- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
nnnyyy cnm ölçülerin çok iyi benim bacaklarda 60cm den aşağı inebilse.kalçamı brazil butt lift egzersizleri sayesinde biraz olsun toparladım bombeli şeklini aldı.Etim çok yumuşak olduğu için zaman gerekli bu kadarını başardım en azından.Bu callenetics'ten çok bahsediliyo.ben baktım biraz sıkıcı geldi eğer sizde linki varsa gönderirmisiniz birde onu deneyeyim bakalım.
Duygu cnm pazartesi yaptığım dediğin hareketler hangisi onuda yapayım bari.bende brazil butt lift hareketlerinin videoları vardı çoğunu ezberledim yapıyorum etkili olanlarını
Oleyyyy sonunda resim eklemeyi başarabildim.
Eki Görüntüle 342418
Eki Görüntüle 342419
kot giydiğimde kalçam böyle ortaya çıksın istiyorum bacaklar ince kalça dik ama küçük olmasın
sırf zuzanna ile uğraşmamak için kalktım salona gittim, iyi oldu :)
1 aydır gitmiyordum, kaldırabildiğim ağırlıklarda çok fazla düşüş olmamış, buna sevindim. Ayrıca spor sonrası şişen kas görüntüsüne de bayılıyorum, mmmm
Evvet,, kalça 87,5 bacak (basen olması gereken yerden) 50,5 da benimki.. Sanırım bu aldığım 1 kilo benim 0,5 cm genişlememe sebep olmuş, derhal verilmeli :)
Normalde kemiklerim çok incedir, bir tek ayakbileklerim kalın işteGerçi bir pilates bandım var, onunla bir şeyler denerim bakarım...
Ben de şimdi t5t'mi yapayım, biraz daha bırakırsam savsaklayacağım kesin :)
garip olacak ama basen olması gereken yer neresi tam olarak? kalçanın en geniş yerini mi ölçüyorsun?
sporumu gece yatmadan önce yapıyordum ama artık gündüz yapmaya karar verdim kızlar uykumu kaçırıyo aşırı dinç oluyorum. dün gece 3 e kadar uyuyamadım