Bodyrock.tv

Heyoo vanilya gelmiş :)

Warm-up'sız bir hayat düşünemiyorum :) Benim tavsiyem önce ZWOD 1 Part 1 ve 2, sonra ZWOD 2 ve 3 diye devam etmen.. Nispeten ZWOD 1 hafif ve diğerlerine hazırlık gibi çünkü..

Zuzana bodyrock.tv'den ayrıldığından beridir biraz kondüsyon kaybetmiş, kendisi de diyor zaten.. ZWODlar harici youtube'daki 2 kanalında da süper videolar koymuş bir sürü, onlara da bakabilirsin...

Şu anda bodyrock.tv'deki Lisa Marie'de iyi fakat sanki Zuzana daha iyi gerçekten.. 1 gün Lisa, 1 gün Zuzana şeklinde şimdilik bölmeye başladım, şu 30 days Challange'ın son 5 gününü de tamamlayım, herhalde çok az Lisa Marie'ye döner bakarım :)

Bir de bugün protein tozu almamak için zor tuttum kendimi.. Sanırım akşama dayanamayıp alıcam

Son düzenleme:
tamam, önce warm-up

ardından 1den başlayarak zwow lar

peki, 1 hafta boyunca hergün mü yapıyoruz? gerçi saloan gitmeyi başarabilirsem, o günler yapmam da, bu havaya bakarsak yalan olacak gibi

protein tozu, arada ciddi cankurtaran oluyor.

Ben 1 hafta boyunca yap dese de yapmam, yapamam :)

Şununla: JNL FUSION CHALLENGE! "ITS NOT BRAGGING IF YOU CAN BACK IT UP!" - YouTube (Cuma yapıcam bunu gene, hatun bir acaip olmasa aslında diğer videoları da takip edilebilir)

Şu seriyle : Abs Core Obliques Torture Workout 1 - YouTube

Ve şunlarla (son 5 gün kaldı) : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Önümüzdeki haftayı kombinleyeceğim ben :)

Önceki hafta sanırım ZWOD1 i yapmıştım. 2-3 gün arayla da ZWOD 2 ve 3 geldi sanırım. Ama verdiği rep sayılarından yapmayım 50 sn - 10 sn ile yaptığım için pek de yapmış hissetmiyorum kendimi, tekrar bir ara verdiği sayılarla yapacağım baştan..

evet sıkıcı ama inan değiyor, ben 3-5 kere videoyla yapınca hareketleri öğrendim, sırasını deftere yazdım ordan takip ederek yapıyorum, en son nezaman izledim hatırlamıyorum bile ama ensonunda bir bacak hareketi var kadın onu yaparken "sıkın sıkın yorulduğunuzda yürürken sallanan bacaklarınızı düşünün daha güçlü sıkacaksınız" diyor her yapışımda o lafı duyar gibi oluyorum daha bir hızlı sıkıyorum benim vücudumu çok sıkılaştırdı o nedenle vaz geçemiyorum, sık sık bıraksamda dönüp dolaşıp yine başlıyorum...
bu resimdeki kızlarında bacakları kalın değil mi? bellerine alt bacaklarına göre daha ince olması gerekmez mi? genelde gördüğüm kalçası hacimli kadınların üst bacaklarıda biraz kalın oluyor. bunun bir ideal ölçüsü yokmudur acaba kalçanın %x i kadar olmalı gibi.. ben kendi bacaklarımıda kalçama göre kalın buluyorum, kardeşimin kalçası 96cm ken bacakları 49cmdi çoook daha güzel duruyordu,
şimdi kalça 93 olmuş bacak hala 49da kaldı sporsuz kilo verdi ondan oldu bence çünkü kalçası 99cmden 96cme inerken callanetics yapmıştı bacaklarıda 52den 49cme indi kilosu aynı kaldı ama sonraki 3cmlik incelmeyi sadece kilo vererek sağladı(6kg verdi) bu durumdada popo eridi.....

Son düzenleme:
Sanırım bacak - kalça kalınlığı genetik faktörlere de bağlı şeyler, ancak bir bölgeyi fazla çalıştırarak inceltmek de mümkün gibi görünüyor, siz ne dersiniz?

