Bodyrock.tv

Slm kızlar ben geldim.Dün eşime hastanede endoskopik inceleme yapıldı bütün gün o işlerle uğraştım.Sağolsun çocuklar evde beni çileden çıkarıyolar bilgisayarıda bozdular tamire götürdük.O yüzden yoktum buralarda.Nedense bir aksiliktir gidiyo anlamadım benim sinüzit yeniledi tekrar burnum kulaklarım yine tıkandı yarın yine doktora gidiyorum bu sefer tomografi isteyecem.Hayırlısıyla işlerimizde yoluna girer inşallah.

Bu arada sporumu aksatmadım dün hariç hastanede koşturmaktan yoruldum yapamadım.Bugünkü sporumuda tamamladım.Şu tek bacak squatı devamlı yapmaya çalışıyorum.Çünkü Zuzana'nın dediğine göre 1 haftada bile sexy butt oluyormuş.Bende yere kadar destek almadan çömelemiyorum onuda petekten veya başka bir eşyadan yardım alarak çömeliyorum öyle daha kolay oluyo kollarımla destekleyerek kendimide kaldırmış oluyorum.Kalkarkende kalçayı ve bacağımı sıkarak kalkıyorum.Birde bacaklar için vede selülitler için squat push up galiba yani squat pozisyonunda 3 kez öne 3 kez arkaya yada 1 burpee yap kalkınca bir öne bir arkaya zıpla sonra tekrar burpee böyle devam,zor gelirse bir öne bir arkaya zıplamak yada olduğun yerde zıplamak bu çok yorucu ve zorlayıcı hareketler bacak arkaları nasıl yanıyo.Bence selilitlerede birebir.Bir bacağımızı arkamızdaki kanepeye koyup diğeri dizden kırık şekilde öne eğilmek yada tek bacak üstünde zıplamak Zuzana'nın hareketlerinde var.O kadar çok hareketler varki hepsini yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.

Bu arada resimler süper insanı nasıl heveslendiriyolar ya.Ben de havalar ısındığında artık işe başlamayı düşünüyorum artık zamanı geldi.Çocuklarda büyüdü yaşımda geçmeden 30 yaşındayım bu arada işe başlamak istiyorum.Bunun için bomba gibi olmam lazım.Fiziğimi düzelteyimki daracık güzel elbiseler giyeyimde milleti çatlatayım kıskançlıklarından.Tam iş kadınları gibi ay nasıl heveslendim.Saçlarım cildimde bakıma girdi.Saçlarım permadan dolayı yanmış çok aşırı dökülüyodu benim saçlarım kabul etmemiş uygun değilmiş permaya o yüzden kestirdim saçlarımı.Ama güzel oldular omuzlarımda kesimide kat kat.3ay sonra tekrar keselim de kendine gelsin saçların üstünede boya atalım dedi yeni kuaförüm sağolsun.Cilt bakımınıda kavitasyonla beraber ayda 1 kez 6 seans olarak anlaşmıştım.oooooo daha ne olsun herşey şu baharın gelmesine bağlı çocuklarım kıştan dolayı zorluk yaşamasınlar okula gidip gelirken diye erteledim şimdilik.

Burdaki yazışmalarımız sayesinde de sporumuda daha bir hevesle yapıyorum kızlar hepinizde sağolun var olun.Hepinizide öpüyorum kızlar:KK3:

:KK74:Ve finale doğru gidiyorum kızlar aylar önce aldığım ve içine sığamadığım kotuma bugün nihayet içine sığabildim.:KK62: Çok az bir farkla bacaklarım azcık daha toparlansa dahada iyi olacak en azından içine girebilmekte bir gelişme demekki sabırla devam etsem daha da güzel olacak.Önceki haline göre şimdi daha iyi.Kotumu sürekli deniyodum gelişme varmı diye bu Zuzana'nın hareketlerini yapalı dahada toparlandım biraz daha azimle çalışsam Zuzana'nın vücuduna dönecem tabi sadece alt kısmım.:KK66:
Kalça kalkmaya başladığı için kot daha bir güzel durdu.Aslında biraz artırsam süreyi Duygu cnm bendemi 100 kez yapsam bazılarını.Dk la yaptığım zaman sadece 1 dk da kaç hareket yapabiliyorsan o ama sayıyla yapsam dahada etkili olur dimi.yeni kotlar almak için sabırsızlanıyorum biraz daha zorlamam lazım şu bacaklarımı.
Teşekkür ederim duygu'cum bizi bu güzel hatunla tanıştırdın ya Allah herşeyi gönlüne göre versin.

