Bodyrock.tv

kızlar , tek bacağı uzatıp çömelme hareketi var ya ... ben onu düzgün yapamıyorum, dengem bozuluyor yaparken valla:)

kızlar , tek bacağı uzatıp çömelme hareketi var ya ... ben onu düzgün yapamıyorum, dengem bozuluyor yaparken valla:)

O zor bir hareket tatlım, dengenin bozulması normal :) Benim bile dengem bozuluyor ara ara...

Haber gelir herhalde nnnyyy'den yakında :)

Ben de şu ZWOD'ları merak ediyorum Esra :) 2 hafta kaldı şu bodyrock'ın takip ettiğim 30 günlük çalışmasının bitmesine, başladım artık yarım bırakmayayım. Sonra hemen ZWOD'lara geçeceğim :)

Son düzenleme:

ZWOD lar çok güzel çok sıkı. dün alt üst oldum ama çok hoşuma gitti

nnnyyy ne yaptı acaba bi kaç gündür yazmadı buraya merak ettim şimdi.:44::44::44:

iyiyim canım merak etme, kondüsyon yetersizliğine bağlı olarak oluyor bazen öyle şeyler.
2 gündür birşey yapmadım dinlendim, azıcıkda kaytardım sadece t5t yaptım.
en son ZWOD1 ve booty shaking waist diye bi video vardı onu yapmıştım hangisinden oldu bilmem ama belimin yan tarafları hala ağrıyor. sen de zwod1 yapmışsın sende de yanlarda kalça ile bel arasındaki bölümde ağrı var mı? ya zwod daki yanlara bacak açılan hareketten yada o basit dansımsı bişey diye ısınma niyetine yaptığım videodan oldu...

Az önce farkettim, bacaklar sıkılaşmış da totomun sıkılaşması için daha çok yolu var! İyi güzel ince ama ııhh, bacaklarım çok daha sıkı... Senin bahsettiğin hareket totoyu da sıkılaştırıyordu sanırım concordiaa, yarın onu da ekleyeyim bakalım nasıl olacak..

Ve günün fotosu, Türkçesi "Bugün dünden daha yakınsın":

Buna da uyuz oldum :) O renge ulaşmak için 2 ay güneşte yatmam lazım benim (hayalet kadar beyazım)

benim çok bi ağrım yok canım sadece burpee den kaynaklanan kol ağrısı var. ben ZWOD1 i sadece 2 round yaptım yani sadece part 1 i yaptım esneme yapamadan oturdum kalbimi zor sakinleştirdimi sakinleşince callanetics yaptım. ama kaslarımı çok zorlamadım o yüzden kol dışında ağrım yok canım.

ben doğal esmer tenli olduğumdan bikini için sadece vücut eksik :) martta ya da nisanda kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz. o zamana kadar o hale gelmem lazım. bu arada benim bacaklarım rahannanın bacakları gibi. kalçama göre bacaklar kalın aynen resimdeki gibi

Bacaklar benim de böyleydi, inceldiler :) Ama hala azcık toplular üst kısma göre, çok zayıf görünmemi engelledikleri için sorun değiller.. Mart'ın ortasında gitseniz 1,5 ay var, üstüne callanetics de yapıyorsun, kesinlikle çok farkedecektir...

bacak inceltmek için en etkili o hareket gibi geldi bana:) çok zor bir hareket cidden.sizin önerebileceğiniz bşka inceltici hareket var mı? call da inceltmiyor sıkılastırıyor değil mi canlar? bacak hareketi olarak anca esneme hareketleri var çünkü

benim bacaklarda kalın ama popoyla birlikte orantılı duruyor, estetik açıdan bi noktadan sonra orantının cm den daha önemli olduğunu düşünüyorum o resimdeki hatunun popo incecik ama bacaklar çok kötü göstermiş.
duygucum bende beyazım ama yazın 3 hafta bronzlaştırıcı ile güneşte yatınca bende bu renk olmuştum ama o resme benzeyen tek yerim rengimdi:)) birde bikininin rengi ve modeli benziyordu ama benimki üst beden 42 alt beden 36 versiyonuydu...

