Bodyrock.tv

günaydın arkadaşlar:)güne sporla başlamak sanırım insana bayada iyi hissettirir düzenli yaptıkçada moraller yükselir değilmi?

Ne koşturmacalı bir gündü!

Sabah ZWOD2'nin Part1 ve Part2'sini yaptım. Ancak Zuzana'nın verdiği replere uyacak vaktim yoktu, 50 sn hareket, 10 sn dinlenme uyguladım, gene de canım çıktı :) Lisa - Marie'den çok daha etkili hareketleri (eh tecrübe konuşuyor) Lisa Marie kadar terlemesem de kaslarım daha fazla ağrıyordu bitirdiğimde... Sonuna da 50+30 iki farklı kalça hareketi, 100 karın hareketi, 30 pilates sırt hareketi ekledim ve 25 dk'da bittim :)

114 gün kaldıııııı :)

Lion çok teşekkür ederim tatlım :) Ben de sayenizde kaçamak yapamıyorum eskisi gibi, 3-4 günden 5-6 güne çıkardım sporu :)) Benimkinin de kocaman göbeği var, gerçi bu ara az yemek yemeye başladı kilo vermek için, sigarayı da bırakmaya çalışıyor ama bakalım.. Aynı yaştayız, beni gören 27 derken ona 39 diyorlar çok morali bozuluyor :))

nnnyyy, basit gibi görünüyor ama çok fena yahu o burpee twist :) Ben de daha sıkı performans bekliyordum kendimden, ıııııhhhh nefes nefeseydim! Ama doktorunu ihmal etme sakın, belki ilacını değiştirir veya farklı bir şey söyler, sonuçta sağlık her şeyin başında geliyor.. Bu arada aşağıdaki hatun madalyalı 41 yaşında yüzücü Dara Torres, karın kası için Zuzana şart değil :)

$dara.torres-thumb.jpg

Hatta şuradan okuyabilirsin hikayesini : 6 Things I Know about Dara Torres

ddemir, kesinlikle moral yükseltici bir şey spor, başla ama en az 1 ay ara vermeden yap :) Sonra zaten bağımlısı oluyorsun :)

$tumblr_ly0ui2Dhne1qf86wco1_500.jpg

Dün yarın demiştin. Sadece yap diyor. :KK66:

Şu sondaki resimleri de silmeyi beceremedim, ama güzeller idare edin :)

Eklentiler

• $tumblr_lyruxk6LZA1qgr025o1_500.jpg
    $tumblr_lyruxk6LZA1qgr025o1_500.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $tumblr_llp9ilSygI1qauw62o1_500.jpg
    $tumblr_llp9ilSygI1qauw62o1_500.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
İşte, işte, işte, tam istediğim vücut!

$tumblr_lydgtdJvaA1rnl8fmo1_500.jpg

Tam olmasını istediğim kıvamda :)) Belirginleşmiş karın kasları, ince ama güçlü kollar, dik duruş.. Tamm :)

Dün akşam protein ve yeşillik ağırlıklı beslenmeye de ağırlık vermeye karar verdim.. Ekmeksiz bir tabak mercimek, 2 avuç kadar ayçekirdeği (%28,5 proteinmiş ayçekirdeğinin, kalorisi yüksek ama abartısız dozlarda çok faydalı) yedim. Sabah da spordan hemen önce sirkeli ballı su + 1 incir, hemen sonra 1 yumurta, giyinip hazırlandıktan sonra da tam buğday unlu bir ufak poğaça (pastanedekilerin yarısı kadar, yaparken şeker yerine bal kullandım) içine kocaman peynir dilimi koyup, şekersiz çayla götürdüm. Öğlen de dışarda süper bir salatacıya denk geldim, cevizli tulum peynirli salatayı şekersiz karanfilli ve naneli limonata eşliğinde yedim. Ofise dönünce de Eti'nin 1 stick dark bitter çikolatası ve bir elma :) Çok enerjik hissediyorum kendimi :)

Anneme gidiyorum işin kötüsü akşam, ciddi savaş çıkacak bu sefer :)) Seçerek ve sadece 1er porsiyon yiyeceğim için küsebilir bile :)

Son düzenleme:
İşte, işte, işte, tam istediğim vücut!

