Geçen pazartesi yani ayın 14 ünde body lift ameliyatı oldum.Doktorum Erhan Eryılmazdı.Referansla gitmiştim kendisine.Bir kaç ay önce görüştük.İznim Temmuzda olduğu için bu ay uygun görüldü ameliyat tarihi için.Bugün tüm drenlerim alındı ve kendimi ilk kez aynada gördüm ve şok geçirdim.Yok böyle bir güzellik :)) Kendim bile geldiğim duruma inanamadım.60 kilodan fazla kilo vermiştim.Sporla falan bir yere kadar düzeldi.Şuan 33 yaşındayım.10 yıl önce aynı ameliyatı ankarada başka bir doktora yaptırmıştım ve sonuç hüsrandı.nerdeyse 10 yıl o hüsranla yaşadım.Yaş ilerledikçe durum daha da vahimleşti sarkmalar ilerlemişti.En sonunda tekrar cesaretimi topladım ve doktor araştırmaya başladım ve Erhan Eryılmaz tavsiye edildi.İyiki de gitmişim ve iyikide bu ameliyatı olmuşum.Çok mutluyum şuan.Az önce doktoruma da teşekkür mesajı attım.Aldığı her kuruş helal olsun..Ameliyatım 6 saat sürmüş.Hastane personeli de ayrıca çok ilgiliydi.Her şeyden memnun kaldım..Çok şükür diyorum
Ameliyat sonuçta tabi ki kolay değil ama benim iyileşme sürecim çok hızlıydı çok şükür.Ameliyat sonrası sürekli hareket edersen daha çabuk iyileşiyorsun.Tecrübeyle sabittir :)
Bacak ve kol içinde bir operasyon yapılmadı sadece popo ve karın.10 günde yolculuk yapabiliyorsun.ben 1 ay izinli olduğum için sormadım hiç gerek kalmadı işe ne zaman başlayabilirim diye...Ama tahminen iki hafta da başlarsınız bence.