Bodyrock.tv

Benim de kollarım çok ama çok güçsüzdü tatlım, 5er kglık dambıl aldım, şimdi toparlanıyorlar..

İlk zamanlarda 1 sette yorulman normal, ben başladığımda 1 aya yakın sadece ısınma hareketi yapabildim :) Zaman içerisinde dayanıklılık ve güç gelişiyor merak etme :) Azıcık sabır :)

bi kaç gündür yoktum kızlar anakart bozulmuştu tamirdeydi bilgisayar. kafama göre yapıyorum akşamları bilgisayardan bakamadığım için. allahtan ZWOD hareketleri sayıları falan bir kağıda yazmıştım ondan baktım. ya kızlar ben bu ZWOD da ilk setten sonra tıkanıp kalıyorum yaa :KK43: moralim bozuluyo. bi de o tek bacakla squat çok zor onu da eksik yapıyorum zaten :KK43: geçen TV de michelle obama 25 şınav çekti ben 5 tane çekemiyorum kollarım çok güçsüz

o bacak hareketin de bende çok zorlanıyorum canım, hareketin başlangıç seviyesi versiyonlarını şu videoda gösteriyor
BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

ZWOD 1 de bende 2 set yapabildim ama 2. set pek sağlam değildi. zuz ZWOW3ü çıkarmış ben hala ZWOD 2 yi yapamadım ama pazatesiden itibaren eski düzenimde spora devam...

canım, biliyorsun t5t yapıyorum, 2 haftadır onun sonuna şınav ekledim 5-6 tane ile başladım şimdi 10 şınav(girly) 10 tanede eller içe dönük(göğüs kasları için) toplam 20 şınav yapıyorum birde bunu t5t 5. hareketin hemen sonuna ekliyorum ki 5. harekette şınav kadar yükleniyor kol kaslarına başta yapsam, kesin 2 katı yaparım.
yani zamanla yavaş yavaş arttır sayıyı, mutlaka gelişecek kasların...

ben ZWOD 2 yi falan atladım canım zor göründü bana direkt ZWOW3 ü yaptım şimdi hepsini yaptım :21::21: çok mutluyum tamamlayabildim sonunda. ağırlıklarım yoktu tabi öyle yaptım. arkasına callanetics karın hareketleri ekledim farklı karın hareketleri de yaptım karın kaslarım iyice acıyana kadar yaptım. sonra esneme hareketleri yaptım. ölüyorum şimdi :KK8::KK8:

bişey sorucam kızlar t5t arkasından illa ki duş almak gerekiyor mu? bazen vakit olmuyo da :KK17::KK17:

bu arada kaslarımın giderek geliştiğini hissediyorum yaza süper giricem kızlar.

Gerek yok tatlım, alınması tavsiye edilir diyor sadece o kadar.. Ben de çoğunlukla sabah duş alırım spordan sonra, ondan akşam pek almıyorum duş ben de...

Esra, süper bir his değil mi kasların kuvvetlendiğini hissetmek :)

Yeni girdim içeri, süperdi hava, çok gezdik :) Bir kahve içip toparlanayım şu 10 dklık burpee'yi yapacağım.. Sonucu bildireceğim :)

116 gün kaldı, lalalala :)

Dün bunu buldum, hatun enteresan gelebilir ama benim şu toto takıntıma çözüm olabilir gibi görünüyor :

JNL FUSION CHALLENGE! "ITS NOT BRAGGING IF YOU CAN BACK IT UP!" - YouTube

Yarın sabah 30 days challange'ı atlayıp bunu mu yapsam diyorum :) Haftanın 2 günü süper gidermiş gibi görünüyor.. Pazartesi - Cuma mesela :)

Unutmadan, nnnyyy girly şınav nasıl oluyor? Dizleri yere koyarak olan mı?