Eki Görüntüle 341849

Tam olmasını istediğim kıvamda :)) Belirginleşmiş karın kasları, ince ama güçlü kollar, dik duruş.. Tamm :)

Dün akşam protein ve yeşillik ağırlıklı beslenmeye de ağırlık vermeye karar verdim.. Ekmeksiz bir tabak mercimek, 2 avuç kadar ayçekirdeği (%28,5 proteinmiş ayçekirdeğinin, kalorisi yüksek ama abartısız dozlarda çok faydalı) yedim. Sabah da spordan hemen sonra 1 yumurta, giyinip hazırlandıktan sonra da tam buğday unlu bir ufak poğaça (pastanedekilerin yarısı kadar, yaparken şeker yerine bal kullandım) içine kocaman peynir dilimi koyup, şekersiz çayla götürdüm. Öğlen de dışarda süper bir salatacıya denk geldim, cevizli tulum peynirli salatayı şekersiz karanfilli ve naneli limonata eşliğinde yedim. Ofise dönünce de Eti'nin 1 stick dark bitter çikolatası ve bir elma :) Çok enerjik hissediyorum kendimi :)

Anneme gidiyorum işin kötüsü akşam, ciddi savaş çıkacak bu sefer :)) Seçerek ve sadece 1er porsiyon yiyeceğim için küsebilir bile :)

resme bakarken göbeğimi içeri çekmişim:)))
ben 4dk ip atlama 4 dk karın/şınav dönüşümlü bir bodyrock videosu izlemiştim onu yapıp üstünede ebru şallı 2. dvd ile pilates yapacaktım 1 saat önce hazırlanıyordum ne ara oturup kaldım buraya bilmem ki...

Son düzenleme:
resme bakarken göbeğimi içeri çekmişim:)))
ben 4dk ip atlama 4 dk karın/şınav dönüşümlü bir bodyrock videosu izlemiştim onu yapıp üstünede ebru şallı 2. dvd ile pilates yapacaktım 1 saat önce hazırlanıyordum ne ara oturup kaldım buraya bilmem ki...

Hadi oturma yap :) Ben gene kakıldım kaldım ofiste, bari sen durma :)

Hadi oturma yap :) Ben gene kakıldım kaldım ofiste, bari sen durma :)

:)) kalktım canım ama önce yemek yaptım sonra kızım okuldan gelene kadar az vaktim kaldı ebrunun dvdsi yarına kaldı. biraz pilatesle ısınıp şunu yaptım
Abs Core Obliques Torture Workout 1 - YouTube
5 videoluk güzel bir çalışma. 100ip atlama ve farklı bir karın hareketi şeklinde gidiyor. her videoda 2 yöne karın hareketleri olunca toplamda 10x25 karın hareketi ve 10x100 ip atlama yapmış oldum. elinde tuttuğu o ağırlık yerine de su şişesi kullandım ama evde en fazla 1 litrelik şişe varmış ilk fırsatta daha büyük bir şişe edinip bu programı sık sık yapmayı düşünüyorum. 100 ip atlama ilk 6-7 seferden sonra beni zorladı baktım ciğerlerim vızırdamaya başlıyor 50 ye indirip hareketi 2 ye bölerek yaptım böylece hem toplamda sayıyı düşürmedim hemde ilaç almadan durumu kurtarmış oldum:) :KK9::KK9:
bitirince karın hareketine doyamamıştım daha önce zuzanadan gördüğüm başka hareketleride sonuna ekledim toplam 35dk sürdü. esnemeye zamanım kalmadı, 2-3 esneme hareketi yapıp bıraktım.
t5t unutmuşum artık onuda yatmadan öncede yaparım, belki callanetics de...

Eve geç gel vs. diyince benim akşam spor planı iptal oldu :KK43: Daha doğrusu benim bey bu akşam şehir dışında iş için, ben de bakım günü ilan edeyim dedim, maskelerimi yaptım oturuyom şimdi eheh.. Duşa girmeden de t5t yaparım, rahat rahat uyurum sonra... Pazartesi şu deli hatunun hareketlerini yaptığımdan beridir üst kalça kaslarım havaya kalkmışlar gibi hissediyorum! Henüz görünümde bir şey yok tabii ki..

