- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Inşallah özellikle böcek evinden büyük fayda gördüm benraiddd :) ilaç işe yaramadı bunlar yarar inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah özellikle böcek evinden büyük fayda gördüm benraiddd :) ilaç işe yaramadı bunlar yarar inş.
öldür onlari gitsin:)gözlerime girecek artık hamam böcekleri düşün![]()
Evim hayvanat bahçesi gibi güvercinler kuşlar balıklar ve tabi hamam böcekleriiiğrenç hamam böceklerii gece rüyama giriyorlar
üstümde yürüyorlar rüyamda
evimi 2 kere ilaçlattım hala kurtulamadım .ne olur yardım edin nasıl kıurtulucam bu böcüklerdennnnnnnnnn
![]()
canım bizde de vardı artık bir ara o kadar çoğalmışlardi ki ramazan ayında. sabah namazını kılarken üstüme çıkmaya bile başlamışlardı... hemen babama dedim böcek ilacı alıp geliyosun yarın diye. o akşam alıp geldi her odaya dağıttık valla öyle bir rahatladıkki anlatamamapartman cnm 2 defa ilaçlattım dahada çıldırdılar![]()
bebeklerim var ne yapıcam ben yaBenim oturdugum semt jeotermalli sokaklarda bile geziyorlar. Kac kere ilaclattik ise yaramadi. En son evi tarim ilaciyl kapladik ve 2 ay girmedik gelicede dip kose temizledik. Sonuc olarak senelerdir yoklar
ilaç kullanıcam gitmezsse ek olaraka dediğinde yaparım cnmBocekler icin en iyi ilac eczaneden borik asit satin alin, 1 paket pudra sekeri ile karıştırın.
Kagit uzerine serip en cok gorundukleri yerlere koyun.
Cok ise yariyor. Sagliga zarari yokmus borik asitin, krem yapiminda falan kullaniliyormus.
kapqatalım hemen sağolYerdeki giderleri ve varsa alaturka tuvaletlerin kapaklarini kapatin. En cok oralardan geliyorlar.
Maliyeti cok dusuk bir sey, ilacla beraber yap derim.ilaç kullanıcam gitmezsse ek olaraka dediğinde yaparım cnm