• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böcek fobiniz var mı?

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Normal ya da sevimli olanlar değil de şu normalden büyük haşerelerle(hamam böceği,akrep gibi) karşılaşmak sıkıntılı bir durum siz o an ne yaparsınız ya da ne yaptınız şu ana kadar

Komık ama bıkere vc deydım tam aaa ne gorım hamambocegı delıkten cıkıoben sok o halde vc cıkmıstım dusun karsı otrma odası babam yoktu allhtan evde lısedeydım galıba annem babanem korktu noldu dıe baktılae bundanmı korktun dıe zaten hammbocegınede vucutolarak lerjım varmus en komıkı buydu bnm ıcın

Komık ama bıkere vc deydım tam aaa ne gorım hamambocegı delıkten cıkıoben sok o halde vc cıkmıstım dusun karsı otrma odası babam yoktu allhtan evde lısedeydım galıba annem babanem korktu noldu dıe baktılae bundanmı korktun dıe zaten hammbocegınede vucutolarak lerjım varmus en komıkı buydu bnm ıcın
Ahaha güldürdü gerçekten :D Ekstrem bir durummuş bu normalde ne tepki verirsiniz:)

Kacarım ıy derım yaknmdaysa cıglık xd habıde vucut olarakta alerjım oldu ıcın kasınırım

Ha bıkerede fare gormustum kapıyı actım vık dıe bı ses nasıl cılk bastsam oda benden kactı ama ayabımı kemırmıs kapıda xd

Back
X