Yarın sabah için şunu seçtim : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

40 dk vakit ayırmalıyım gibi geldi bana sabah :) Bakalım :)

Lisa-Marie'nin 30 days challenge'ını son 6 gün kala yarım bırakmış oldum diye hoşlanmıyordum (bir işi yarım bırakmayı sevmem de ama Zuzana'yı da çok özlemişim :) Hatta February Challange'a başlamışlar bugün, bu seferki gibi düzenli yapmaya çalışmam ama Zuzana karışık yaparım gibi geliyor...

Bir de şu akşamları da bir 20 dk ayırsam aslında ne güzel olur spora :KK43: İşten eve geldikten sonra üşeniyorum :KK43:

Şahane görünüyor :

$tumblr_lwji1ba9qp1qm5hzso1_500.jpg

Aşağıda triatlon maratoncusuyla (sadece koşu değil, bisiklet, yüzme vb. aşamaları da içeriyormuş genelde, ben de pek bilgi sahibi değilim) normal bir yaşlının kas yapısından kesit vermişler. Senin 74lük babaannenin de kasları aynen böyle görünüyor nnnyyy :) 40lıkla hiçbir fark yok! Altında da bir not vardı bu resmin:

Sağlıklı ve fit olmak bir moda trendi değildir. Bikininin içine sığdıktan sonra veya gelinliğin içerisinde süper göründükten sonra da sporu bırakmamanın bir sebep daha!

$tumblr_lxysumKQEr1r0v2f0.jpg

:)) kalktım canım ama önce yemek yaptım sonra kızım okuldan gelene kadar az vaktim kaldı ebrunun dvdsi yarına kaldı. biraz pilatesle ısınıp şunu yaptım
Abs Core Obliques Torture Workout 1 - YouTube
5 videoluk güzel bir çalışma. 100ip atlama ve farklı bir karın hareketi şeklinde gidiyor. her videoda 2 yöne karın hareketleri olunca toplamda 10x25 karın hareketi ve 10x100 ip atlama yapmış oldum. elinde tuttuğu o ağırlık yerine de su şişesi kullandım ama evde en fazla 1 litrelik şişe varmış ilk fırsatta daha büyük bir şişe edinip bu programı sık sık yapmayı düşünüyorum. 100 ip atlama ilk 6-7 seferden sonra beni zorladı baktım ciğerlerim vızırdamaya başlıyor 50 ye indirip hareketi 2 ye bölerek yaptım böylece hem toplamda sayıyı düşürmedim hemde ilaç almadan durumu kurtarmış oldum:) :KK9::KK9:
bitirince karın hareketine doyamamıştım daha önce zuzanadan gördüğüm başka hareketleride sonuna ekledim toplam 35dk sürdü. esnemeye zamanım kalmadı, 2-3 esneme hareketi yapıp bıraktım.
t5t unutmuşum artık onuda yatmadan öncede yaparım, belki callanetics de...

Aa bu videoları hatırladım, tamamen aklımdan çıkmış :) Hemen favorilere ekliyorum, mutlaka bulunsunlar :)

Bu sefer ilaca gerek kalmadan kestiğin iyi olmuş :) O şişelerin içi boşalınca kumla vs. doldurabilirsin, acaip ağır olurlar :) Ya da yarım litreliklere ilk kum doldurmayı dene, hangisi işine gelirse :) Şu karın hareketlerine de doyulmuyor hakkaten, aklımın ucundan geçmezdi karnım acıdıkça mutlu olacağım :p

Ühühü tembelim ben :KK43: Anca bakım yaptım bütün gece, t5t de son anda aklıma geldi...

Şu saatte çoook zor benim için.. Uyuyayım en iyisi, sabah 40 dk lazım bana :)

113 gün kaldı!

$tumblr_lxusa3D6BQ1rnr0cno2_250.jpg

Ay çok tatlı bir kız bu ve o ne vücutt öyleee :))) harika bende başlayayım buna yanlız 1 er dakika bir çok video sırayla mı yapacağız bunları yer hareketi ısınmadan sonra olur aslında bir sırası varmı? şunu şunu sonra şunu yapın gibi ?

