• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böceklerden nasıl kurtulurum

Benim oturdugum semt jeotermalli sokaklarda bile geziyorlar. Kac kere ilaclattik ise yaramadi. En son evi tarim ilaciyl kapladik ve 2 ay girmedik gelicede dip kose temizledik. Sonuc olarak senelerdir yoklar

Evim hayvanat bahçesi gibi güvercinler kuşlar balıklar ve tabi hamam böceklerii:işsiz::işsiz:iğrenç hamam böceklerii gece rüyama giriyorlar:KK62:üstümde yürüyorlar rüyamda:sinirli::KK53::KK53: evimi 2 kere ilaçlattım hala kurtulamadım .ne olur yardım edin nasıl kıurtulucam bu böcüklerdennnnnnnnnn:temizlik:

Bocekler icin en iyi ilac eczaneden borik asit satin alin, 1 paket pudra sekeri ile karıştırın.

Kagit uzerine serip en cok gorundukleri yerlere koyun.

Cok ise yariyor. Sagliga zarari yokmus borik asitin, krem yapiminda falan kullaniliyormus.

apartman cnm 2 defa ilaçlattım dahada çıldırdılar:mad:
canım bizde de vardı artık bir ara o kadar çoğalmışlardi ki ramazan ayında. sabah namazını kılarken üstüme çıkmaya bile başlamışlardı... hemen babama dedim böcek ilacı alıp geliyosun yarın diye. o akşam alıp geldi her odaya dağıttık valla öyle bir rahatladıkki anlatamam

Benim oturdugum semt jeotermalli sokaklarda bile geziyorlar. Kac kere ilaclattik ise yaramadi. En son evi tarim ilaciyl kapladik ve 2 ay girmedik gelicede dip kose temizledik. Sonuc olarak senelerdir yoklar
bebeklerim var ne yapıcam ben ya

Bocekler icin en iyi ilac eczaneden borik asit satin alin, 1 paket pudra sekeri ile karıştırın.

Kagit uzerine serip en cok gorundukleri yerlere koyun.

Cok ise yariyor. Sagliga zarari yokmus borik asitin, krem yapiminda falan kullaniliyormus.
ilaç kullanıcam gitmezsse ek olaraka dediğinde yaparım cnm

Yerdeki giderleri ve varsa alaturka tuvaletlerin kapaklarini kapatin. En cok oralardan geliyorlar.

İlaçlar da bazen işe yaramıyor ve evde küçük çocuk varsa onlar için tehlikeli,özellikle buradakiler nemden mi ne hormonlu gibiler o yüzden ilaç faydası etmiyor galiba...Bir de evde görünce ben gibi korkup hiçbir şey yapmıyorsanız çok hızlı ürüyorlar:)

Back
X