Bodyrock.tv

evet bugün warm up ve zwod1 yaptım. ama yapmadan önce çok düşündüm çünkü dün deadlift yaparken çok zorladım kendimi ve hareketi yanlış yaptığımı farkettim ama iş işten geçmişti ve bugün belim ağrıyor. ama yine de kaldırdım totoyu, hareketin iyi geleceğini düşündüm.

hakkatten zuzana inanılmaz performans kaybı yaşamış ama bu kadar kayıp bana normal gelmedi açıkçası. yani benim modifiye kolay versiyonlara kaçmam lazımdı, onun değil. ama yiğidi öldürüp hakkını yememeliyim, hareketleri elbette ki benden çok daha iyi yapıyor, özellikle de pistol squat ları. ben herhalde ancak onun yarısı kadar çömelebiliyordum :KK43:

şimdi yarın yine salonda ağırlık yapacağım da cts günü zwod1 yerine zwod2'yi yapayım değil mi? ne dersiniz?

Çok çalışmam gerek çok resimleri gördükçe tembellik yapasımda gelmiyo.Kimbilir bu hale gelmek için nasıl disiplinle çalıştılar.
$squat.jpg $vanesa.jpg

Eklentiler

• $popo2.jpg
    $popo2.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $popo.jpg
    $popo.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $karın.jpg
    $karın.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 61
tibet nedir?????

Bahsetmeyi unuttum mu sana :)

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Başlığa bak, 5 tane yoga pozisyonu var. Önce 3 le başlıyorsun, her hafta 2 arttırarak 21'e ulaşıyorsun ve hep 21 yapıyorsun. Ben bugün 15'e geçtim :)

Sağlıktan, çakra düzenlemelerine, depresyona, bağışıklık sistemine, faydalarına varıncaya kadar tonla faydası var. Yoga'ya hazırlık okulu gibi görüyorum biraz da ben :)

evet bugün warm up ve zwod1 yaptım. ama yapmadan önce çok düşündüm çünkü dün deadlift yaparken çok zorladım kendimi ve hareketi yanlış yaptığımı farkettim ama iş işten geçmişti ve bugün belim ağrıyor. ama yine de kaldırdım totoyu, hareketin iyi geleceğini düşündüm.

hakkatten zuzana inanılmaz performans kaybı yaşamış ama bu kadar kayıp bana normal gelmedi açıkçası. yani benim modifiye kolay versiyonlara kaçmam lazımdı, onun değil. ama yiğidi öldürüp hakkını yememeliyim, hareketleri elbette ki benden çok daha iyi yapıyor, özellikle de pistol squat ları. ben herhalde ancak onun yarısı kadar çömelebiliyordum :KK43:

şimdi yarın yine salonda ağırlık yapacağım da cts günü zwod1 yerine zwod2'yi yapayım değil mi? ne dersiniz?

Evvet, bence de ZWOD 2'yi yap.. Kocasından ayrıldı, normaldir diye bakıyorum ben, toparlıyor ama gitgide kendini, son videolarında daha iyi :)

Hareketi yanlış yapsam bile bele değil bacağa yükleniyorum ben genelde hep, sanırım bugünkü ab torture'da da ağırlık kaldırıp indirmek aslında karın bölgeme de iyi gelecekken sadece bacaklarımın üst kısmını ve kalçamı çalıştırdığımı hissettim de böylesi de iyi diye pek bozmadım :) Beline sakın yüklenme aman diyim, mümkünse benim gibi bacağa dağıt ağırlığı...

Lion, valla bilemiyorum yediğimiz, içtiğimiz şeylerle de çok alakalı o şekle girmemiz.. Protein ağırlıklı, karbonhidratı hayatlarından çıkardıkları veya çok düşük tuttukları bir diet de uyguladıklarından eminim :)

İlk resimdeki kalçalara bittim yannız! Sapık gibi hissetçem kendimi yakında :)

Son düzenleme:
Bahsetmeyi unuttum mu sana :)

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Başlığa bak, 5 tane yoga pozisyonu var. Önce 3 le başlıyorsun, her hafta 2 arttırarak 21'e ulaşıyorsun ve hep 21 yapıyorsun. Ben bugün 15'e geçtim :)

Sağlıktan, çakra düzenlemelerine, depresyona, bağışıklık sistemine, faydalarına varıncaya kadar tonla faydası var. Yoga'ya hazırlık okulu gibi görüyorum biraz da ben :)

Haaa, bildim bunları. Bir ara yapmıştım da ısınmadan bunları yapmak bana kendimi rezil hissettirmişti.

dün kendimi çok zorlamışım, mekikleri tam mekik şeklinde yukarı kadar kalkarak ve yetinmeyip birde elime ağırlık alarak yapmanın ve her sette aralara normal şınav eklemenin acısı çıktı bugün. göğsüm kollarım karnım ve ne alakaysa calflarım ağrıyor. bugünü dinlenme günü mü ilan etsem yoksa biraz pilates yada callmı yapsam yoksa sadece esneme mi yapsam karar veremedim.