İnternette konuyu araştırırken şunu buldum: İngiliz modeller derneği ideal model ölçüleri için 86-60-86, en az da 1.73 boy istermiş. Zaten 86 cm totoyla basen de kalmayacağı için kalınlık incelik oranı onlar için çok farketmiyor sanırım :) Ben de ne yaparsam yapayım alt bacak üst bacak kalındır, alt hatta hiç incelmez ayak bileğim de kalın çünkü Akşam eve gidince ölçeyim merak ettim kaçmışlar..

sırf zuzanna ile uğraşmamak için kalktım salona gittim, iyi oldu :)

1 aydır gitmiyordum, kaldırabildiğim ağırlıklarda çok fazla düşüş olmamış, buna sevindim. Ayrıca spor sonrası şişen kas görüntüsüne de bayılıyorum, mmmm

ama yarın zuzanna günü, kaçış yok, yazmayı unutmuşum da

dünkü programı tekrar ettim, 50ip atlama, 1set karın hareketi şeklinde yaptım, bitince yine hızımı alamadım biraz zuzanadan gördüğüm, biraz pilatesden bildiğim, biraz kendi uydurduğum hareketler derken 300 karın hareketine tamamladım, üstüne biraz sırt, biraz şınav, biraz esnemeyle bitirdim. kalça çalışmamışım onuda çorba karıştırırken, callanetics evolotiondaki bir hareketten esinlenerek uydurduğum çalışma ile hallederim diye düşünüp erteledim:))) ama şimdi iyi esnemediğimi farkediyorum en iyisi akşam çocuğu yatırınca call yada pilates yapayım şööyle uzun uzun esneyeyim...

duygucum, bacak/bilek kalınlığı yağdan kaynaklıysa yada gevşeklik varsa tabiiki inceltilir ama kemik kalınsa ona ne yapılabilir ki:))
lastikle yapılan pilates hareketleri sayesinde alt bacak ve bileklerinde incelme olduğunu söyleyenleri okudum, bende o hareketleri yapıyordum, gerçekten yaparken yanmayı hissediyordum, bacaklarım bileklerim inceldi ama aynı dönemde kilo verdiğim, yüzme, step, aerobik vs.. de yaptığım için direk pilatesden oldu diyemiyorum..

Son düzenleme:
Evvet,, kalça 87,5 bacak (basen olması gereken yerden) 50,5 da benimki.. Sanırım bu aldığım 1 kilo benim 0,5 cm genişlememe sebep olmuş, derhal verilmeli :)

Normalde kemiklerim çok incedir, bir tek ayakbileklerim kalın işte Gerçi bir pilates bandım var, onunla bir şeyler denerim bakarım...

Ben de şimdi t5t'mi yapayım, biraz daha bırakırsam savsaklayacağım kesin :)

Son düzenleme:
ama yarın zuzanna günü, kaçış yok, yazmayı unutmuşum da

Evet, bugün Zuzana günüydü :)

Sabah sabah süper geldi. Bu seriyi birer gün aralıklarla tamamlamaya karar verdim. Üstüne 150 karın hareketi, 25 pilates sırt hareketi, 100 + 25 kalça hareketi ekledim.

Ve yaza 112 gün kaldığını hatırladım!

garip olacak ama basen olması gereken yer neresi tam olarak? kalçanın en geniş yerini mi ölçüyorsun?

garip olacak ama basen olması gereken yer neresi tam olarak? kalçanın en geniş yerini mi ölçüyorsun?

Tek bir bacağın en geniş yerinden çepeçevre ölçmeye çalıştım :) Bu rakam çıktı..

Yarın kalça hareketlerinin üzerine şunu yaparsam yürüyebilir miyim acaba sonrasında

Hottie Pilates Butt Burner Workout - YouTube

Bu ablanın kaç yaşında ve kaç çocuğu olduğunu tahmin edin bakalım :)

Yine giremedim internete kapandı sonunda hallettim.Sizide takip edemedim.Dün gündüz spor yapmaya üşendim ve tembellik ettim.Akşam olduğunda rahatsız oldum Muhteşem yüzyılı seyrederken plates lastiğimle beraber bacak hareketlerimi de yaptım tek bacak squatla tamamladım.T5t onuda yaptım cuma günü 5 tekrara geçmiş olacam.

Resimdeki kızlar bana göre iyi.Benim basen bacağımın dış kısmında portakal kabuğundan fazlaydı şimdi az da olsa küçüldü.Alt kısımlarım yani dizimin üstüde biraz ince gayet iyi sadece üst bacak,iç bacak basen var o kadar.Ben o kadarda incecik olmak istemiyorum çünkü balık etli olarak sıkılaşmak istiyorum.Ben daha da zayıflarsam minyon tipliyim çocuk gibi olurum.Eşim bana bakıyo bakıyo çocuk gibi olmuşsun hakikaten diyo bazı çevremde gittiğim reklam ajansında çalışan tanıdıklarımda yaşını göstermiyosun diyolar.İnan bu ajanstaki kızlardan daha iyisin diye iltifat bile alıyorum.O yüzden fazla abartmak istemiyorum.Bacak çevrem 55 olsada olur yani.benim idealim bu fazla incelik gitmez bana o zamanda hastamısın sen derler hemen çevremiz böyle.