Son düzenleme:
Veee yaptım.. 53 tane çıktı... Bütün gün motosiklet arkasında 300 km gezdikten sonra bu kadar çıkabiliyormuş benden :)

$tumblr_lxvsifLnZz1r2acwmo1_500.jpg

Böyle bir denize karşı yatak istiyorum, hem de hemen :))

Yaza 116 gün kaldı :)

Gerek yok tatlım, alınması tavsiye edilir diyor sadece o kadar.. Ben de çoğunlukla sabah duş alırım spordan sonra, ondan akşam pek almıyorum duş ben de...

Esra, süper bir his değil mi kasların kuvvetlendiğini hissetmek :)

Yeni girdim içeri, süperdi hava, çok gezdik :) Bir kahve içip toparlanayım şu 10 dklık burpee'yi yapacağım.. Sonucu bildireceğim :)

116 gün kaldı, lalalala :)

Dün bunu buldum, hatun enteresan gelebilir ama benim şu toto takıntıma çözüm olabilir gibi görünüyor :

JNL FUSION CHALLENGE! "ITS NOT BRAGGING IF YOU CAN BACK IT UP!" - YouTube

Yarın sabah 30 days challange'ı atlayıp bunu mu yapsam diyorum :) Haftanın 2 günü süper gidermiş gibi görünüyor.. Pazartesi - Cuma mesela :)

Unutmadan, nnnyyy girly şınav nasıl oluyor? Dizleri yere koyarak olan mı?

evet canım dizler yerde olan.. neden bilmem, eğer önceki gün çalışmamışsam normal şınavıda bu sayılarda yaptığım oluyor ama her gün çalışırken yada öncesinde başka hareketler yaptıysam sayım düşüyor:KK43:( tabii bu hiç durmadan yapabildiğim sayı, aralarda 10-20sn dinlenerek yaparsam sayı artar ama kaç sette biterim bilmiyorum denemem lazım:)) sen kaç yapabiliyorsun?
toto takıntın nedir canım, moda topikinde ölçülerini gördüm, gayet ince görünüyor nesinden memmun değilsin? kaldırmak istiyorsan callaneticsde kaldırıyor benimkini bayaa kaldırdı.. sahi deneyebildin mi callaneticsi? yorumlarını çok merak ediyorum...

evet canım dizler yerde olan.. neden bilmem, eğer önceki gün çalışmamışsam normal şınavıda bu sayılarda yaptığım oluyor ama her gün çalışırken yada öncesinde başka hareketler yaptıysam sayım düşüyor:KK43:( tabii bu hiç durmadan yapabildiğim sayı, aralarda 10-20sn dinlenerek yaparsam sayı artar ama kaç sette biterim bilmiyorum denemem lazım:)) sen kaç yapabiliyorsun?
toto takıntın nedir canım, moda topikinde ölçülerini gördüm, gayet ince görünüyor nesinden memmun değilsin? kaldırmak istiyorsan callaneticsde kaldırıyor benimkini bayaa kaldırdı.. sahi deneyebildin mi callaneticsi? yorumlarını çok merak ediyorum...

Herhalde bugün 6-7 saat motor tepesindeydik, eve geldim bir kahve içip dinlendim yarım saat ve 10 dk boyunca Zuzana'nın şusunu yaptım : ZuzanasRockinBody's Channel - YouTube girly versiyon değil, tam şınav versiyonu 53 tane yapabildim, tabii aralarda dinlenerek :)

Kalça ölçülerim iyi, sadece yumuşak bacaklarıma göre :) Derdim bacaklarım gibi kaslandırmak onları, yoksa küçülmesini vs. istemem iyi böyle :)

Callanetics'i yapamadım, çıplak ayakla yapılıyormuş sonradan farkettim, ben de ince varis çorabı giymek durumundaydım son 1 aydır (allahtan son 4-5 günüm kaldı), onu bekledim.. Önümüzdeki haftasonu çıkarmış olacağım deneyeceğim mutlaka :)

kızlar yaaaaaaaa:KK43::KK43::KK43: inanamıyorum 1 kilo almışım ya 63 kilo oldum yaa hayatımda olmamıştım 63 kilo :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

inceldiğimi farkediyorum pantolonlar bol geliyo ama kilo almış olmak moralimi bozdu.

