Bodrum'da özellikle kışın bu tip görüntüler çok oluyor maalesef
Yağışlar için erken ama her kış mutlaka Kumbahçe sahildeki her şey bir kere denizi boylar, limanlardaki tekneler parçalanır veya batar maalesefEvet her kış iyi yağar ama hem bu yağışlar için erken hem de bu kadar çok ve aralıksız yağmaz. Kaç senedir burada yaşıyorum böylesini görmedim. Benden eski komşular da aynı şeyi söylüyorlar
Yağışlar için erken ama her kış mutlaka Kumbahçe sahildeki her şey bir kere denizi boylar, limanlardaki tekneler parçalanır veya batar maalesef
Amin2gündür Antalya felaket. .
Rüzgar, fırtına yağmur.
Allahım felaketten korusun.
Değilim.Siz de mi bodrumdasınız? Yokuşbaşındayım ben, biliyorsanız eğer merkezden çok yukarıdayız buralarda bile evleri su bastı. Gerçi baya dindi şimdi.
Herkese geçmiş olsun, Bodrum'da bu mevsim yağmazdı, Kasım Aralık ayı olsa normalde Eylül-Ekim'de yağdığı görülmemiş iş.
Allah'tan gelene birşey diyemeyiz, olmayan oldu.
Ama vallaHanimKelesimiGetir 'e üzüldüm, kadın 5 günlüğüne Bodrum'a gitti yağmur yağdı.
Evet Bodrum'daydı P pinkpin . Bayram tatilini değerlendirecekti, ya her Kış Bodrum çok kötü oluyor sağanak yağışlardaalt yapı sorunu da var, yağdığında da Ege'ye çok fena yağar mübarek ama bu seferki yağış hakikaten hiç beklenmedik birşey, gerçi geçtiğimiz Kışta beklenmedik aşırı soğuklar olmuştu Ege'de.
-7,-8'leri gördük.
Herkese geçmiş olsun, Bodrum'da bu mevsim yağmazdı, Kasım Aralık ayı olsa normalde Eylül-Ekim'de yağdığı görülmemiş iş.
Allah'tan gelene birşey diyemeyiz, olmayan oldu.
Ama vallaHanimKelesimiGetir 'e üzüldüm, kadın 5 günlüğüne Bodrum'a gitti yağmur yağdı.
Hanım abla burada mıydı? Tüh yazık olmuş cidden. Gelen dönüyor zaten eskiden bayramda bodruma giriş istikametinde trafik sıkışıklığı olurdu şimdi gidiş istikameti hınca hınç dolu. Ortalık gerçekten berbat.Bu gün şöyle bi etrafa bakayım dedim bize yakın dümdüz bi yol vardı çökmüş, asfaltlar kalkmış insanların dükkanları bomba atılmış gibi.. Tatil yöresi değil afet bölgesi olduk
Ankara ile ve Melih başkanla dalga geçenler izmir ve bodrumda olunca Allahtan geldi diyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?