canım derdinin çaresi bendebabam devekuşu çiftliği sahibi ve birçok kişiye bu nedenle yumurta satıyor.istersen babama söyliyim.fiyatını bilmiyorum yalnız.eğer istersen özelden msjlaşırız
canım yurtdışına yollamıyorlar.ama tr'deki bi yakınınıza yollayabilirler. boş yumurtanın fiyatı 20-25 lira olması lazım.tam bilimiyorum ama öğrenirim yarın
özel kutusunda kargoyla yollanıyor.ben seni yarın haberdar ederim
Sahibinden.comda satılıyor örümceklik yumurta diye yazmışlarAma biraz pahalı sanırım 80 tl dğer diyorsan al
Nedir şu böcüklerden çektiğimiz
yok ya arkadas 25 30dan bahsediyor eger alirsam 2 tane ondan alirim hem icide bos
ici dolu olmasi lazimmis :26::26: e bide onu fileyle tavana asmak lazimmis :26:
ici dolu olmasi lazimmis :26::26: e bide onu fileyle tavana asmak lazimmis :26:
Ben belki gönderemezse diye her ihtimale karşı yazayım dedim.İnşlalah gönderebilir kurtulursun örmücüklerden.İçi dolu olandan geliyormuş birde içinden deve kuşu çıkıyormuşBeslersin balkonda
bebemiz yok deve kusu besleriz artik ya bide internette patliyo filan yazio aman korktum ben ici bos olandan isterim
Sonra besle deve kuşunu gagalasın totonu
Canım belki başka bir çözümü vardır.
Acaba balkondaki örümcek ağlarını temizleyip raid in hamam böceği için olan ucu hortumlu ilacından sıksan köşelere faydası olabilirmi ki belki işe yarar.
O ilaç jel gibi birşey hamam böcekleri değdiği anda ölüyormuş örümcekte belki kokusuna gelmez hemen etkisi kaybolmuyor bir şişe alıp haftada bir sıksan kokusu kalıcı olup bir daha gelmeyebilir.
ben trde degilim ki bilemem ki simdi hangisi:26:
Sahibinden.comda satılıyor örümceklik yumurta diye yazmışlarAma biraz pahalı sanırım 80 tl dğer diyorsan al
Nedir şu böcüklerden çektiğimizBu arada ben iyileştim süperimmmm
bebemiz yok deve kusu besleriz artik ya bide internette patliyo filan yazio aman korktum ben ici bos olandan isterim
gel vatandaş geeellll bizde daha ucuzatweety babama sordum 35 liraymış.haberin olsun.
canım bi kere içi dolu olanı yazlığın bahçesinde asmıştık bi patladı aman allahım böyle bi koku olamaz.açık alanda bile koku gitmedi.gerçi içi dolu olanlar daha etkili oluyormuş ama sen bilirsin.dolusu 60 lira onuda diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?