erkek kardeşim eve geldi tatil diye annem döktürdü yemekleri kaç gündür hamur işi yiyoruz :KK43::KK43::KK43:

Ah o anneler yok mu...
Ben de 61leri gördüğümde tartılmayı bırakmıştım, annem hala zayıf olduğumu iddia ediyordu! Küstü bağırdı çağırdı hep uzak durdum akşam hamurişlerinden ve aldığı tuzak nutellalardan...

Yarından tezi yok yeme hamur işlerini, kolayca geri verirsin sporla, 1 kilo hiçbir şey değil... Önümüzdeki Pazar 61,5 olacağına söz ver kendine ve hemen başla :)

Hafta sonu sporumu yapmadım yapamıyorum hepimiz evdeyiz çocuklarında istekleri bitmiyo yapamıyorum.Bugün okul açıldıda rahatım.Cuma günü akşam yaptım hareketlerimi 50'şer kez yapmaya çalıştım bazılarında 30'ar kez yaptım ama sonunda da canım çıktı.Sporumun bitiminde tibetin hareketini de yaptım böylece onada başlamış oldum.5.hareketinde dive bomber hareketini ayakta yapayım dedim ama zor oldu biraz Zuzana'dan kolay versiyonunu görmüştüm masa pozisyonunda dizleri yere koyup öyle yaptım.

JNL FUSION CHALLENGE! "ITS NOT BRAGGING IF YOU CAN BACK IT UP!" - YouTube Videoyu izledim Duygu'cum bu kadın çok acayip bir kadın hakikaten ama yaptığı hareketlerde gayet iyi.

esra2424 cnm benim moralini bozma sakın kafanda takıntı haline getirirsen bu sefer vücudunda direnç gösterir.Ben de psikolojik olarak kafamda takıntı haline getirmiştim gecem gündüzüm kilo vermekti ama dayanamayıp yine her defasında çok yiyodum onun arkasındaki pişmanlıkta cabası.Nasıl kendini beynini serbest bırakırsan o kadar kolay olur.Ben günlerce her gün tartılıyodum bir gelişme varmı diye.hiç değişiklik olmadığını görüncede bırakıyodum.Şimdi ne tartılıyorum nede ölçülerime bakıyorum.herşey beyninde bitiyo cnm ona ne yapması gerektiğini öğretirsen bir müddet sonra seni rahat bırakmayacaktır.ben şimdi sporumu yapmadığım zaman huzursuz oluyorum bir an önce yapıp rahatlamak istiyorum moralim bozuk olsa bile.

Heheh bu sabah yaptım hatunun hareketlerini, Zuzana mantığında 50 sn spor - 10 sn dinlenme diye yaptım, totom ağrıyor :) Tarzı bana uygun olsa herhalde tapardım kadına da şimdilik hareketleri ezberleyip ara ara yapmak isteyebildim sadece :)

Unutmadan, sonuna ancak 20 kol dambıl hareketi, 100 de karın hareketi, 25 de sırt hareketi ekleyebildim, esneme hareketleri yaptım uzun uzun bir de :) Süper geldi..

115 gün kaldıııııı :)

$tumblr_luw3lugz6G1qkkh4so1_500.jpg

Hmmm nefis görünüyorlar, inanılmaz sağlıklı:

$tumblr_lyj8vtSs7Z1qbih6so1_500.jpg

Son düzenleme:
Süper slogan: Sadece konuşma, o hale gel diyor :)