Duygu_01 cnm çok teşekkür ederim bu başlığı açtığın için bende başlamak istiyorum çok gaza geldim:)bu arada benim sorunum 4 kilo vermek ayrıcada işte göbek kalça çalıştırmAK 10 KİLO ALDIĞIM İÇİN FENA DURUMDAYIM ESKİ HALİME GÖRE:S

Çok geçmiş olsun Lion81, eşine de sana da.. Umarım ikiniz de bir an önce sağlığınıza tamamen kavuşursunuz...

Veeee çok sevindimmm :)

Ben de aynen senin gibi dar bir kot almıştım kendime, içine giricem ben bunun diye :p Bir kaç kez zorlayıp girdim de ama bacaklarıma kan gitmiyordu uyuşuyorlardı bir saatten sonra heheh, ama şimdi süper oluyor hatta üstümden hafif dökülüyor, nasıl bir keyiftir bilirim çoook sevindim :)

Bir de bunun bir ileri versiyonu şu: Seneler önce aldığın ama 1-2 kere giyip kenarda kalmış pantolonun mutlaka vardır kimselere vermeye kıyamadığın :) Benim 8 sene beklemiş bir pantolonum var öyle beyaz, 2 yazdır hiç çıkarmıyorum üstümden, süper bir his :) İyi ki vermemişim kimseye diyorum heheh :))

Tabii iş yerinde fizik de şart, insanların seni ciddiye alması bile birebir değişiyor, bakımlarla, sporla az kaldı fıstık gibi olacaz hepimiz! Yaza az kaldı :)

Ben genelde günün workoutunu tamamlayıp saate bakıyorum, eğer 5-10 dk daha vaktim varsa sonuna ekliyorum hareketleri de, yarım saate tamamlıyorum bu ara... Daha tam oldu gibi hissediyorum öyle, istersen sen de öyle yapabilirsin. O çömelme hareketini de ben koltuğa tutunarak yaptım, eğilebildiğim yere kadar eğildim :)

Unutmadan bir de şu linke bir bak, yanlış hatırlamıyorsam nnnyyy ve esra2424 de yapıyor:

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Ben bugün 13'üncü tekrarlara geçeceğim, sırf akşamları da hareket etmek için başlamıştım. Ama hormonları da düzenliyor, cildi güzelleştiriyor vb. bir sürü faydası var. Sen de bir başla istersen :)

Duygu_01 cnm çok teşekkür ederim bu başlığı açtığın için bende başlamak istiyorum çok gaza geldim:)bu arada benim sorunum 4 kilo vermek ayrıcada işte göbek kalça çalıştırmAK 10 KİLO ALDIĞIM İÇİN FENA DURUMDAYIM ESKİ HALİME GÖRE:S

Ben toplamda 13 kilo verdim :) Gider hiiiç merak etme...

İlk bir 8 kilosunu spor yapmadan verdiğim için çok bıngıl olmuştum. Hatta buna başlayana kadar hayatımda hiç spor yapmadım :) Şimdiyse uykumdan feragat(!) edip bunu yapıyorum benim için mucize gibi bir şey :)

Başlamak için hiçbir malzemeye ihtiyacın yok, ilk özellikle 2009 senesinin videolarına bak, orada Zuzana biraz daha insan görünümünde :p Hem hareketleri de daha basit, mutlaka sana uyan birşeyler bulursun :)

O bisikletler kısa bir zaman sonra elbise askısı olarak kullanılıyorlar ama :p Tek tip hareketten insan sıkılıyor, benim de twister mıydı stepper mıydı neydi bir şey vardı annemin evinde, 3ü 5i bulmaz üstüne çıktığım :KK43:

Bu şekilde çalışmayla daha bir azimle devam ediliyormuş, sürekli hareketler değiştiği için sıkılma riski de yok, benim en büyük sorunum 2. gün sıkılmaktı :)

