Body mist önerileri

Canga

pıtırCıık
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
45
11
Kızlar body mistte galiba en çok kullanılan markalar Victoria's Secret, English Home, Body Shop, Madame Coco, Bath&Body Works vs. Yaşadığım yerde hiçbirinin mağazası yok, internetten sipariş etmek istiyorum. Beğendiğiniz body mistlerin markalarını ve isimlerini, bir de alabileceğim bir site verebilir misiniz? (site yasağı yoksa tabi.)

Son düzenleme:
Body shop un ürünleri çok güzel,ben meyveli mistlerinden kullanmıştım,bak aklıma geldi ilk fırsatta alayım bari tekrar

tabiki de vs body mistler.. hepsi cok guzel ben suan SUNNY bright kullanıyorum tam yaz kokusu ama olsun:)

Ben caldion kullanıyorum çok güzel kızlar.İnternetten parfümle beraber almıştım çok güzel

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. VS ve Body Shop düşünüyordum, VS Coconut Passion aldım.
Yalnız sorun bende mi etrafımdakilerde mi bilmiyorum ama pek güzel yorumlar almadım.
Ben vanilya kokusuna aşığım, bunu da çok beğendim ve birçok pahalı parfümden daha kalıcı oldu tenimde. Öğlen sıkmıştım, şu an bile burnuma kokusu geliyor tatlı tatlı. Arkadaşlarım ''Iyyy burası kurabiye kokuyor'' ''Hay senin zevkine, ne ağır parfüm bi daha sıkma'' deseler de sanırım sıkmaya devam ederim. Çünkü hayatımda ilk defa ''İşte bu!'' dediğim kokuyu buldum. Ama hevesim kırıldı Güzel yorumlar da aldım ama ''Çok hoş bi vanilya kokusu geliyo'' ''Ay bayıldım buna bende alıcam çok güzel'' gibi Ne tarafa inansam şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…