Cilt Bakımı Ürünleri body shop ta acaip indirim var kızlar!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dixie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
34
1
dün Konak Pierdeydm ve body shop ta deli indirim var ya ..o body butterlar 11 tyl ye gelior.%50! ama acelemz vardı ve takılamadım çok

bu hafta mutlaka gidip alıcam bişiler. şu E vitaminli nemlendirici yüz kremini çok övüyo herkes... onu alaym diorm..

ayrıca allıklar farlar flnda baya ucuz....
yüz bakımı için bişiler kullanan varmı kızlar?
önerebileceğiniz bi ürün ?
hazır inndirimdeyken :KK70:zemuszemus

evet bnde body scrub ve body butter aldım çok güzel kokuyolar :) göz ve yüz içinde baktım ama birine sormadan almaya cesaret edemedim.

zeytinyağlı el kremi var silindir kutuda. Rengi yeşil, üzerinde zeytin resmi var. Kokusu da, kremin kendisi de muhteşem. Mutlaka edin, derim..

indirim bittti şu an hindistan cewizlilerde bir alana bır bedava war o kadar bırde belırlı setlerde %50 war

ya arkadaslar bu body shop nerelerde ?? mesela bakırkoyde varmı?? hıc bozume carpmadı yaa

Benimde ilk defa burada haberim oldu böyle bir üründen Flyinn dışında başka nerelerde var acaba

Başlığı görünce nasıl heycan yaptım.kaydirigubbakcemile
Meğer eski tarihli bir konuymuş.:gitme:

teşekkürler canım
ürünlerini merak ettim bazı sitelerde memmun bayanlar gördüm peki bizim sitemizde kullanıpta görüşlerini paylaşmak isteyen arkadaşlar varmı

Hangi ürününü mrak ediyorsun canım cilt makyaj?
Ben çoğu ürününü kullandım.
Mesela yağlı ciltler için tee trea serisi güzeldir. Mucizevi değil ama idare eder. Bana göre orta kalitede ürünler.kaydirigubbakcemile
Yosun serisinden gözenek sıkılaştırıcı aldım, doğrusu ne işe yaradığını göremedim.
Mineral makyaj serisi harika allıkların 2 rengini aldım 1 nolu olan şeftali pembe tonunda çok hoş. 3 nolu olan şeftali tonunda.
Yeni çıkardığı mayjay serisinden de sonbahar serisi diye geçiyor sanırım pembe tonlarındaki allığını aldım çok hoş ışıltılı.:eek:
Body butterları çok güzel ve kokuları kalıcı.
Makyaj fırçaları, özellikle allık fırçası çok güzel.
Benim kullandıklarım bunlar aklına başka bir şey takılırsa sorabilirsin.kaydirigubbakcemile

Ah ahh eski tarihliymiş gerçekten.... Bodyshop'tan alınacak bişey her zaman vardır...

island canım benim karma bir cildim var günlük kullanabileceğim bir nemlendirici arıyorum aynı zamanda bakım yapan vitaminli veya bitkiözlü gibi kremler varmıdır

c ve e vitaminli kremlerini merak ediyordum bende henüz hiçbir ürününü kullanmadım
araştırma yaparken loreale satıldığını okudum lorealde hayvanlar üzerinde test yapıyor iyice kafam karıştı
artık makyaj ürünü alırken dikkat etmeye çalışıyorum hayvan deneyi yapan firmalardan almamak lazım

evet canım her ürünü alamıyoruz maalesef kullandığımız bölüm cildimiz riske atamayız tabiki dove kullandım leke yaptı bepanten kullandım fena değil ama nemlendirici olarak kullanılmaz deniliyor bende kararsız bir durumdayım bilmiyorumkismile

island canım benim karma bir cildim var günlük kullanabileceğim bir nemlendirici arıyorum aynı zamanda bakım yapan vitaminli veya bitkiözlü gibi kremler varmıdır

Nemlendiricisini denemedm canım ama kama ciltler için yosun özlü nemlendiricisi çok iyi diyorlar.Hiç parlama ve yağlanma yapmıyormuş, ama ben alıp da denemedim. Çünkü o serinin gözenek sıkılaştırıcı serumunu kullandım etkili olmadı soğudum o yüzden.

X