Duygu sağolasın cnm inşallah sağlığımıza kavuşuruz.Bir pantolonum daha var oda kumaş çok güzel sırada o var.İlk alacağım pantolon beyaz onda gözüm kaldı benimde.Şimdiden üstüne şunu giyerim bunu giyerim diye hayalimde canlandırıyorum.Ayrıca tibetin 5 hareketinede başlamayı istiyorum ilk paylaştığından beri aklımda spordan sonra yapayım diyorum o zamanda halim kalmıyo uygun bir saatimi ayarlamam gerek.Onuda kafama koydum yani.

ddemir10 cnm benimde eliptik bisikletim var ama bir zaman sonra sıkılıyo insan.Devamlı yaparsan faydası var ona bişey diyemem.karın kalça bacak göğüs kollar hepsi birden çalışıyo ama bisiklet benim popomu dikleştirmiyo sadece küçültüyo o kadar.Zuzana'ya takılmak ve bedeni kullanarak hareket etmek bana göre daha iyi.Beden gücüyle kasları ve yağları çalıştırmak daha etkili benim düşüncem.her bir hareketi aklıma geldikçe farklı şekilde çeşitlendiriyorum hatta kendimce yeni hareketlerde keşfediyorum.böyle daha eğlenceli monotonlaşmıyo yani yaptığın spor.aklıma geleni hemen uyguluyorum nasıl oluyo diye.birde ayna karşısında yapıyorum bazen vücut nasıl çalışıyo nereler etkin özelliklede kalça hareketlerini yaparken nasıl sıkılaştığını ve daraldığını görebiliyorum.

Lion, ilk 3 ile başlıyorsun zaten. Akşam tv karşısındayken kalk yap 2 dk'nı almıyor hemen bitiyor. 5,7,9 derken alışmış oluyorsun :)

Akşamları yapmanın sağlıklı uykuya da faydası varmış. Sabah yaparsan da dinçlik veriyormuş. Saolsun Zuzana beni yeterice dinçleştirdiği için akşamları tv karşısında oturmayım diye yapıyorum :)

Sabah şunu yaptım:

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Daha doğrusu yarım yamalak yaptım! Hadi iki elle yere dayandığın bir yere kadar ama o tek bacak sandalyede aşağı yukarı indir kaldır ne yahu! Bırak tek elleyi, modifikasyonunda dirseğinize dayanın diyordu, dirseği dayadım ve öbür elimle de destekledim anca oldu. Yani olduğu kadar oldu.. :KK70:

Üstüne dambıllarla hareket yapamadım, sadece 100 adet karın hareketi, 100 adet pilates bacak kalça hareketi, 30 adet de sırt hareketi yaptım. Ve yere serildim :)

Söyledim mi hatırlamıyorum, iğne tedavisi olmuştum ince damarlardan bacaklarımda, bu yüzden ince de olsa varis çorabıyla yapıyorum hareketleri, sabah kalkar kalkmaz giymemi, spor yapacaksam mutlaka onunla yapmamı ve gece yatana kadar çıkartmamamı tavsiye etmişti doktor.. Önümüzdeki hafta çarşamba çorabın süresi doluyor, merak ettiğim callanetics'i de deniyor olacağım :)

Bir de eğer bir aksilik olmazsa yogaya başlıyorum haftaya :) Hareketli olmak süper bir şeymiş :) Şunu 32'imde farketmeseydim iyiydi, ancak zararın neresinden dönersek kardır, değil mi kızlar :)

Şu neden biz olmayalım :)

$tumblr_lnlb6x0uIW1qdpjn2o1_500.jpg

Son düzenleme:
Concordiaa tatlım bu arada dediğin hareketi bugün ZWOD yaparken iyice anladım, ciddi çok zor bir hareket... Ben de düşe kalka yaptım :)

Bu arada, Lion81 nerede kaldı yahu, o da geliyordu ne güzel :)

Birinde 35lik gibi duruyor, diğerinde 20lik gibi:

Eki Görüntüle 338062

Duygu günaydın canım, merak ediyorum bu 35'lik 20 lik hale gelmek için tek bir video mu yapmış, nasıl bir çalışma planı izlemiş acaba? Bir armut olarak ciddi yol katetmiş.. Mesajlarınızı okuyorum ama hala tam olarak bu çalışmalara nereden nasıl başlanır ççözemediğim için extra sorma gereği duydum.. Teşekkür ederim:KK48:

Tek bir video değil, kimbilir neler yapmıştır :) Bodyrock.tv'den almadım o resmi, başka bir sitede buldum.