$tumblr_lwosxpc3jT1qm5h7no1_500.jpg

Lion, spor yapmanın en büyük güzelliği de yaptıkça insanın yapası gelmesi zaten değil mi :) T5t'yi de yaptıkça yapasın gelecek, inan :) Kilo verme konusunda da haklısın, ben ne zaman "Allahım diyet mi yapıyorum ben" diye düşünsem, daha çok nutellaya saldırdım, ama kendimi kasmadım, madem bugün yedim, geçmişe mazi derler, 3 gün sağlıklı ve az yiyeceğim dedim. Diye diye de verdim :)

Evet cnm aynen katılıyorum bende zamana yayarak bazen canım çok istediğinde kendime izin vererek nefsimi körelttim bazen de kendiliğinden iştahım kesiliyodu.Kaldıki ben nice iştah kesici çaylar tabletler nice şeyler kullandım ama hiçbiride fayda etmedi önce beynimizi irademizi ve nefsimizi eğitmek gerektiğini anladım okuduğum bazı kişisel kitaplar sayesinde.Çok zorlarsan kendini vücut sana karşıda inat ediyo.Bunu zamanla anladım ve kendimi zamanın akışına bıraktım.Spora başladığımda da böyleydi hep yarım bırakıyodum olmuyo diye şimdi ay olmadı hala değişim gösteremedim diye kafama takmıyorum artık sağlık, rahatlamk,stres,elbiseler vs için yapıyorum.Yaptıktan sonra başarmanın oley bugünüde tamamladım yaptım sporumu demenin hazzı da ayrı bir duygu zaten.Bir adım daha ilerledim bir adım daha yaklaştım başarmaya demenin zevkide apayrı.
Bugün öğleden önce sporumu tamamladım.Bu sefer bacaklarıma kum torbası kullandım hafifde değildi.Bacak kalça hareketlerini bu şekilde yaptım son bazı hareketleri artık bacaklarım devam edemediği için çıkarttım rahat bir şekilde tamamladım sporumuda.Karın için pek çalışmadığım halde bazen aklıma gelirse sadece 50 kez mekik çektiğim oldu karnım da nasiplenmiş yani kalça bacak vs derken sanki karnımıda çalıştırmışım gibi dümdüz oldu katlarımda iyice azaldı nerdeyse yok oldu.Gitgide toparlandığını hissediyorum bu da çok güzel bir duygu.
Dün pantolonlarımı giyip nasıl olmuşum diye eşime gösterdim.Eskisine göre daha iyi olmuşsun dedi pantolonlarda yakışmış toparlanmışsın diyince keyfime diyecek yoktu yahu.Eskiden bacaklarım lömbür lömbür selülit yağ kat kat herşey vardı yani şimdi azalıyo artık.Bu da ayrı bir keyif veriyo en azından motivasyonum düşmeden daha bir hevesle ve azimle devam ediyorum.:KK9:

Ya nasıl bir sinir bozucudur o yağlar, selülitler, bilmem mi :KK43:

Bir de bende ek, boğum boğum kılcal damarlar ve varisli kabarık ince damarlar da vardı :KK43: Hepsinden kurtuldum neredeyse, 1 seans daha lazer tedavisine gideceğim, son kalan kılcallar da gidecek..

Hep işte şu sitelere baktım yoruldukça Healthy is Classy

Bir de şunlara: From Russia with russian bride.

Bunların hepsi Antalya'da bizim adamları bekliyor diye diye spor yaptım :))) Çok saçma gelebilir ama çooooook işe yarıyor :))))

canım ben de tartılmaktan nefret ediyorum zaten önemli olan beden ölçüleri diye düşünüyorum. bugün üzerime olmayan bir şortu denedim yazın giyebilir miyim diye :21: şort oluyo hatta dikkatimi çekti popom acayip kalkık olmuş :21: sert ama biçimli duruyo.. bunu yaptım dün kalçam ağrıyo hala

Zuzana Light - ZWOW #3 2-2-2012 - YouTube

skater hareketine bayıldım. çok eğlenceli

İnşallah sende varislerden kurtulursun.Nasıl olduğunu eltimde görmüştüm onun bacakları daha fena hemde kiloluda.Daha 22 yaşında onunki genetik annesinde varmış.Onada doktor çorap vermiş ama sıkıyo diye kullanmıyo çoğu zaman.Sen ne güzel azimle kurtulmuşsun.

