Böcek ilaçlama sonrası temizlik

dreamer2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
7
0
86
İstanbul
Konu açmayı sonunda başarmış biri olarak acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.Yeni evimde eski evimde görmediğim hamam böcekleri karşıma çıkınca ilaçlama sitesi bulduk ve ilaçlattık. Herşey buraya kadar iyiydi ama duman yöntemi ile yapılınca moralim altüst oldu.Evde yıkanabilir herşeyi yıkayıp koltukları ve duvarları sabunlu su ile sileyim diyorum.Geriye kalan herşeyi elma sirkeli su ile

silicem.Ne dersiniz başka bişey yapayım mı!

Konu açmayı sonunda başarmış biri olarak acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.Yeni evimde eski evimde görmediğim hamam böcekleri karşıma çıkınca ilaçlama sitesi bulduk ve ilaçlattık. Herşey buraya kadar iyiydi ama duman yöntemi ile yapılınca moralim altüst oldu.Evde yıkanabilir herşeyi yıkayıp koltukları ve duvarları sabunlu su ile sileyim diyorum.Geriye kalan herşeyi elma sirkeli su ile

silicem.Ne dersiniz başka bişey yapayım mı!

Ya konu ile çok alakasız olacak ama nasıl konu açılıyor ;))

Yazdığın konu hakkındaysa fikrim yok...

Yeni üye değilseniz yani konu açabiliyorsanız ana sayfaya tıkladığınızda karşınızı çıkan başlıklardan herhangi birini tıklayınca mesela jinekoloji, kadın hastalıkları gibi sayfa açılınca sol üstte yeni konu aç çıkıyormuş zaten

Son düzenleme:
Neden dumanla ilaçlamayı tercih ettin.Kimyasal maddeleri arındırmak için herşeyin elden geçmesi gerekiyor.Ben evimi sıvı+jel ilaçlama yaptırdım.Süpürgeliklerin üzerlerini ve mutfak dolaplarının bulaşık makinasının arkasını vb. jel ile ilaçladılar iki gün yerleri silmedim daha sonra rutin temizliğimi yaptım.İlaçlamanın bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim ve işe yaradı artık böcek görmüyorum.Güvenli Grup İlaçlama firmasına yaptırdım.Tavsiyem dumanla veya eski yöntem pompalarla ilaçlama yaptırma

o ilaçlama türü çok zahmetli ve riskli bir yöntem.. evde hiçbir hazırlık yapmadan hatta siz evinizde tv izlerken yapılan uygulamalar var. tamamen insan sağlığına zararsız kokusuz ilaçlarla yapılan ilaçlamalar. ve sorunu kökten çözüyor.. sayfamıza girip detaylı bilgi alabilirsiniz.. sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuçta sprey tarzı da olsa keşke ilaçlama yapılmadan önce yapabildiğin kadar çarşaflarla muşambalarla kaplasaydın

böcek ilaçlama konusunda sana burayı önere bilirim.

Ben biraz tedbirli davrandım, böcek ilaçlama hizmeti almadan önce herşeyi sordum. Evime zararı olurmu, bana ve çocuklarıma etki eder mi, böcekler öldükten sonra ne olacak gibi..
İlaçlama yaptırdığım firmanın çağrı merkezi detaylı bilgi aktardı. Gelen ilaçlama elemanı da bilgiliydi. Ve bir daha böceklere rastlamadık.
Sektörde bir çok firma var. Tavsiye isteyenler için ben Gezer İlaçlama firmasından destek almıştım.

Ben biraz tedbirli davrandım, böcek ilaçlama hizmeti almadan önce herşeyi sordum. Evime zararı olurmu, bana ve çocuklarıma etki eder mi, böcekler öldükten sonra ne olacak gibi..
İlaçlama yaptırdığım firmanın çağrı merkezi detaylı bilgi aktardı. Gelen ilaçlama elemanı da bilgiliydi. Ve bir daha böceklere rastlamadık.
Sektörde bir çok firma var. Tavsiye isteyenler için ben Gezer İlaçlama firmasından destek almıştım.
Teşekkürler cevaplarınız için .Sormadığım yer kalmamıştı.Sorun temizlikten sonrada kalıntı kalma korkusuydu.Ziraat mühendisi bir beyle konuştum .Sorun olmayacağını söyledi ben yinede temizledim.İki kişi üç gün sürdü .Bir daha yaptırırmıyım .Asla:)

Geçen yaz böcek ilaçlama hizmeti aldım bu yaz tekrardan almayı düşünüyoruz. Tavsi ederim sıcaklar ile birlikte haşereler heryere doluşmaya başlamaktadır. ....com adresinden iletişime geçebilirsin.

dün bizde evi ilaçladık koku falan yoktu ilaçda aslında bana hiç inandırıcı gelmedi. Ama bugün bu sabah baktığımda mutfak ve banyo kapısının önünde bir kaçtane ölüsünü gördüm. Gelen firma yaklaşık 2 hafta daha görülür ve 6 aya kadar garanti verdi hadi hayrılısı. güzel bir firmaya benziyor worldpest ti adı güzel bilgiler var göz atmayı tavsiye ederim.

Ben sadece yerleri dip bucak siliyorum, her yeri çamaşır suyuyla sonra da sıvı deterjanla siliyorum 5 kere falan geçiyorum ustlerinden, yere yakın yerleri de siliyorum dolap kapakları falan gibi. Halıları da süpürmek gerek tabi o kadar. Toz da alırım yeniden uçuşmuştur diye.

İlaçlama konusu oldukça hassas.Yetkisi olmayan , işinin ehli olmayan belgesi - yeterliliği kısaca sağlığımızın için atacağımız en önemli adımda sağlığımızdan olmamak adına. Hangi ilde yaşıyor iseniz İl sağlık müdürlüğüne bağlı. Güvenilir işinin profesyoneli insanlardan konunun çözümü hakkında bilgi almak gerekir.
- İlaçlama öncesi yapılması gerekenler.
_ilaçlama esnasında dikkat edilmesi gerekenler.
- İlaçlama sonrasında yapılması gerekenler?
Harfi en uygulanmak gerekmektedir.
Evde Bebek-evcil hayvan- bitkiler- mutfak da acıkta un şeker gıda maddeleri bulunması , uygulanacak yöntemin sağlık bakanlığının onayladığı yöntemlerden ve ürünlerden olması. ....v.b pek cok dikkat edilmesi gereken husus bulunmaktadır.
Bursa' da bizimde başımıza geldi araştırırken , işinin ehli bir mühendise rastladım. bilgilendirdi, uygulamasından ve ş takibinden, belirli sürelerde takibini yapmasından çok memnun kaldık. Kesin çözüm için bizi tercih edin demişti. Gerçekten işini severek yapması ve hassasiyetle, sanki kendi başına gelmiş gibi sorunu çözmesi bizi kendisine hayran bıraktı. Merak eden olursa Bursa Keskin İlaçlama Mühendislik, Çevre sağlığı hizmetleriydi firması...

Back
X