Arap kadınları güzeldir lindaİran da yaşayamadıkları özgürlüğü burada yaşıyorlar. Benim çoğunlukla gördüğüm ; Son derece bakımlı ,makyajlı, estetikli ( silikon) , dövmeli hatunlar. Çok güzel göründüklerini itiraf etmeliyim. Geri dönerken üzülüyorlardır be , düşünsene müzik dinlemek bile yasak ,daha ne olsun
İki arkadaşım var İranlı, ikisi de erkek. Biri küçükken ailesiyle gelmiş Türkiye'ye, diğeri üniversite için geldi.İran da yaşayamadıkları özgürlüğü burada yaşıyorlar. Benim çoğunlukla gördüğüm ; Son derece bakımlı ,makyajlı, estetikli ( silikon) , dövmeli hatunlar. Çok güzel göründüklerini itiraf etmeliyim. Geri dönerken üzülüyorlardır be , düşünsene müzik dinlemek bile yasak ,daha ne olsun
İran da yaşayamadıkları özgürlüğü burada yaşıyorlar. Benim çoğunlukla gördüğüm ; Son derece bakımlı ,makyajlı, estetikli ( silikon) , dövmeli hatunlar. Çok güzel göründüklerini itiraf etmeliyim. Geri dönerken üzülüyorlardır be , düşünsene müzik dinlemek bile yasak ,daha ne olsun
Rich kids of Tehran instagram hesabı bir ara bayağı olay olmuştu.İran da bir çok şey yasak olsa da yaşanıyor. İran a bağlı kish island diye bir özerk bölge var. gençlerin çoğu buraya kaçıyor. nawsıl da güzel bir yer. iran yasaları burada geçerli değil.
Yani İrana özenen kesim aslında İran ın da lafta yasaklı olduğunu bilsinler. insanlar yakalanınca öldürülme riskine rağmen hala bir şeylerin peşinde. demek ki çözüm bu değil.