Bende hep resimlere baka baka motivasyonumu düşürmemeye çalıştım.burdada paylaşmak istiyorum ama yüklenmiyo nedense kopyalayamıyorum buraya.özelliklede before after resimleri,facebookta fitnes modellerinin sayfalarına sexy modellere baktım ve hala bakıyorum sürekli giydikleri kıyafetlere ve iç çamaşırlarına kadar(yanlış anlaşılmasın sapık değilim öyle vücuda sahip olmak için).onlara bakıp kendi içimdeki kaybolan kadınsı duygularımıda çıkartmış oldum yani kendimi daha seksi ve çekici hale getirmeye çalışarak bu şekilde devamını sağladım.İşe yaradı bende de.Ben aslan burcuyum ve özelliklerinide taşıyorum kibir ve kendini beğenme gibi olumsuz özellikler hariç yükselenimde akrep onunkide bana uyuyo.Hayatımı hep tutkuyla yaşamak istiyorum tutkularım arzularım(hayatla ve gelecekle ilgili)yaşama enerjim ve sevincim beni ayakta tutar.Bu duygularımı tekrar canlandırmaya çalışarak bu hale geldim kendimi bir anda daha farklı çekici ve göz alıcı bir kadına dönüştürebilirim hayal gücümü her türlü kullanarak bişeyler üretmek istiyorum tabi bu evde dört duvar arasında da olmuyo iş hayatına atılmak ve kendimi kanıtlamak istiyorum.Bazı olumsuz görüntülerimi düzelterek başladım işe vücudumla başlangıç yapmış oldum böylece kendime olan güvenim ve özgüvenimde artmış olacak.Her türlü ortamda kendimi kanıtlamış ve dikkat çekmiş olacam buda beni başarıya götürmesi için bir yol içimde inanılmaz bir başarma isteği var şimdiye kadar pek gençliğimi ve hayatımı yaşayamadığım için içimdeki eksik kalan duygularımıda tamamlamak istiyorum böylece.

Esra, bunlar süpermiş farketmemişim :)) Kesinlikle yapmalı, ZWOD 2'yi daha yapmadım, yapsam mı diye düşünüyordum, yarın ZWOD2'yi, öbür gün de bunu yaparım ben :)) Ben de bugün az yukarda linkini verdiğim videoyu yaptım farklılık olsun diye, kalçam ağrıyor felaket, Zuzana'nın benzer hareketlerini takip edeceğim bundan sonra :)

Lion, bence kendini pek eksik hissetme, 30una gelmeden kocaman 2 çocuk yetiştirmişsin, şimdi sıra sana gelmiş, ben daha çocuk doğurmadım ve 31imde başladım spora :) Çok güzel bir zamanda başlıyorsun tekrar kendine bakmaya :) İş hayatını ise çok başarılı bir şekilde kotaracağından eminim, maşallah enerjin yüksek, güleryüzlü ve pozitifsin, 1-0 başlamak için fazlasıyla güzel sebepler :)

Aslanla akrep tam dikkat çekme burçları, ben başağım, yükselen de yengeç, tam ev tipi tembel :) Aynen ben de sapık gibi Rus hatunların resimlerine bakıyorum işte gaza gelmek için, ne var canım kesinlikle ayıp değil, açık açık çatır çatır imreniyoruz işte :KK70: Ruslar, avrupalılar daha bebekken baleydi, cimnastikti, spordu, sağlıklı beslenmeydi hepsinin bilincinde olarak açık avantajla büyüyorlar, bizim anneler ise bizi hamurişleriyle, "zayıfsın zayıf, ye ye ye" telkinleriyle büyütüyor :) Spor falan hak götüre..

