- 5 Ocak 2010
- 905
- 0
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
İşte, işte, işte, tam istediğim vücut!
Eki Görüntüle 341849
Tam olmasını istediğim kıvamda :)) Belirginleşmiş karın kasları, ince ama güçlü kollar, dik duruş.. Tamm :)
Dün akşam protein ve yeşillik ağırlıklı beslenmeye de ağırlık vermeye karar verdim.. Ekmeksiz bir tabak mercimek, 2 avuç kadar ayçekirdeği (%28,5 proteinmiş ayçekirdeğinin, kalorisi yüksek ama abartısız dozlarda çok faydalı) yedim. Sabah da spordan hemen sonra 1 yumurta, giyinip hazırlandıktan sonra da tam buğday unlu bir ufak poğaça (pastanedekilerin yarısı kadar, yaparken şeker yerine bal kullandım) içine kocaman peynir dilimi koyup, şekersiz çayla götürdüm. Öğlen de dışarda süper bir salatacıya denk geldim, cevizli tulum peynirli salatayı şekersiz karanfilli ve naneli limonata eşliğinde yedim. Ofise dönünce de Eti'nin 1 stick dark bitter çikolatası ve bir elma :) Çok enerjik hissediyorum kendimi :)
Anneme gidiyorum işin kötüsü akşam, ciddi savaş çıkacak bu sefer :)) Seçerek ve sadece 1er porsiyon yiyeceğim için küsebilir bile :)
resme bakarken göbeğimi içeri çekmişim:)))
ben 4dk ip atlama 4 dk karın/şınav dönüşümlü bir bodyrock videosu izlemiştim onu yapıp üstünede ebru şallı 2. dvd ile pilates yapacaktım 1 saat önce hazırlanıyordum ne ara oturup kaldım buraya bilmem ki...
Hadi oturma yap :) Ben gene kakıldım kaldım ofiste, bari sen durma :)
:)) kalktım canım ama önce yemek yaptım sonra kızım okuldan gelene kadar az vaktim kaldı ebrunun dvdsi yarına kaldı. biraz pilatesle ısınıp şunu yaptım
Abs Core Obliques Torture Workout 1 - YouTube
5 videoluk güzel bir çalışma. 100ip atlama ve farklı bir karın hareketi şeklinde gidiyor. her videoda 2 yöne karın hareketleri olunca toplamda 10x25 karın hareketi ve 10x100 ip atlama yapmış oldum. elinde tuttuğu o ağırlık yerine de su şişesi kullandım ama evde en fazla 1 litrelik şişe varmış ilk fırsatta daha büyük bir şişe edinip bu programı sık sık yapmayı düşünüyorum. 100 ip atlama ilk 6-7 seferden sonra beni zorladı baktım ciğerlerim vızırdamaya başlıyor 50 ye indirip hareketi 2 ye bölerek yaptım böylece hem toplamda sayıyı düşürmedim hemde ilaç almadan durumu kurtarmış oldum:)
bitirince karın hareketine doyamamıştım daha önce zuzanadan gördüğüm başka hareketleride sonuna ekledim toplam 35dk sürdü. esnemeye zamanım kalmadı, 2-3 esneme hareketi yapıp bıraktım.
t5t unutmuşum artık onuda yatmadan öncede yaparım, belki callanetics de...
Bugün çok keyifliyim spor yapıp sonrada meyvelerini toplamanın keyfi bubir müddet ölçülerime ve kiloma bakmamıştım.Sonunda az da olsa fark etmiş.Kilom:59-60 arasındaydı şimdi 57 olmuşum.Ölçülerimde basenlerim 98-99 du şimdi 97 olmuş iç bacak kısmımda 62cm di şimdi 60 cm olmuş.Kalçamda nasibini almış 97 cm di 96 cm olmuş.Kalçama üzüldüm küçülmelerini istemiyorum.Avatarımdaki kadının kalçası güzel bacaklarıda ince benim idealimde bu resim.Dün kumaş pantolonumuda denedim o da oldu o kadar toparlanmışki vücudum pantolonumu giydiğimde lömbür lömbür olan yağlarım yoktu artık çok sevindim. Bacaklarım sanki çok fazla incelmiş gibi gayet düzgündü.üstüne bir de makyaj yapıp dışarı çıktım iç çamaşırlarınada el atmam gerek değiştirmem lazım dar olanlarını seçecem.ya ben bu popoyu küçültmeden nasıl daha fazla dikleştirebilirim.