Böcek Derdi 😷

Perpul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
1.424
2.030
Merkezi, iyi bir yerde kendimize ait evimiz var. Temeldeyken almıştık aldığımızdan beri hiçbir sorun, sıkıntı olmamıştı çok şükür. Ta ki birkaç yıl öncesine kadar. Evimizin altındaki dükkan olarak kullanılan yere bir yiyecek mekanı açıldi. Gerçekten de iyi işliyor yol üzeri olduğu için. Ancak sorun şu ki orası açıldığından beri evde inanılmaz bir böcek salgını başladı. Nasıl desem böyle alıp atılacak tarzda da değil. Görünce korkunç, mide bulandıran cinsten. İlaçlıyoruz, sürekli temiz tutuyoruz gene geçmiyor. Yağ böceği diyor görenler. O yüzden alt kattaki mekandan dolayı olduğunu düşünüyoruz. Apartmanda komple herkeste var. İlaçlama yapmıyorlar mi bu şekilde olması normal mi bilmiyorum. Ya da her evinin altında yiyecek içecek mekanı olan bu sıkıntıları mi yaşıyor yaşıyorsa böyle bir rezillik olabilir mi onu da bilmiyorum.
Bununla ilgili ne yapmak gerek gerçekten temizlik ve hijyene dikkat etmedikleri için mi böyle gerekiyorsa denetim için nereye girişimde bulunmaliyim önerilere açığım.
Gerçekten evi satma noktasına geldik. Şimdiden teşekkürler.

Öyle mekanlar düzenli olarak dükkanlarını ilaçlatırlar. Demek ki sahipleri önemsemiyorlar. Gidip konuşun ilaçlatsınlar.Komple apartmanın da ilaçlanması lazım başka türlü kurtulamazsınız. Sadece sizin temiz olmanızla çözülecek bir sorun değil.

Sanırım düzenli ilaçlama yapmiyorlar yoksa bu kadar olması apartmanı komple sarması söz konusu olmazdı diye düşünüyorum. Bir de çok bilinen bir yiyecek markasının şubesi mekan.
Apartman yöneticisine söyledik ama yapmiyor bir sorun olur herkes kendi ilaclasin diyor ilginç. Bu şekilde yaşamaktan mutlu sanırım.

Pide kebap icin firin kurdularsa ondan bocek oluşmuştur belki
Temizlikle alakasi olmayabilir
Ben de olsam satmak isterdim
Tabii isletme tutulmasa kapanir belki sabredim derdim

zabıtayı aramalısın canım. sağlık bakanlığını birde

Bir ara bızım apartmandada sorun oldu .Yanımıza bırı taşınmıştı .bızım kat ve alt kat tamamen bocek olmustu .Bır ılac getırttık .Istersenız numarasını verebılırım .Çok faydası oldu.O komsu sonra cekıp gıtmıs zaten .Eve bır sure gırememısler kokudan .

İyi olur denemekte fayda var.

o ne demek ya, ıyyy. bunu diyen adamın mutfağında pişen yemek yenir mi?
marka ismi verin lokasyon verin özelden hepimiz şikayet edelim. ne gerekiyorsa, nereye şikayet lazımsa edilmeli.
Valla apartmanı böyle sardiysa muhakkak kendilerinde de vardır fazlasıyla. Malum pizzaci diyim anlar herkes zaten.

Tüm apartmanda varsa işletmede olmaması saçma. Gıda tarım İl müdürlüğüne haber verin bi denetlesinler.
Eğer iletişime açık insanlarsa apartmanınız adına toplu bir konuşma yapılıp işletme sahibinin düzenli ilaçlaması sağlanmalı.
K otrin diye bir ilaç var sizde onunla ilaçlarsanız bir nebze rahatlarsınız.

Valla apartmanı böyle sardiysa muhakkak kendilerinde de vardır fazlasıyla. Malum pizzaci diyim anlar herkes zaten.
baş harfi D ya da T o zaman.
böcek olur yapacak bişey yok ne demek, yapacak şey belli: düzenli ilaçlama. her yemekçi açılan yerde binayı böcek mi sarıyor?
aaah ah uğur dündar olacaktı şimdi :)

İyi olur denemekte fayda var.
Mesaj atamadım kapalısınız siz bana mesaj atın ozelden bocek ılacı aldıgım kısının numarasını vereyım .Bana da numara olarak vermıslerdı .Yetkılı kısı ılacın adını soler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…