Çok geçmiş olsun Lion81, eşine de sana da.. Umarım ikiniz de bir an önce sağlığınıza tamamen kavuşursunuz...
Veeee çok sevindimmm :)
Ben de aynen senin gibi dar bir kot almıştım kendime, içine giricem ben bunun diye
Bir kaç kez zorlayıp girdim de ama bacaklarıma kan gitmiyordu uyuşuyorlardı bir saatten sonra heheh, ama şimdi süper oluyor hatta üstümden hafif dökülüyor, nasıl bir keyiftir bilirim çoook sevindim :)
Bir de bunun bir ileri versiyonu şu: Seneler önce aldığın ama 1-2 kere giyip kenarda kalmış pantolonun mutlaka vardır kimselere vermeye kıyamadığın :) Benim 8 sene beklemiş bir pantolonum var öyle beyaz, 2 yazdır hiç çıkarmıyorum üstümden, süper bir his :) İyi ki vermemişim kimseye diyorum heheh :))
Tabii iş yerinde fizik de şart, insanların seni ciddiye alması bile birebir değişiyor, bakımlarla, sporla az kaldı fıstık gibi olacaz hepimiz! Yaza az kaldı :)
Ben genelde günün workoutunu tamamlayıp saate bakıyorum, eğer 5-10 dk daha vaktim varsa sonuna ekliyorum hareketleri de, yarım saate tamamlıyorum bu ara... Daha tam oldu gibi hissediyorum öyle, istersen sen de öyle yapabilirsin. O çömelme hareketini de ben koltuğa tutunarak yaptım, eğilebildiğim yere kadar eğildim :)
Unutmadan bir de şu linke bir bak, yanlış hatırlamıyorsam nnnyyy ve esra2424 de yapıyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Ben bugün 13'üncü tekrarlara geçeceğim, sırf akşamları da hareket etmek için başlamıştım. Ama hormonları da düzenliyor, cildi güzelleştiriyor vb. bir sürü faydası var. Sen de bir başla istersen :)