normalde hergün 10 diz şınavı, 10 tanede elleri içe çevirip parmak ucu birbirine bakacak şekilde şınav çekiyordum.
dün internette 6 haftada 100şınav çekmek için bir program buldum (başka bir forum sitesinde olduğu için link veremiyorum ama aratınca çıkar kesin orjinal ingilizce sitesi de hundredpushups diye geçiyor) haftada 3 gün 5 setten başlanıyor, çekebildiğin şınav sayısına göre seviyeni belirleyip başlıyorsun ben 2. seviyeye denk geliyordum ama yinede en alt seviyeden başladım.

1. gün 60sn dinlenerek 2-3-2-2-3 nizami şınav(normal şınav) çekilecekmiş, ne varki bunda dedim dinlenme yerine de ip atladım, yetmedi normalde çektiğim diz şınavınıda çektim. şimdi her yerim çooook fena ağrıyor:KK43:((

6 hafta bunu yapıp bir yatışta 100 şınav çekecek hale gelebileceğimi sanmıyorum erkek olsam belki olur(onların kas yapısı bizden daha farklı diye söylüyorum, okurken benim bile feminis damarım kabardı:)))) ama yorumlardan okuduğum kadarıyla yapan erkeklerinde çoğu o seviyeye gelememiş ama hepsi kesinlikle skorunu 3e 4e katlamış...

ayrı programın 200mekik, 200 squat, 20 barfiks versiyonlarıda varmış onlarıda denemeyi düşünüyorum, tabii kolumu kaldırabilirsem:)))

Son düzenleme:
:)))))
görüyorum ki Callan teyzemin "sıkın sıkın daha güçlü sıkın, yürürken sallanan bacaklarınızı düşünün daha güçlü sıkacaksınız" lafı hepinizi fena halde gaza getirmiş:))) çok sevindim.

teyze onu programın en sonunda bir bacak hareketi var orda söylüyor, yere oturup ayak tabanlarını da bir sandalyenin bacaklarına yerleştiriyorsun, vücudu hafif öne doğru veriyorsun eller yanda, üst gövde serbest olacak. bu şekilde sandalyenin bacaklarını sıkıyorsun 100 defa,
ileri versiyonlarında da aynı hareketi bacağını olabildiğinde yukarı kaldırarak yapıyorsun.

tüm bacağı ama özellikle iç bacağı çok iyi topluyor ve hiç bir zaman hareket kolaylaşmıyor çünkü güçlendikçe daha güçlü sıkabiliyorsun.

ben bu şekilde 2 sandalye eskittim bacakları esneyip sallanmaya başladı, eşimden köşe bucak saklıyorum onları, zavallı kociş kazara bi otursa kırılı verecek sandalyeler:)))
artık yemek masasının bacaklarında yapıyorum o daha sağlam:)))

Son düzenleme:
ben de bi istikrar getirsem şu spor işine iyi olacak ,çok tembelim şu sıra:KK70: bi yorum okumuştum forumda call de ki bi hareket için popo düzleştiyor diye bi ara. doğru mudur ki?şu kaldıran hareketler değil de onlardan sonra ki hareketlerinde birinde pelvis hareketlerinde sanırım ynlış hatrlamıyor isem.

ben de bi istikrar getirsem şu spor işine iyi olacak ,çok tembelim şu sıra:KK70: bi yorum okumuştum forumda call de ki bi hareket için popo düzleştiyor diye bi ara. doğru mudur ki?şu kaldıran hareketler değil de onlardan sonra ki hareketlerinde birinde pelvis hareketlerinde sanırım ynlış hatrlamıyor isem.

hangi hareketten kaynaklı bilmiyorum ama yabancı forumlarda çok küçülttü, erkek gibi oldu diyenler var ama yok öyle birşey olmadı diyenler de var.
benim gözlemim, küçüldü diyenlerin çoğu bir üst seviye olan süper callanetics videosunu yapıyorlar ve uzun süredir hergün 1 saatlik videoyu yapıyorlar.
Callan kitabında şöyle diyor "kimsenin bu işe hergün ayıracak 1 saati olamaz, zaten buna gerek de yok, istediğiniz ölçüye gelinceye kadar 1 saat yapın, sonra günde 15dklık koruma programını yapın, yeter" diyor.
çok küçüldü vs. diyenler neden Callanı dinlemeyip uzun zaman 1 saatlik videoyu yapmışlar istedikleri boya gelince durmamışlar sormak gerek.
kişisel görüşüm; gerçekten düzleştirdiğini sanmıyorum ama gerçekten öyle oluyorsa bile sen istediğin ölçüye gelene kadar yapıp sonra koruma programı yaparsan öyle bir sorun yaşamazsın.
ben 1 senedir aralıklarla yapıyorum ortalamaya vurursam haftada 3 güne denk gelir bende düzleşme falan olmadı aksine daha yuvarlak, sıkı ve kalkık yaptı.

