• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böcüğüüm havuç suyu içiyor her yer leke yardım edinnnnn

invictus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
137
0
96
Diğer
Kizlar havuç suyu lekesi nasil çikar? Lütfennn yardimmmmm edinnnn...böcüğümün tüm kiyafetleri lekeli kalmiş:((((((

valla benim ufakliginda butun cicisleri lekeli bi caresi var oda galba renkliler icin leke cikartici alcam baska care dusunemiyorum

kızlar anwany nin bir leke spreyi var lekenin üsütüne sıkıp makineye atıyısun leke cıkıyor... mükemmel bir ürün her lekeyi ama her lekeyi cıkarıyor...

Benim oğlumunda meyve suyu içtiği o eski güzel tarihi günlerden kalma lekeleri var ama doktorumuza sordum 1 yaşına kadar ASLA LEKE ÇIKARICI ÜRÜNLERİ KULLANMA dedi. Bilginize. Sevgiler...

selam kızlar domestos rengarenk %100 tavsiye ederim,nar suyu lekesini bile çıkardı,lekeye hiçbişey yapmadan domestos döküp makinada yıkayın bişey kalmıyo süper valla...

Ben beyaz sabun,kosla hepsini denememe rağmen başarılı olamadım. Nerdeyse bütün kıyafetleri lekelendi çünkü oğlum kesinlikle önlük takmıyor.

bizimde bütün kıyafetler lekeli ne yaptıysam çıkaramadım.ama çamaşırı makinaya atmadan önce lekeli yeri sabunla mutlaka elimle şöyle bir çitileyip öyle atıyorum az da olsa leke çıkmış oluyor..

Arkadaşlar doktorlarınız isin veriyormu leke çıkarıcı yada sabun tozu dışında kimyasallar ile bebeklerinizin çamaşırlarını yıkamanıza

kızlar geçengün oğluma nar suyu içerirken halıya döküldü ve ben tam pril le silecekken kayınvalidem kızım nabıyosun prille hiç çıkarmı kolanya dök ve ovala hemen çıkar dedi ve hakikaten de doğru bazen yaşlıların dediğini yapmak gerek onların bu işin ustası bence bi kolonyayı dene derim.

Ben kızımın beyaz olan kıyafetlerini çamaşır suyu ile çitileyip çıkarıyorum. Daha sonra iyice durulayp makinada kendi deterjanı ile diğerleriyle yıkıyorum. Ama bir yaşına kadar leke çıkarıcılarını kullanmayın diye bir yazı okudum. Acaba durulamama ve tekrar yıkamama rağmen çamaşır suyunun zararı olabilir mi?

Ben kızımın beyaz olan kıyafetlerini çamaşır suyu ile çitileyip çıkarıyorum. Daha sonra iyice durulayp makinada kendi deterjanı ile diğerleriyle yıkıyorum. Ama bir yaşına kadar leke çıkarıcılarını kullanmayın diye bir yazı okudum. Acaba durulamama ve tekrar yıkamama rağmen çamaşır suyunun zararı olabilir mi?

Ben doktoruma sordum. Omo baby ile yıkasam sonra yine makinada birkaç kez deterjansız yıksam olur mu diye?? Kesinlikle 1 yaşına kadar içinde ağartıcı bulunan deterjanlar ve büyük deterjanlar yasak dedi. Bende yukarıda o yüzden sordum doktorunuz izin veriyor mu diye??

çamaşir suyuna basiyorum sonrada durulayp kndi deterjani ile yikiyorum arada çok lkeli ise ariel atiyorum ay napim leş gibi lekeler kar beyaz çikiyor

Back