Varis bende de genetik annemden geçme, 18 yaşında ilk ameliyatımı oldum, 2 ameliyat da geçirdim. Son kalan felaket kalıntılarını da temizlemiş oldum bu sene.. Bazen keşke daha önce yapaydım diyorum da neyse bu seneye kısmetmiş :)

Bazen resimler fazla büyük diyor, önce bilgisayarına kaydetmeyi, sonra buraya eklemeyi dene öyle rahat oluyor.

Bunu da ayrı sevdim: Daha uzun süre koş, daha iyi ye, daha güçlü hisset (ol) ve harika görün diyor :

$tumblr_lqnxc6RapZ1qixw4mo1_500.jpg

Spora merak saldığımdan beridir dışardan bir şey söylemez olduk, eskiden gelsin hamburgerler gitsin pizzalar modundaydık. Haftanın bir günü kızartma + bira günüydü, şimdi 2 ayda bir o da belki :) Bir de nefret ederdim spor yaparken terlemekten veya canımın yanmasından, bu sabah kalça ve karın hareketi yaparken tam tersi kasların geliştiğini hissettiğim için çok mutluydum :)) Çok şey kaçırmışım bunca zamandır :)

Benim gördüğüm en başarılı çift bunlar : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Hatun şuymuş, 4 ay spor yapmış ve süper bir beslenme programı uygulamış:

$angela-before.jpg

Şuna dönmüş, özgüven değişimine bakar mısınız! :

$angela-after.jpg

Sevgilisi de şuymuş:

$sotiris-before.jpg

Ve 1 sene çalıştıktan sonra bu olmuş!

$sotiris-after.jpg

Şimdi de böyle görünüyorlar:

$Angela-and-Sotiris.jpg

Keşke eşlerimizi, sevgililerimizi de ikna edebilsek!

Sende de güzel enerjiler var cnm burda seni tanıdığımada çok memnunum ayrıca burda senin sayende bizde gaza geldik.Hatta uzun bir zaman sürekli burayı takip ediyodum yoktun bir geldin hepimizide ayaklandırdın.Bende çok üşengeç ve tembelimdir uykuyada çok düşkünüm ayrıca ama burdaki güzel enerjiler ve paylaşımlar sayesinde daha da heveslendik.

Bu resimleri bende görmüştüm hatta baştan sona kadar olan bütün bodyrockers resimlerinin çoğunu bilgisayarıma kaydetmiştim ikide bir açıp bakıyodum.Evet eşlerimizde gaza gelsede yapsalar.Ben eşime diyorum sende yap beraber yapalım diye.Onunda kocaman göbeği var yanında çocuk gibi kalıyorum genç bir hatun olarak.Ama o kadar hantallaşmışki yerinden kalkmaya bile üşeniyo eve geldiğinde.Anlatıyorum heveslendiriyorum ama tık yok sen yap diyo.Kendi bilir artık

Allah sanada hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Benim annemde mutfağın kapısını kilitlerdi yemek yemeyeyim yeter kimse almayacak evde kalacaksın diye bende o kadar obur ve iştahlıydım yani.Neler yapardı neler o kadar şey söylerdi zayıflayayım diye ama ben tınlamıyodum bile halbuki o kadar güzel yıllarımı boşa geçirmişim.

10dk şununla ısındım 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
ardından şunu yaptım
ZuzanasRockinBody's Channel - YouTube
sonuç 10 dk da 50 rep ve 1 nefes bricanyl yine nefes darlığı tuttu devam etmeli miyim etmemeli miyim doktoruma sormalıyım ama yapma demesinden korkuyorum:KK43:( kesin ben sana yüz diyorum en iyisi yüzme ne uğraşıyosun bunlarla diye başlar, sanki yüzerek zuzana gibi kaslı bir karnım olabilirmiş gibi:KK43:(
üstüne t5t ve biraz pilates, 20 sırt ve 200 karın egzersizi yaptım, callaneticks yapacaktım ama zorlamak istemedim zaten canımda istemedi.

X