Son düzenleme:

canım ben de callanetics yapıyorum ama bırak düzleşmesini eskisinden daha yuvarlak ve sıkı oldu kesinlikle düzleştirmedi :) callan teyzeni videosundaki kadınların poposu da yuvarlak zaten :)

Vav demek call kalçayı daha kalkık ve yuvarlak yaptı hııım.Bende çok merak ettim şu call egzersizlerini biraz youtube da inceledim hareketleri.Şu quick call hips&behind ile call legs olan var ikisini indirmek istiyorum.Sadece bu iki video yeterli bütün vücudum orantılı zaten sadece bacaklarımda sorun o da olmasa güzel fiziğim olacaktı aslında.Bu kadar zahmette çekmeyecektim.

concordiaa cnm sen sadece bu iki videoyu nerden indirebileceğimi indireceğim siteyi yaz yeterli.

Son düzenleme:
Vav demek call kalçayı daha kalkık ve yuvarlak yaptı hııım.Bende çok merak ettim şu call egzersizlerini biraz youtube da inceledim hareketleri.Şu quick call hips&behind ile call legs olan var ikisini indirmek istiyorum.Sadece bu iki video yeterli bütün vücudum orantılı zaten sadece bacaklarımda sorun o da olmasa güzel fiziğim olacaktı aslında.Bu kadar zahmette çekmeyecektim.

concordiaa cnm sen sadece bu iki videoyu nerden indirebileceğimi indireceğim siteyi yaz yeterli.

quick call legs i ben çok aradım bulamamıştım bulan varsa bende rica edeceğim linkini...

Tembellik yok :) Haftada 3le başla concordiaa, sonra 4 - 5 geliyor zaten :)

Vanilya, hareketlere alışınca ve tekrar sayısı arttıkça o ilk dönme hareketi resmen ısınma yerine geçiyor :)

Bugün gene JNL'in kalça videosunu yaptım ama tüm tekrarlara uyarak! İlk 5 dk ip atlamasının yerine Zuzana'nın ısınmasını yaptım, sonra 30sn spor - 5sn dinlenme şeklinde hareketleri verdiği sıralamada 3er kez tekrarladım (ilkinde 50 sn - 10 sn dinlenme şeklinde yapmıştım), bu daha uzun sürdü ve özellikle ilk hareket -göbeğin altına 5 kiloluk dambıl koyup omuzları koltuğa dayıyorum, kalça aşağı yukarı hareketi- beni bayağı zorladı. Hatta daha ilk sette devam etmesem mi diye düşündüm de sonra vazgeçtim ve bitirdim :))... Üzerine 150 karın egzersizi ve azcık esneme yapıp sabahı tamamladım.

6 gün aralıksız spor yapıyorum, bu ilk oluyor :)) Yarın dinlenme günü, bol bol gene yürüyeceğim gibi görünüyor (geçen hafta sonu kaba bir hesapla 8,5 km yürümüşüm :) Tabii kahve molalarıyla :) )

111 günümüz kaldııı :)

$tumblr_lz5aawzyDu1qc6azdo1_400.jpg

$tumblr_lyzoapDe1y1r8j91jo5_250.jpg

Pazar günü de kesin Callanetics yapacağım :) Yarın bütün videoyu izleyip hareketleri iyice öğrenmeyi kendime ödev olarak verdim :KK70:

quick call legs i ben çok aradım bulamamıştım bulan varsa bende rica edeceğim linkini...

ben zamanında indirmiştim quick abs ve legs'i ama normal callanetics 10/10'un ilgili kısımlarından ibaret olduğunu görünce silmiştim gitmişti. Yeni, ilginç, farklı birşey değil zaten.

Şu 15 dklık koruma videosunu merak ettim ben de.. Bir de internette araştırırken AM Call, PM Call diye versiyonlarını da buldum, onlar mıdır bu 15 dklıklar?

Şu 15 dklık koruma videosunu merak ettim ben de.. Bir de internette araştırırken AM Call, PM Call diye versiyonlarını da buldum, onlar mıdır bu 15 dklıklar?

am olan 10/10'un ilk yarısı
pm olan da ikinci yarısı

10/10'u farklı şekillerde parçalayıp sunmuşlar piyasaya.

asıl önemli olanlar: 10/10, super ve evolution

am-pm 1 saatlik programın ikiye bölünmüş hali yani vaktin azsa yarısını sabah yarısını akşam yapmak için.
koruma programı dediğinin videosunu görmedim(yazarken video dediysem kusura bakmayın) kitapda yazıyor hareketler. mevcut videodaki hareketlerin bazılarını içeriyor ve sayıları azaltılmış şekilde.

X