Esra, bunlar süpermiş farketmemişim :)) Kesinlikle yapmalı, ZWOD 2'yi daha yapmadım, yapsam mı diye düşünüyordum, yarın ZWOD2'yi, öbür gün de bunu yaparım ben :)) Ben de bugün az yukarda linkini verdiğim videoyu yaptım farklılık olsun diye, kalçam ağrıyor felaket, Zuzana'nın benzer hareketlerini takip edeceğim bundan sonra :)
Lion, bence kendini pek eksik hissetme, 30una gelmeden kocaman 2 çocuk yetiştirmişsin, şimdi sıra sana gelmiş, ben daha çocuk doğurmadım ve 31imde başladım spora :) Çok güzel bir zamanda başlıyorsun tekrar kendine bakmaya :) İş hayatını ise çok başarılı bir şekilde kotaracağından eminim, maşallah enerjin yüksek, güleryüzlü ve pozitifsin, 1-0 başlamak için fazlasıyla güzel sebepler :)
Aslanla akrep tam dikkat çekme burçları, ben başağım, yükselen de yengeç, tam ev tipi tembel :) Aynen ben de sapık gibi Rus hatunların resimlerine bakıyorum işte gaza gelmek için, ne var canım kesinlikle ayıp değil, açık açık çatır çatır imreniyoruz işte
Ruslar, avrupalılar daha bebekken baleydi, cimnastikti, spordu, sağlıklı beslenmeydi hepsinin bilincinde olarak açık avantajla büyüyorlar, bizim anneler ise bizi hamurişleriyle, "zayıfsın zayıf, ye ye ye" telkinleriyle büyütüyor :) Spor falan hak götüre..
Varis bende de genetik annemden geçme, 18 yaşında ilk ameliyatımı oldum, 2 ameliyat da geçirdim. Son kalan felaket kalıntılarını da temizlemiş oldum bu sene.. Bazen keşke daha önce yapaydım diyorum da neyse bu seneye kısmetmiş :)
Bazen resimler fazla büyük diyor, önce bilgisayarına kaydetmeyi, sonra buraya eklemeyi dene öyle rahat oluyor.
Bunu da ayrı sevdim: Daha uzun süre koş, daha iyi ye, daha güçlü hisset (ol) ve harika görün diyor :
Spora merak saldığımdan beridir dışardan bir şey söylemez olduk, eskiden gelsin hamburgerler gitsin pizzalar modundaydık. Haftanın bir günü kızartma + bira günüydü, şimdi 2 ayda bir o da belki :) Bir de nefret ederdim spor yaparken terlemekten veya canımın yanmasından, bu sabah kalça ve karın hareketi yaparken tam tersi kasların geliştiğini hissettiğim için çok mutluydum :)) Çok şey kaçırmışım bunca zamandır :)