- 5 Nisan 2011
- 245
- 4
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
kızlar , tek bacağı uzatıp çömelme hareketi var ya ... ben onu düzgün yapamıyorum, dengem bozuluyor yaparken valla:)
O zor bir hareket tatlım, dengenin bozulması normal :) Benim bile dengem bozuluyor ara ara...
Haber gelir herhalde nnnyyy'den yakında :)
Ben de şu ZWOD'ları merak ediyorum Esra :) 2 hafta kaldı şu bodyrock'ın takip ettiğim 30 günlük çalışmasının bitmesine, başladım artık yarım bırakmayayım. Sonra hemen ZWOD'lara geçeceğim :)
nnnyyy ne yaptı acaba bi kaç gündür yazmadı buraya merak ettim şimdi.:44::44::44:
iyiyim canım merak etme, kondüsyon yetersizliğine bağlı olarak oluyor bazen öyle şeyler.
2 gündür birşey yapmadım dinlendim, azıcıkda kaytardım sadece t5t yaptım.
en son ZWOD1 ve booty shaking waist diye bi video vardı onu yapmıştım hangisinden oldu bilmem ama belimin yan tarafları hala ağrıyor. sen de zwod1 yapmışsın sende de yanlarda kalça ile bel arasındaki bölümde ağrı var mı? ya zwod daki yanlara bacak açılan hareketten yada o basit dansımsı bişey diye ısınma niyetine yaptığım videodan oldu...
bacak inceltmek için en etkili o hareket gibi geldi bana:) çok zor bir hareket cidden.sizin önerebileceğiniz bşka inceltici hareket var mı? call da inceltmiyor sıkılastırıyor değil mi canlar? bacak hareketi olarak anca esneme hareketleri var çünkü
callanetics yağ yaktırmıyor yani kilon aynı kalıyor ama ciddi sıkılaştırıyor, popo yukarı kalkıyor duruş düzeliyor göbek düzleşiyor, bel kıvrımı ortaya çıkıyor vs.. bacaklarıda inceltiyor ama bu incelme kimseyi pek tatmin etmiyor, yinede benim yaptıklarım içinde bacaklarımı en iyi sıkılaştıran yine callanetics oldu....
gördüğüm kadarıyla zuzana bacak için tek bacakla oturup kalkma hareketini öneriyor onun başlangıç versiyonunu gösteren videoları da vardı. topuğu yere koyarak yada tek elle bi yere tutunarak falan...
yalnız ben bunu çok zor yapıyorum bacak kaslarımdan çok dizlerim ağrıyor, dizlerim daha öncede zorlanmaya bağlı sıkıntı çıkarmıştı, 2-3 gün dinlenince geçiyor ama bu arada sporda suya düşüyor...