Bu arada bu hareketler kesinlikle hiç kolay değil. Deli gibi nefes nefese kalıyor. Başlangıçta bile şınav ile hemde çok zor bu şınav ile başlamış yaparken nefes nefese kalıyor. Hiç spor yapmadan bu hareketleri yapmak kas yırtılmalarına neden olabilir. Ay o yaparken ben yoruldum ben yaparken deliririm kuzum nefes nefese yazık yaa :))) ben yapamam bunu motive edici olmalı malesef bu kızcağız yorucu geldi bana yapabilene kocamannn tebrikler.

Bugün çok keyifliyim spor yapıp sonrada meyvelerini toplamanın keyfi bu :KK9:bir müddet ölçülerime ve kiloma bakmamıştım.Sonunda az da olsa fark etmiş.Kilom:59-60 arasındaydı şimdi 57 olmuşum.Ölçülerimde basenlerim 98-99 du şimdi 97 olmuş iç bacak kısmımda 62cm di şimdi 60 cm olmuş.Kalçamda nasibini almış 97 cm di 96 cm olmuş.Kalçama üzüldüm küçülmelerini istemiyorum.Avatarımdaki kadının kalçası güzel bacaklarıda ince benim idealimde bu resim.Dün kumaş pantolonumuda denedim o da oldu o kadar toparlanmışki vücudum pantolonumu giydiğimde lömbür lömbür olan yağlarım yoktu artık çok sevindim.:KK62:Bacaklarım sanki çok fazla incelmiş gibi gayet düzgündü.üstüne bir de makyaj yapıp dışarı çıktım:KK76:iç çamaşırlarınada el atmam gerek değiştirmem lazım dar olanlarını seçecem.ya ben bu popoyu küçültmeden nasıl daha fazla dikleştirebilirim.

Bugün çok keyifliyim spor yapıp sonrada meyvelerini toplamanın keyfi bu :KK9:bir müddet ölçülerime ve kiloma bakmamıştım.Sonunda az da olsa fark etmiş.Kilom:59-60 arasındaydı şimdi 57 olmuşum.Ölçülerimde basenlerim 98-99 du şimdi 97 olmuş iç bacak kısmımda 62cm di şimdi 60 cm olmuş.Kalçamda nasibini almış 97 cm di 96 cm olmuş.Kalçama üzüldüm küçülmelerini istemiyorum.Avatarımdaki kadının kalçası güzel bacaklarıda ince benim idealimde bu resim.Dün kumaş pantolonumuda denedim o da oldu o kadar toparlanmışki vücudum pantolonumu giydiğimde lömbür lömbür olan yağlarım yoktu artık çok sevindim.:KK62:Bacaklarım sanki çok fazla incelmiş gibi gayet düzgündü.üstüne bir de makyaj yapıp dışarı çıktım:KK76:iç çamaşırlarınada el atmam gerek değiştirmem lazım dar olanlarını seçecem.ya ben bu popoyu küçültmeden nasıl daha fazla dikleştirebilirim.

benim kalça da 96-97cm canım, bacaklar 56-57cm, bende kalçamın fazla küçülmesini istemiyorum ama 93-94 olabilir, hem büyük seviyorum, hem de göğüsümde 96-97cm ve 1-2cmden daha fazla küçülmez, popomum göğsümden daha küçük olmasını istemiyorum.
benim kalçamı en iyi kaldıran callanetics oldu, 2 ayda haftada 3-4 defa yaparak kalçamı eskisinden 4-5 parmak daha yukarı kaldırdı ve 2-3 cm küçülttü, beraberinde selilütleride aldı ve inanılmaz sertleştirdi... bu sonucu 1 sene pilates yaparak, yüzerek, step yaparak elde edememiştim.

hayattanazicik, sakın hareketleri ısınmadan yapayım deme... 5 dk ısınma videosu var, mutlaka öncesinde ısınma yapmalısın: BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Ondan sonra bir tane zamanlayıcı bul (interval timer diyorlar, genelde telefonlarda var, internetten de bulabilirsin), 50 sn hareket, 10 sn dinlenme şeklinde çalış. Videoların sonlarında spora o kadar alışkın olmayanlar, yeni başlayanlar için basitleştirilmiş hareketleri gösteriyorlar onları yapabilirsin sana ağır geldiyse hareketler.

