Bodrum torba da balay

cottoncandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
33
0
86
42
Eskişehir
merhaba arkadaşlar.

4 gün önce bodrum torba daki balayımız sona erdi
hayatımda geçirdiğim en güzel tatildi. voyage torba daydık ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum. hizmet kalitesi ile doğasıyla kesinlikle gidilmesi gereken bir yer.

mrb öncelikle ALLAH mutlulugnuzu daim etsin inşallah hergününüz balayınız gibi geçer:) bende yakında evleniyorum bodrum u düşünüyordum fiyatlar hakkkında bilgi verebilirmisin

aaa aynı tarihlerde ordaydık o zaman,bizde tatilimizi orda geçirdik,gerçekten mükemmel bir tatildi :icecream:

canım ben temmuzda evlenicem bizde bodrum düşünüyoruz fiyatları nası bilgi verirmisin

bengusu çok şaşırdım canım :) ilginç oldu. belki de yan odadaydınız :)

fiyatlar konusunda ets turdan yardım alabilirsiniz arkadaşlar. ama erken reservasyonun harika indirimleri var. şubat ayında yaptırmıştık reservasyonnumuzu bu nedenle cok cok uygun fiyata gittik.

opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

bodrum torba mevkii bodrumun en güzel denizi olan yeridir,bende mutlaka torbada tatil yapmak istiyorum

Voyage Torbada ben de tatil yaptım önceki senelerde, gerçekten çok eğlenceliydi..

Ben de tavsiye ederim herkese..

bende nısan ayında gıtmsıtım gercekten voyage torba dan colk memnun kalıdk
hele balayı ıcım mukemmel bence
kesınlıkle tavsıye ederıö
fıyat konusunu bılmıyorum ets turdan bakabılırsın
ıyı tatıller

dün gece döndük voyage Torba'dan...her şey tam anlamıyla mükemmeldi...kesinlikle herkese tavsiye ederim...hem Bodrumu hem de voyage'ı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…