Eğer yeni başlayacaksan ve hiç spor yapmadıysan Zuzana'nın ısınma hareketleriyle birlikte özellikle 2009 senesi videolarına bak. Videolara charliejames1975's Channel - YouTube adresinden de ulaşabilirsin. Son videolarda gördüğün saylonlu kız Lisa Marie, onun hareketleri özellikle zor ancak videonun yarısından sonrasına bakarsan daha basitleştirilmiş versiyonlarını da gösterir. 2009 senesine geri gittikçe Zuzana'nın videoları kolaylaşıyor. Onlara bakabilirsin, yoksa son videolar benim için de sinir bozucu :)

How to Get Six Pack Abs : V Crunch Exercises for the Abs - YouTube

Karın hareketimi şu videodakiyle değiştirmeye karar verdim :) Bu hareketle birlikte sit-up'lar karın kasları için en faydalı hareketlermiş.. Bakalım nasıl olacak :)

Kilo vermek için abla süper bir hedef panosu oluşturmuş:

$tumblr_lyd9m6mSPp1ro7ebio1_500.jpg

Bizim yazın başlangıcını 1 Haziran kabul edersek, tam 118 günümüz kalmış kızlar, hepimiz şöyle olalım :

$tumblr_lyqu8gPu5T1qc6azdo1_500.jpg

:))

Ayyyy evet ne güzel olur ya şimdiden sabırsızlanıyorum yaza.Kıskananları çatlatırız valla.Resimler harika insanıda gaza getiriyolar üşensem tembellik etsem bile o hale gelebilmek için durmak yok çalışmaya devam diyorum kendime.Özelliklede etrafımdan iltifat aldıkça daha çok hevesleniyorum.Ben kendimi o kadar güzel bulmuyorum ama etrafımdakiler güzel ve çekici buluyolar ne buluyolarsa bende.Güleryüzlüyüm pozitifim herşeye olumlu bakarım gülümsemem eksik olmaz yüzümden giydiklerimde yakışıyo heralde ondan çekiyorum insanları.Birde öyle düzgün fiziğim olsun ya o zaman neler giyerim neler.Mankenler halt ederler yanımda.Şöyle güzel salına salınada yürüdümmü offff offf gelsin şu yaz artık.

Lion, kesinlikle çatlatırız herkesi :)

Kim naapacak somurtkan, nemrut ama güzel kadını :) E sen de güleryüzlüymüşsün işte, hem insan kendinde kusur bulmaya bayılır, eminim güzelsindir, güleryüzün daha bir ışık katıyordur yüzüne :) Çatlatırız plajdakileri, sefamız olur, ben de sizlerin sayesinde daha bir hevesle sarıldım spor yapmaya :) Düzgün fiziği olana çuval giyse yakışır, kiloluysan istediğin kadar şık ol bir yere kadar dikkat çekebiliyorsun malesef :KK43:

ddemir, bende de aynı şikayetten var ve genetik olduğuna inanmaya başladım, annem de benim gibi kendini bildi bileli kabızlık çeker.. Bana bir tek şu form çayları yaradı, doğadan ya da doğuş, 1 bardak kaynar suyun içine 2 poşet koyup içiyorum her gün, sayesinde düzene girdi benim bağırsaklar.. Çok tavsiye ederim :)

Bu arada dünkü hareketten sonra sol bacak benim iptal :) Bugün bir sürü yürüdüm, kas zar zor açılır gibi oldu... Yarın şunu yapmaya niyetim var, 10 dk boyunca diyor, bu sefer sayıcam bakalım kaç tane çıkacak:

ZuzanasRockinBody's Channel - YouTube

117 günümüz var tam :)

$gıcık.jpg

Gıcık bunlar gıcık :)

bi kaç gündür yoktum kızlar anakart bozulmuştu tamirdeydi bilgisayar. kafama göre yapıyorum akşamları bilgisayardan bakamadığım için. allahtan ZWOD hareketleri sayıları falan bir kağıda yazmıştım ondan baktım. ya kızlar ben bu ZWOD da ilk setten sonra tıkanıp kalıyorum yaa :KK43: moralim bozuluyo. bi de o tek bacakla squat çok zor onu da eksik yapıyorum zaten :KK43: geçen TV de michelle obama 25 şınav çekti ben 5 tane çekemiyorum kollarım çok güçsüz

X