callanetics yağ yaktırmıyor yani kilon aynı kalıyor ama ciddi sıkılaştırıyor, popo yukarı kalkıyor duruş düzeliyor göbek düzleşiyor, bel kıvrımı ortaya çıkıyor vs.. bacaklarıda inceltiyor ama bu incelme kimseyi pek tatmin etmiyor, yinede benim yaptıklarım içinde bacaklarımı en iyi sıkılaştıran yine callanetics oldu....

gördüğüm kadarıyla zuzana bacak için tek bacakla oturup kalkma hareketini öneriyor onun başlangıç versiyonunu gösteren videoları da vardı. topuğu yere koyarak yada tek elle bi yere tutunarak falan...
yalnız ben bunu çok zor yapıyorum bacak kaslarımdan çok dizlerim ağrıyor, dizlerim daha öncede zorlanmaya bağlı sıkıntı çıkarmıştı, 2-3 gün dinlenince geçiyor ama bu arada sporda suya düşüyor...

Hareketi yanlış yapıp dizlerini çok zorluyor olabilir misin, normalde ağırlığının ayak tabanına ve bacak kaslarına eşit dağılması gerekir burada, dizlere yük bindirmeden denersen sanırım sorun kalmaz...

Bu arada üst 42 süpermiş Ahh ah nerde o günler :))

Son düzenleme:
Vee bugün fit test'i tekrarladım, hafif geldi :) Fazla vaktim kalmadığından başka hareket ekleyemedim, eve dönünce yapmaya kesin kararlıyım :)

Ben bu muhteşem değişimlere bayılıyorum :

Vallahi bu da ne kadar çemkirse haklı: Neye gülüyorsun diyor, ben spor yaparken sen şişko totonun üzerinde oturmuş tumblr'da geziyorsun :)

Şuna dönmesi maksimum 2 seneye bakar:

Hmmm bu süpermiş, mutlaka denemeliyim :)

Haftasonu bir gün totomu kaldırırsam olur bu ancak, çook fena görünüyor, 1000 rep :)

İnanamıyorummmm! Muhteşem görünüyor!

Yüzüne bakılınca maksimum 50 denir, o da hani sırf kusur bulmak için denirse, vücuduna söyleyecek tek bir lafım bile yok!

Akşamları da oturmak yok bundan sonra! Haftanın 4-5 sabahı 20-25 dkyla olacak iş değil bu :))

Bugün bunu yaptım:

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

Aralarda high knees ip atlamak ne kadar zormuş! Bittiğinde dilim dışardaydı :) Hareketlerin bazıları sandbag modifikasyonluymuş, sabah gene gözüm açılmadığından görmemişim, atladığıma sinirlenip üstüne 1 dk kadar ara verdim ve 20 şer kere kollarımda 5er kglık dambılla çalıştım.

Sonra 100er kere her bacakla pilates toto kaldırma ve kalça sıkılaştırma hareketleri yaptım.

100 kere de karın kaslarım için hareket yaptım.

Sonuna da 20 sırt duruş düzeltme hareketi ekledim gene pilatesten.

Bittiğinde pilim bitmişti..

Ama durmak yok :) Hele ki şu babaanneyi gördükten sonra.. Bugün evden kapı dışarı çıkamayız görünüyor kardan, gün içinde de tekrarlayacağım :)

Bugünü de ZWOD günü ilan ettim :) 30 days challenge'da Pazartesi günü yaptığım hareketleri yap diyorlardı, ben de farklı bir şey olsun istedim, iyi ki de yapmışım Zuzana'yı özlemişim :) Çook eğlenceliydi..

Ve sonrasına gene 100 karın hareketi, 100 bacak ve kalça hareketi, 25 sırt duruş düzeltici pilates hareketleri ve toplam 40 5er kglık dambıl kol çalışmasını ekledim. Özellikle kalçam fena ağrıyor :)

Şu resim tamamiyle hissiyatımı özetliyor: Yaza 140 gün kaldı.

Hmm hepimiz böyle görünsek fena mı:

Ya da şöyle:

Tatile Antalya'ya bile gitsek Rusları çatlatırdık kesin

Concordiaa tatlım bu arada dediğin hareketi bugün ZWOD yaparken iyice anladım, ciddi çok zor bir hareket... Ben de düşe kalka yaptım :)

Bu arada, Lion81 nerede kaldı yahu, o da geliyordu ne güzel :)

Birinde 35lik gibi duruyor, diğerinde 20lik gibi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…