• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böceklerden kurtarın Bölçekler her yerde

Evremburak

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
21
8
16
Arkadaşlar merhaba evimde bir süredir kahverengi böcekler var ilaç liyoruz ama geçmiyorlar bir sure sonra tekrar çıkıyor internetten araştırdığım a göre mutfak böcekleri kalorifer böcekleri deniyormuş karanlık nemli ortamları çok sever ve hızlı çoğalırlarmış 11 aylık bir kızım var ve emekliyor böcekler her yerde artık tiksiniyorum lütfen yardım edinn

ilçe tarımda ziraat ilaçları var
annem ev için olanından almıştı
su ile karıştırılıyor, köşelere sıkıyorsunuz
aylar sonra bile çıkanlar ölüyordu

ilaçla geçmiyorsa evin bir yerine yuva yapmışlar demekki orayı bulun.yakın zamanda tadilat yaptırdınızmı?açık baca,delik vs varmı bakın

ilaçla geçmiyorsa evin bir yerine yuva yapmışlar demekki orayı bulun.yakın zamanda tadilat yaptırdınızmı?açık baca,delik vs varmı bakın
Tadilat yaptırmadık bakıyorum ama öyle bir böcekki çok hızlı anında kayıp oluyor kapı araları dolap arkaları görünmeyen yerlere kaçıyorlar

Tarım ilacı kesin yöntem ama çocuk emekliyosa sıkıntı.o ilaçlar uzun süreli ve toksiktir.zehirlenme yapabilir.bence iyi bir bilene sorun.evde çocuk olduğunu da sölemeyi unutmayın.

Bir de apartmanda var mı alt katlara ve apartman boşluklarına bakın.eğer apartmanı sardıysa sadece sizin ilaçlamanız da yetmez.ay kolay gelsin ya.çok korkarım böcekten:KK57:

Hemen profosyonel ilaclama firmasi ile gorusun. Gelip heryeri ilacliyorlar kapi aralari dolap arkalari elin girip giremeyecegi heryeri. Ve ilaclari cok etkili. Bende bir ara turedi aylarca kendimce yontemler denedim ama gecmedi bebim de oglum kucuk artik kafayi yiyecektim her an bocek aramaktan. Gece kalkip lambayi acip bocek avina cikoyordum ama yok bitmediler ben bitme noktasina geldim. evi ilaclattim sonunda bi firmaya ve bir hafta yogun bir sekilde koselerde olu bocek supurdum sonrasinda tek tuk kaldi. Simdi ise binde bir goruyorum ama hep ölü goruyorum. Eskiden gece kalkip lambayi acinca ortada cirit atardi resmen. Eger ilaclama yapturtmasaydim gerçekten akil sagligimi yitirecektim artık.

Geçici olarak raid firmasının hamam böcekleri için güçlü bir ilacı var.ben bahçe katında oturduğum için devamlı içeri böcek giriyo çeşit çeşit.içeriden cam önlerine kapı önlerine sıkıyorum.ama sıktıktan sonra bi süre odaya girmiyorum.baya etkili.ama 2-3 gün falan.kesin çözüm bulana kadar idare edebilir sizi.ama çocuğa dikkat edin.kolay gelsin

Hemen profosyonel ilaclama firmasi ile gorusun. Gelip heryeri ilacliyorlar kapi aralari dolap arkalari elin girip giremeyecegi heryeri. Ve ilaclari cok etkili. Bende bir ara turedi aylarca kendimce yontemler denedim ama gecmedi bebim de oglum kucuk artik kafayi yiyecektim her an bocek aramaktan. Gece kalkip lambayi acip bocek avina cikoyordum ama yok bitmediler ben bitme noktasina geldim. evi ilaclattim sonunda bi firmaya ve bir hafta yogun bir sekilde koselerde olu bocek supurdum sonrasinda tek tuk kaldi. Simdi ise binde bir goruyorum ama hep ölü goruyorum. Eskiden gece kalkip lambayi acinca ortada cirit atardi resmen. Eger ilaclama yapturtmasaydim gerçekten akil sagligimi yitirecektim artık.
Au evet şuan ki beni anlatmışsınız gerçekten kafayı yemek üzereyim

Geçici olarak raid firmasının hamam böcekleri için güçlü bir ilacı var.ben bahçe katında oturduğum için devamlı içeri böcek giriyo çeşit çeşit.içeriden cam önlerine kapı önlerine sıkıyorum.ama sıktıktan sonra bi süre odaya girmiyorum.baya etkili.ama 2-3 gün falan.kesin çözüm bulana kadar idare edebilir sizi.ama çocuğa dikkat edin.kolay gelsin
Teşekkür ederim

Çok mantıklı:rapci:böceklere ölüm.ben evde görünce söylenmeye başlıyorum.sen benim evime nasıl girersin ben senin evine giriyomuyum.sonra pıııııst böcek ilacı :halay:

Au evet şuan ki beni anlatmışsınız gerçekten kafayı yemek üzereyim
Yarin hemen internetten sehrinizdeki ilacalama firmalarini arayin ve fiyat alin. Ben tum evi 60 tl ye ilaclattim. Ama dedigim gibi petek icleri kapi aralari ne bileyim aklima gelmeyen her yeri ilacladilar. Dolap kapaklarindaki vida oyuklarina falan ozel bi jel siktilar.

Yarin hemen internetten sehrinizdeki ilacalama firmalarini arayin ve fiyat alin. Ben tum evi 60 tl ye ilaclattim. Ama dedigim gibi petek icleri kapi aralari ne bileyim aklima gelmeyen her yeri ilacladilar. Dolap kapaklarindaki vida oyuklarina falan ozel bi jel siktilar.
Evet ilk işim bu olacak yarın...

Back