Zayıfla sitesine bende üyeyim hala devam ediyo üyeliğim arada giriyorum.Eskiden bütün linkler vardı şimdi vip üyelik istiyo linklerde kaldırılmış brazil butt lift'i ben ordan indirmiştim.Cnm videoyu yollamakta uğraştırıcı olduğu için seni boşuna uğraştırmak istemedim.Bilgisayarım yeni formatlandığı için indirdiğim utorrent te silindi.Önce torrent indirip ordan call'ı indirdim buldum sonunda araya araya.Ben quick call hips&behind'i indirdim.Bu arada call teyzenin bacaklarını çok beğendim gayet düzgün yaşına göre.Şimdi sırada Qick call legs i indirmeye geldi onuda indireyim.Bu 10 years younger 10 hour nasıl bir egzersiz yani nereleri çalıştırıyo komple vücut olarakmı bana bu iki video yeterli ama sırası geldiğinde onuda indiririm.
Kalçalarıma ve bacaklarıma dokunduğumda sanki sertleşmiş gibi geliyo.Gitgide sıkılaşıyo sanki daha var tabi kot giydiğimde bacaklarımın inceldiğini ve kalçamın dikleştiğini görmek nasıl keyif veriyo anlatamam.
Bugün yine doktora gittim sinüzit için geçen gün tomografi çektirmiştim doktor tomografi sonucuna göre kronik akut sinüzit ameliyat olman lazım dedi.Başka türlü geçmeyecek dedi o kadar ilaca rağmen.Bugünden 4 tüp kan ve idrar tahlili yapıldı sonuç haftaya çarşambaya kaldı ondan sonrası ameliyatı olmak kalıyo bir an önce iyileşeyimde.
Bir türlü şu quick call legs'i indiremedim o kadar uğraşıyorum başka şeyler çıkıyo nasıl indirecem bunu.biraz daha uğraşayım bakalım yada içeriğindeki hareketleri ezberlesem yeter aslında.merak ettim kafama koydumya illa indirecem yani.
Duygu cnm burnumdan gayet memnunum tombul ve küçüktür burnum gerek yok.Asıl benim göğüs estetiğine ve vajina estetiğine ihtiyacım var.Vajina estetiği doğumdaki doktor hatasını çekiyorum.Çok zahmet çekmiştim o zamanlar doğumum zor olmuştu aslında sezeryan olsa daha iyi olurdu.Dikişlerim hep patlamıştı.Şimdi küçük oğlum 7 yaşında o günden beri enfeksiyon oluşuyo geçen gün onun içinde gittim kadın doğuma estetik ameliyat olacaksın dedi yaraların kapanmamış o yüzden sık sık problem yaşarsın dedi.şu burnumu halledeyim sırada o da var.birde göğüse el atsam slikon taktırsam ne iyi olurdu.ameliyatlar ne kadar acaba onuda kafama koydum.
Bu arada resimlere ve sözlerine bayıldım.bende hayatımı 30 umda değiştirmeye başladım.asıl hayat bundan sonra başlıyo benim için.üşengeçlik tembellik edersem bu sözünü aklıma getirecem kendimi pişman üzgün ve suçlu hissetmektense kas ağrısına razıyım.sonrasında büyük bir huzur ve sonuç almanın mutluluğu tabiki.
concordiaa Allah zihin açıklığı versin cnm inşallah kazanırsın sınavlarını.
Quick callanetics hips behind buldum torrentte ama o mudur? Legs demiyor bunda...
bu sadece popo için olan.
bence sen tüm vücut için olanı dene.. 10 years younger in 10 hours olanı.
iyiyim canım ama hala üzerimde bir ağırlık var.
dün yeni başladığım 6 haftada 100 şınav vaad eden programının dinleme günüydü, bende t5tden sonra gaza geldim, enerji buldum ve 6 haftada 200 mekik ile 6 haftada 20 barfiks programlarına da başladım gece gece..
bugün de 100şınavın 2. günüydü. bakalım 6 hafta sonra bir sette kaç şınav yapabileceğim çooook merak ediyorum, tabii dayanabiirsem.
kollarım ayrı, karnım ayrı ağrıyoooor:)))
Dün de aylar önce aldığım kapı barını monte ettirdim benim beye eheheh :)) Yerin varsa tavsiye ederim, çok basit montesi ve hemen çıkabiliyor.. Şu kollarım biraz daha güçlensin bakalım :))
t5t enerji veriyor cidden, az önce tamamladım duramıyorum yerimde :)
bendede var canım 1 ay önce babamdan rica etmiştim alıp takmıştı bana ama 1 tane bile çekemiyorum, callanetics öncesi esneme için asılıyorum sadece o kadar. kollarım güçlensin diye şınava başlamıştım sonra yaparım diyordum(gerçi kol değil göğüs hareketiymiş şınav, sonradan öğrendim ama neyse)
şimdi yaptığım programda hiç çekemeyenler içinde negatif barfiks ile başlatıyor.
bi sandalyeye falan çıkıp bara asılıyorsun sonra kendini yavaşca aşağı bırakıyorsun. haftada 3 gün çalışıyorsun, ilk gün 1 tekrardan 5 set yapılıyor aralarda 120sn dinlenmesi var, o aralarda da kaş bıyık aldım, çok güldüm kendime:)))
2.3. günlerin programı daha farklı, yavaş yavaş sayı arttırıyor falan.. bak istersen twenty five pull ups diğer dediğim programlarda bu sitede var, nette ararsan türkçe çevirileride var ama o forumların linkini vermek yasak sanırım.
sen çekebiliyor musun?