- 5 Ağustos 2011
- 23
- 0
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Gündüz, hatta mümkünse sabah spor yap, tüm günün dinç geçsin, gece de tibet'i, uykun deliksiz oluyor :)
tibet nedir?????
evet bugün warm up ve zwod1 yaptım. ama yapmadan önce çok düşündüm çünkü dün deadlift yaparken çok zorladım kendimi ve hareketi yanlış yaptığımı farkettim ama iş işten geçmişti ve bugün belim ağrıyor. ama yine de kaldırdım totoyu, hareketin iyi geleceğini düşündüm.
hakkatten zuzana inanılmaz performans kaybı yaşamış ama bu kadar kayıp bana normal gelmedi açıkçası. yani benim modifiye kolay versiyonlara kaçmam lazımdı, onun değil. ama yiğidi öldürüp hakkını yememeliyim, hareketleri elbette ki benden çok daha iyi yapıyor, özellikle de pistol squat ları. ben herhalde ancak onun yarısı kadar çömelebiliyordum
şimdi yarın yine salonda ağırlık yapacağım da cts günü zwod1 yerine zwod2'yi yapayım değil mi? ne dersiniz?
Bahsetmeyi unuttum mu sana :)
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Başlığa bak, 5 tane yoga pozisyonu var. Önce 3 le başlıyorsun, her hafta 2 arttırarak 21'e ulaşıyorsun ve hep 21 yapıyorsun. Ben bugün 15'e geçtim :)
Sağlıktan, çakra düzenlemelerine, depresyona, bağışıklık sistemine, faydalarına varıncaya kadar tonla faydası var. Yoga'ya hazırlık okulu gibi görüyorum biraz da ben :)
ben de bi istikrar getirsem şu spor işine iyi olacak ,çok tembelim şu sırabi yorum okumuştum forumda call de ki bi hareket için popo düzleştiyor diye bi ara. doğru mudur ki?şu kaldıran hareketler değil de onlardan sonra ki hareketlerinde birinde pelvis hareketlerinde sanırım ynlış hatrlamıyor isem.
ben de bi istikrar getirsem şu spor işine iyi olacak ,çok tembelim şu sırabi yorum okumuştum forumda call de ki bi hareket için popo düzleştiyor diye bi ara. doğru mudur ki?şu kaldıran hareketler değil de onlardan sonra ki hareketlerinde birinde pelvis hareketlerinde sanırım ynlış hatrlamıyor isem.
Vav demek call kalçayı daha kalkık ve yuvarlak yaptı hııım.Bende çok merak ettim şu call egzersizlerini biraz youtube da inceledim hareketleri.Şu quick call hips&behind ile call legs olan var ikisini indirmek istiyorum.Sadece bu iki video yeterli bütün vücudum orantılı zaten sadece bacaklarımda sorun o da olmasa güzel fiziğim olacaktı aslında.Bu kadar zahmette çekmeyecektim.
concordiaa cnm sen sadece bu iki videoyu nerden indirebileceğimi indireceğim siteyi yaz yeterli.
quick call legs i ben çok aradım bulamamıştım bulan varsa bende rica edeceğim linkini...
Şu 15 dklık koruma videosunu merak ettim ben de.. Bir de internette araştırırken AM Call, PM Call diye versiyonlarını da buldum, onlar mıdır bu 15 dklıklar?
Şu 15 dklık koruma videosunu merak ettim ben de.. Bir de internette araştırırken AM Call, PM Call diye versiyonlarını da buldum, onlar mıdır bu 15 dklıklar?