• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bodyclean duyan kullanan bilenler buraya!!!

mathsdaisy

minikare
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
1.203
1.162
333
34
kızlar,yeni bir krem buldum.adı bodyclean.bir estetisyen uzamanı önerdi bu kremi bana.kendisi de kullanmış çok çok memnun kaldığını belirtti.kil şeklinde bir krem.baş hariç vücutta istenen bölgeye sürüyosun,kuruyunca suyla çıkarıyosun.ayrıca peeling özelliği de varmış.şimdi bu kremi kullanan duyan bilenler varsa aramızda görüşlerini yazarsa hepimiz için iyi olur. vereliniortak

bu kremlerı nerden temın ediyoruz.. marvel clean da varmıs..

evet ben bir kozmetikçi de gördüm bu iki kremi de ancak öyle sıradan bir kozmetikçi değildi.yani bunu satan kişi estetisyen uzmanı ve gayet bilen bir kişi.bu tarz yerlerde bulunabilir sanırım. a.s

resmini de ekleyeyim kızlar.bu arada marve ile bu kremin içeriği tamamen aynıymış.tek farkı bu kokulu ki çok kötü kokuyomuş ve kil şeklindeymiş.marvel ise kokusuz ve krem şeklinde.

Eklentiler

• $bodyclean-tuy-dokucu-krem.jpg
    $bodyclean-tuy-dokucu-krem.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 164
merhaba arkadaşlar.kusura bakmayın bi kaç haftadır yoğun olduğum için siteye yazmayı unumuşum.kremi kullandım.kil gibi aslında krem demek yanlış olur.sulu bir kıvamı var.bacağımda küçük bir bölgeye deneme amaçlı uyguladım.sürdükten sonra biraz bekledim ve hemen kurudu.çamur sürünce kuru ya hani.sertleşir onun gibi oldu.sonra eldivenle ovalamaya başladım.tüyler hemen döküldü.altta yalnızca batıklar kaldı.ben 13 gün önce kullanmıştım.kille giden tüyler henüz .ıkmadı yada çok az çıktı .sadece kalan batıklar uzadı.şimdilik bu kadar.bende bekliyorum.biraz daha uzayınca tüyler,yine deniycem.tekrar yazarım.herkeslere tertemiz tüysüz dertsiz günler ::54: :64:

merhaba arkadaşlar.kusura bakmayın bi kaç haftadır yoğun olduğum için siteye yazmayı unumuşum.kremi kullandım.kil gibi aslında krem demek yanlış olur.sulu bir kıvamı var.bacağımda küçük bir bölgeye deneme amaçlı uyguladım.sürdükten sonra biraz bekledim ve hemen kurudu.çamur sürünce kuru ya hani.sertleşir onun gibi oldu.sonra eldivenle ovalamaya başladım.tüyler hemen döküldü.altta yalnızca batıklar kaldı.ben 13 gün önce kullanmıştım.kille giden tüyler henüz .ıkmadı yada çok az çıktı .sadece kalan batıklar uzadı.şimdilik bu kadar.bende bekliyorum.biraz daha uzayınca tüyler,yine deniycem.tekrar yazarım.herkeslere tertemiz tüysüz dertsiz günler ::54: :64:

ya bu mesajın devamı gelmemis merak ettim kullanmaya devam edip ve memnun kaldınızmı bilgilendirebilirmisinz bende almayı düşünüyorumda bu ürünü

merhaba.uzun zaman oldu bu konuyla ilgilenmedim.pek bi sonuç alamayınca hevesim kaçmıştı doğrusu.bu kremde değil ama başka bi kremde gerçekten sorunu çözdüm kızlar.hemde tesadüfen...evde önceden kalmış bioder tüy azaltıcı krem vardı.hazır ağda yağmışken süreyim dedim.5 gün kadar her gece sürdüm sanırım.sonra aradan 1 ay gibi bir süre geçti ama tüyler çıkmadı.ilk başta anlayamamıştım sonradan fark ettim ki bu krem işe yaramış.ardından bacağımda bikini bölgesinde de kullanmaya başladım.bir kere tüyler gerçekten çok geç sürede çıkıyor.üstelik çok çok daha az.bende %70 gibi bir azalma oldu diyebilirim.etrafımdaki arkadaşlarımda bu krem işe yaramamış.ama ben çok faydasını gördüm.bu da bu işlerin tamamen kişisel olduğunu gösterir.krem eczanelerde satılıyor.ve 33 lira gibi bir fiyat.inşallah deneyenlerde de işe yarar.cevapları bekliyorum bende :46: :51:

peki bu body clean yada marvel clean tüylerde artış yaptımı sizde yani sertlesme yada artırma gibi bisey oldumu

hayır marvel kullandıktan sonra bi artış yada sertleşme görmedim.ancak dediğim gibi bioder krem alın en azından deneyin derim.33 tl pahalı gelebilir ancak ben kendim çok güzel bi sonuç aldığım için etrafımdakilere tavsiye ediyorum.
:21:

hayır marvel kullandıktan sonra bi artış yada sertleşme görmedim.ancak dediğim gibi bioder krem alın en azından deneyin derim.33 tl pahalı gelebilir ancak ben kendim çok güzel bi sonuç aldığım için etrafımdakilere tavsiye ediyorum.
:21:

çok tşk ederim cnm zaman ayırıp cevap verdigin için:) ben bioderide okudum serumunu değil ama kremini öneriyorlar burdada birçok kişi, sen vücut kremimi aldın yüz için olanınımı ben de yüzüme bioder krem almak istiyorum; marvel cleani agda yapamadigim zamanlarda kullanmak istiyorum :) bende yorum yazarım deneyince

rica ederim ne demek :) burada birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz tabiki cevap yazacağım.ben vücut için olanı kullandım.kullanıyorum da.boyun bölgemde bu kremi denemeyi düşünüyorum.yani vücut için olanı.sanırım etkili olacak.olumlu sonuç alırsam bende yüzümde denemek istiyorum.deneyen diğer arkadaşlarımız da tecrübelerini paylaşırsa çok mutlu olurum bende :) :3:

Back