- 12 Aralık 2018
- 1.424
- 2.030
Merkezi, iyi bir yerde kendimize ait evimiz var. Temeldeyken almıştık aldığımızdan beri hiçbir sorun, sıkıntı olmamıştı çok şükür. Ta ki birkaç yıl öncesine kadar. Evimizin altındaki dükkan olarak kullanılan yere bir yiyecek mekanı açıldi. Gerçekten de iyi işliyor yol üzeri olduğu için. Ancak sorun şu ki orası açıldığından beri evde inanılmaz bir böcek salgını başladı. Nasıl desem böyle alıp atılacak tarzda da değil. Görünce korkunç, mide bulandıran cinsten. İlaçlıyoruz, sürekli temiz tutuyoruz gene geçmiyor. Yağ böceği diyor görenler. O yüzden alt kattaki mekandan dolayı olduğunu düşünüyoruz. Apartmanda komple herkeste var. İlaçlama yapmıyorlar mi bu şekilde olması normal mi bilmiyorum. Ya da her evinin altında yiyecek içecek mekanı olan bu sıkıntıları mi yaşıyor yaşıyorsa böyle bir rezillik olabilir mi onu da bilmiyorum.
Bununla ilgili ne yapmak gerek gerçekten temizlik ve hijyene dikkat etmedikleri için mi böyle gerekiyorsa denetim için nereye girişimde bulunmaliyim önerilere açığım.
Gerçekten evi satma noktasına geldik. Şimdiden teşekkürler.
Bununla ilgili ne yapmak gerek gerçekten temizlik ve hijyene dikkat etmedikleri için mi böyle gerekiyorsa denetim için nereye girişimde bulunmaliyim önerilere açığım.
Gerçekten evi satma noktasına geldik. Şimdiden teşekkürler.