Genelde haftanın 5 sabahı yapmaya çalışıyorum. Sabah uyanınca bir bardak su, bir tatlı kaşığı çörek otu (sindirim problemim için), ardından da bir tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırılmış suyumu içiyorum. Evde varsa bir tane kuru incir veya hurma yediğim de oluyor ama çok nadir diyebilirim.
Sonra hemen sporumu yapıp bir tane katı yumurta tüketiyorum. Giyinip eşimi uyandırıp birer tost yiyoruz (o da tam buğday ekmekli tabii, ve kaşarlı), daha dün yeni Spirulina tabletine başladım bakalım nasıl gelecek. Onu da bu forumdan keşfettim, başlık şu, sen de bir incele istersen :
http://www.kadinlarkulubu.com/anti-...anma/287929-asrin-super-gidasi-spirulina.html
Sonrasında da ofisine gidince bir elma yerim. Gün içinde pek ağzım boş durmaz, 5 öğünden fazla yiyorum aslında :) Öğlen hafif geçiririm bir veya varsa tavuk ızgara ya da haşlanmış sebze, peynirli salata gibi.. Öğleden sonra da acıktıysam bi paket light bisküvi yerim, ya da ofis çekmecemde varsa kuru üzüm, badem, ceviz vs. onları yerim. Akşam da tek bir tabak ama asla tam dolu olmayacak şekilde ızgara et, tavuk ya da sebze ne yaptıysam onu yiyoruz, ve gene spirulina tableti alıyorum artık. Dışardan nadiren kaçamak yaparız :) Akşam tibet hareketlerini yapıyorum, 11 tekrardayım. Yatmadan bazen çekirdek yediğimiz olur ama meyve (kivi, mandalina vb.) yeriz mutlaka ve üşenmezsem yeşil çay yaparım :)
Çayları şekersiz tüketmeye alıştım zaten. Gün içerisinde de kahve yerine çay içiyorum. Çikolata çok büyük zaafım, sadece nutella'yı bırakarak (!) zamanında 6-7 kilo vermişliğim var. Nutella canım çektiğinde sade Kosla helva yiyorum, iki çatal kesiyor hemen isteği :) Gün bu şekilde geçiyor :)
Haftasonları ise bomba bir kahvaltı + sadece akşam yemeği yiyoruz. Gün içinde koşturmamız olduğu için spor yapmıyorum genelde, hafta içi kaçamağım olduysa onu telafi ediyorum en fazla..