Body Spray Kullanan varmı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cilek.35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cilek.35

Ziyaretçi
kızlar parfumden önce aynı markanın body spreyini kullanan varmı hangi markaların body spreylerinden memnun kaldınız hangileri daha kalıcı bilen varsa yazsın sarah jessica parker lovely body sprey kullanıyorum üstüne bide parfumunu sıkınca camasırlarımı yıkasamda kokusu gıtmıyo cok memnun kaldım ama turkıyede bulamadım

s.j.parker ın bir de covet isimli parfümü var cnm strawberry den alsammı diorm, ayrıca lovely de çok hoş duruyor ..şu an indirimde karar veremedm alsammı die

ayrıca bath&body works un midnight pomegranate isimli bi body slpash ı var o harika bi koku! yazın parfüme gerek yok sdadece onu kullanıyourm süper bi koku..nar avacado almond vanilya kokuları karışık .. tavsie ederm

ayrıca bath&body works un midnight pomegranate isimli bi body slpash ı var o harika bi koku! yazın parfüme gerek yok sdadece onu kullanıyourm süper bi koku..nar avacado almond vanilya kokuları karışık .. tavsie ederm

aa saol valla ben yaz ıcın böle daha fresh kokular sevıorum ama s.j.p lovely cok gusel hafıf ve nıtelıksız bı koku dııl ama senın dedıgını bılmıyorum ayrıca s.j.p lovely nın 100ml lik body spreyini kullanıyorum parfumden daha ıyı buram buram gunlerce etkılı bı kokusu var valla ben camasırlarımada sıkıyorum onu parfum nıyetıne

ben body shopun vanilyasını kullanıyorum annemde white musk,memnunuz gündüzleri body sspraylerini kulanıyoruz önemli bi yere giderken kombinliyoruz ikisinide

ben adidas kullanıyorum normal evde falan

bi de ywes rocher hindistan cevizi kokulu olan

ikisindende çok memnunum canım,bide body shop çilekli losyondan çok memnunum

ben adidas kullanıyorum normal evde falan

bi de ywes rocher hindistan cevizi kokulu olan

ikisindende çok memnunum canım,bide body shop çilekli losyondan çok memnunum

ya kızlar body shopa bende baktım ama cok sekerlı kokular onlar yaa o sekerlı kokular vucutta bıraz durunca ıgrenc bı koku oluyo sevmıyorum onu naneli filan bişiler benim tercihim mesela eskiden fa body splash vardı diş macunu gıbı kokuyodu kaldırdılar

bende kullanıyorum hatta body shoplarda satılan sade vücut spreylerinden de kullanıyorum..bazen parfümsüz sırf onları kullanıyorum bolca sıkıyorum kollarıma heryerime..bazende gidip o kokunun en yakın dolumunu alıp öyle parfümle beraber kullanıyorum daha etkili oluyo mesela şuan büyük boy vanilyalı bi body spreyim var kışa doğru ona en yakın parfümü alıp birlikte kullanıcam..kesinlikle deo, stik yada body sprey parfümünüzü daha kalıcı ve atkili yapıyoo

fa body splash vardı eskıden kızlar hatırlayan varmı?

çilek, ben de body shoptan çilekli vücut spreyi kullanıyorum :) kokusu çok tatlı ama direkt olarak üstüme sıkınca yapış yapış yapıyo, ben de havaya iki fıs yapıp altına geçiyorum. pek kalıcı da değil kremiyle ve duş jeliyle birlikte kullanmama rağmen. kokusuna kapılıp yüklü bi meblağ ödedim ama neyse aklım kalmadı en azında :)

bende bodyshop'un çilekli vücut spreyini kullanıyorum. inanılmaz güzel bi koku, yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…