Lion, Pazartesi günü yaptığım deli hatunun hareketleri de süper geldi bana :) Şu callanetics'e bu haftasonu kesin başlıyorum ben de, haftanın 2 günü yapsam kardır :) Ölçüler süper olmuş, ben de bugün tartıldım 1 kilo almışım ama ölçülerde değişiklik yok?! Regl dönemi yaklaşıyor heralde ondan su tuttum ya da kas ağırlığı falan yaptım, almak istemiyorum ama ben ya :KK43: Kilo da vermişsin, kalçanın biraz küçülmesi normal.. Biraz da vücut tipinle alakalı kalçanın durumu, üst alt orantılıysa vücudunun orantılı gider, brazillian butt lift bulmuştum concordia için istersen sana ve nnnyyy'e de gönderebilirim linkleri?

Süper olacaz süper :)

Veee unutmadan! Bugün Lisa-Marie'nin 800 rep'ini yaklaşık 20-21 dk'da tamamladım. Ama tabii modifikasyonlarla :)

İlk push-up seti 15 normal, 20 girly versiyonla yaptım. İkincisini ise 10 normal, 15 girly yapaibildim. 25 x 2 triceps'i salon sehpasına dayanarak ve ayaklarımı uzatarak yaptım. Hatta ilk set bir ayak havada bir ayak yerde şeklindeydi ama çok yorulmuştu kollarım, 2.sini sadece tutunup aşağı yukarı hareketle tamamladım. Kollarım acıyor, sanırım fazla zorlamışım, ama zaten kollarım güçlensin istiyordum tam oldu :)

Üstüne 150 karın hareketi, 50 + 25 kalça hareketi, 25 pilates sırt hareketi ekledim. 2-3 dk esneme hareketiyle bitirdim.

Gıcık:

$tumblr_lz1svqoelv1qb0oc6o1_500.jpg

nnnyyy cnm ölçülerin çok iyi benim bacaklarda 60cm den aşağı inebilse.kalçamı brazil butt lift egzersizleri sayesinde biraz olsun toparladım bombeli şeklini aldı.Etim çok yumuşak olduğu için zaman gerekli bu kadarını başardım en azından.Bu callenetics'ten çok bahsediliyo.ben baktım biraz sıkıcı geldi eğer sizde linki varsa gönderirmisiniz birde onu deneyeyim bakalım.
Duygu cnm pazartesi yaptığım dediğin hareketler hangisi onuda yapayım bari.bende brazil butt lift hareketlerinin videoları vardı çoğunu ezberledim yapıyorum etkili olanlarını
Oleyyyy sonunda resim eklemeyi başarabildim.

$bacak.jpg

$kot.jpg
kot giydiğimde kalçam böyle ortaya çıksın istiyorum bacaklar ince kalça dik ama küçük olmasın

Vaov hatunun kalça hakkaten süpermiş.. Bacak hareketleriyle birleştirirsen süper olur :)

Şuydu benim yaptığım, 2 gün kalçam ağrıdı , tavana kalkmış gibi hissettim :) Beğendiğim hareketlerden bir parça ekledim hep sabah sporunun arkasına :JNL FUSION CHALLENGE! "ITS NOT BRAGGING IF YOU CAN BACK IT UP!" - YouTube

$tumblr_lyh00gAcFk1qgh9aoo1_500.jpg

Başarı çalışır, başarısızlık şikayet eder diyor :)

Bak şu kalçalar da süper :) Benimkileri az kaldırsam aslında...

$tumblr_lyehw2BVt51r9qh6wo1_500.jpg

Ayay heyecan yaptım :)

ben normalde haftada 3 gün salona gidip ağırlık çalışıyor, diğer günler de yürüyüş, yoga vs yapıyordum.

ama hava muhalefeti sebebiyle yürüyüşler olmasa da diğerleri yalan oldu. ben de diyorum ki daha önce 3-5 kez yaptığım zuzanna'yla geçireyim bu zamanı.

şimdi siz ustalara sorum var: direk zwow3 ile başlasam ne olur? öncesinde warm-up yapmalı mıyım? ve de hergün mü yapmalıyım?

yardım edin bayanlar!

X