Duygu JNL fusion videosunu izledim ve ordaki bazı hareketleri yazdım bir kenara hatta diğer bir videosunda Kim Kardashian poposuna sahip olmak için yaptığı videosu da var.Bu kadının hareketlerinide kattım programıma.resimdeki kızın poposu tam benlik ay artık sokaktaki kadınların vücutlarını inceler oldum yahu.Bakıyorum orantıları nasıl diye çok incelere bakmıyorum tabiki.Birde büyük göğüslü hatunlar yokmu birde dekolte giymiyolarmı gıcık oluyorum sanki gözüme gözüme sokuyolar sonra ah çekiyorum benimkiler 82 cm anca emzirmekten soldular sarktılar.

concordiaa cnm call gönderebilirsen çok sevinirim.

Büyük göğüslü hatunlara ben de gıcığım, şu anda 83 geliyor benimkiler de :)) Dolgulu sütyenle az biraz sıkıştırmaya çalışıyorum ama ııh pek olmuyor. Önümüzdeki sene Kasım ayını beklemeye karar verdim, halen niyetliysem silikon taktırmayı düşünüyorum. Hatta hem burun (biraz kemikli) hem de silikon olayına bile girebilirim :)

Ah o çevre yok mu zaten, bir bizi rahat bırakmıyorlar rahat rahat spor yapıp zayıflayalım. Benimki bile market sepetine nutella düşürüyor, kasada ödeme yaparken farkına varıyorum.. Allahtan hemen kaldırıyorum da gözüm görmüyor evde, yoksa yerim valla acımadan :)

Sabah haberlerde gördüm, 22 milyon obezimiz varmış! Türkiyenin 3te biri neredeyse demek bu, gelsin hamurişleri, gitsin tatlılar derken hepimiz kalpten, fazla yağlanmadan gideceğiz... Spor yapmak için salona gitmek bile şart değil işte, çalıştığım firmada bile kime desem evde spor yapıyorum diye "nasıl yani üşenmiyor musun" diyorlar.. E sen üşeniyorsan salona git dediğimde de vaktim yok oluyor :) Herkes farkında bendeki değişimin ama kimse kabul etmek istemiyor sporun ve doğru beslenmenin bu kadar önemli olduğunu.. Lion, çalışmaya başladığında yakıcan ortalığı :) Tv karşısındaki vakti değerlendirmen de süper olmuş, eşler anca bakıp bakıp minyonsun şöylesin vs. desinler.. Bir kaldırdıkları yok kendilerini tv karşısındaki koltuktan :)

Şu ablaya dönüşmenin kolay olduğunu sananlar var :)

Son düzenleme:
Bugünüde tamamladım akşama yine televizyon seyrederken lastikle bacak ve basenlerimi çalıştırırım.şu hareketlerin çok faydasını görüyorum one leg squat(kalkarken kalçamı sıkabildiğim kadar sıkarak kalçayı şekillendiriyo gerçekten),lunge hareketi galiba bacağı arkaya atıp dizimizi yere değdirdiğimiz ayrıca bunun değişik versiyonlarını arkaya diz büküp yana tekme atılan vs ,squatları ve çeşitlerini çok yapıyorum mümkün olduğunca çok sıkıyorum kalça ve bacaklarımı.her gördüğüm ve aklıma gelen hareketleri yapmaya çalışıyorum.
nnnyyy'nin yukarda call la yazdığını okuyunca yürürken sanki bacaklarınızın nasıl sallandığını düşünerek sıkın cümlesinden sonra daha da sıkmaya başladım.

Vallahi ya, beni de çok etkiledi o cümle, bugün zıplarken hep kalçalarımı sıktım :)

Şu videoyu da yapıyordum ben ilk başlarda, tabii eğilirken tutunarak hep :) Pin Up Legs Workout - YouTube

Kalça için de şunu buldum, JNL yerine haftaya yaparım bunu, benzer hareketler var, hem de sarışın Zuzana yapmış :) Daha fazla o kadına tahammül edemem sanırım :)) Fitness - Hot Booty Firm Up Workout - YouTube

Şu tv karşısında otururken aklıma gelmiyor ya, üstelik orta sehpanın hemen altında duruyor pilates bandı (

sporumu gece yatmadan önce yapıyordum ama artık gündüz yapmaya karar verdim kızlar uykumu kaçırıyo aşırı dinç oluyorum. dün gece 3 e kadar uyuyamadım

sporumu gece yatmadan önce yapıyordum ama artık gündüz yapmaya karar verdim kızlar uykumu kaçırıyo aşırı dinç oluyorum. dün gece 3 e kadar uyuyamadım

Gündüz, hatta mümkünse sabah spor yap, tüm günün dinç geçsin, gece de tibet'i, uykun deliksiz oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…