• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BODY WORLDS Orjinal Vücut Dünyası Sergisi - İstanbul Antrepo 3'te

ozgmm

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
2.198
2
358
Kocaeli
Bodyworlds - Istanbul

BODY WORLDS ve Yaşam Döngüsü’nde, Plastinasyon yoluyla dönüştürülmüş 200’ü aşkın otantik insan örneği, insan bedeninin formunu, güzelliğini, işlevini ve potansiyelini sergiler. İnsanın yaşam döngüsünü konu alan özel bir sergi olan Yaşam Döngüsü, bedenin yaşamındaki safhaları gösterir – döllenme anındaki ilk yaşam kıvılcımından bebeklik ve çocukluğa, ergenlik ve gençlikten yetişkinliğe ve yaşlılığa kadar.

Yaşam Döngüsü ziyaretçilere yaşlanma süreci boyunca bedeni ve ömür uzatma bilimindeki en son bulguları göstererek ziyaretçilere ilham verir. Yaşı ne olursa olsun, sergi gören herkeste bir yankı yapacaktır.

bodyworlds.jpg
bodyworlds18xp.jpg

body_worlds_pregna_1014471c1.jpg
bodyworlds_holdingskin.jpg

Son düzenleme:
Anneciiim, çok kötü görünüyor yaveyvahedigeldismile

bu insanların hepsi gerçek.hepsi kendilerini bağışlamışlar. ben giitim gördüm.herkesin görmesi gereken ilginç bir sergi...

çook çook çookk merak ediyorum bu müzeyi zaten okullar açılır açılmaz sevgilimle ilk fırsatta gidicez sabırsızlıkla bekliyorum görmeyi inanılmaz bişi yaa hepsi gerçek bunların...

Arkadaşlar vücut sergisinin istabuldaki süresi uzatılmış durumda marta kadar
ve şuan yani bugünlük sadece biletler indirimli halde satılmakta. body worldsle ilgili bilgiye verdiğim linlkten ulaşabilir ve almak isterseniz kayıt olabilirsiniz
***Bu mesaj üyelik link verildiği için kısmen editlenmiştir***

iki kişilik bilet 50 yerine 25 lira haberiniz olsun. şimdiden bir çok kişi almış ben de dahil:21:
çocukların tatilde olduğu şu dönemde bunları görebilecek yaştaki çocuklarınızı götürebilir
eşiniz yada sevgilinizle gezebilirsiniz.
bende korkunçluktan öte bilinmediklerimizi öğrenmek için bir fırsat:97:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben öğrencilerimi götürdüm çk faydalı olduğunu düşünyrm!
biz okullarda öğrencilere sadece teorik bilgiyi ezberletiyorz ama öğrenmenin gerçkleşebilmesi için ise beynn iki tarafı aynı anda çalışmalı yani görsellik öğrenmeyi büyük ölçüde etkiliyo o yüzden art niyetsiz bi şekilde vücutları incelemenizi tavsiye ederm.
sergiyi gezerken rabbim sen ne güzelsin diyeceğinize eminim
kısacası yaratılış mucizesi daha iyi kalbe nakşedilemezdi:65::65:

ne zamandır eşimle birlikte gitmek istiyoruz bir türlü gidemedik martın kaçında bitiyor acaba

kızlar avealılara %50 indirimli bu sergi
mesajım silincek ama yinede yazayım dedim belki gören olur silinmeden:)

kızalr bende gitmek istiyorum biletleri biletixtenmi aldınız nasıl yaptınız gidenler ayrıntılı bilgi verebilirmi lütfe.ben pazar günü gitmek istiyorum inş

Ben eşime süpriz yapı almıştım biletleri
Tek kelimeyle şahaneydi
Olağanüstü bir gün geçirdik
etkisi hala üzerime
O günden sona vücuduma daha iyi bakar oldum daha bilinçli daha dikkatli
İnanın insanı bilgilendirmek adına bulunmaz bir sergi
tekrar tekrar görmeyi çok isterdim açıkcası

harika bir sergiydi. 2 ay oldu gideli ama burada yeni gördüm bu konuyu. çok etkileyiciydi. kitabını da aldık, kaynak niteliğinde resmen... çocuklarım da faydalanır ilerde :) (inşallah, amin) :):)

bünyemin kaldıramayacağı türdendi, eşim bana plastik maketler demişti, yoksa gitmeyeceğimi biliyordu, oysa öyle değil imiş... :19:

Son düzenleme:
Back