böcek aglarindan kurtulmak icin ne yapabilirim...

canım derdinin çaresi bende babam devekuşu çiftliği sahibi ve birçok kişiye bu nedenle yumurta satıyor.istersen babama söyliyim.fiyatını bilmiyorum yalnız.eğer istersen özelden msjlaşırız

ama ben turkiyede degilim o yumurta gelirmiki avrupaya kadar :26:valla bu konu ruyama girdi ama deve kusu yumurtasi degil deve gordum
sen yinede bi ogren fiyatlarini :26:

canım yurtdışına yollamıyorlar.ama tr'deki bi yakınınıza yollayabilirler. boş yumurtanın fiyatı 20-25 lira olması lazım.tam bilimiyorum ama öğrenirim yarın

canım yurtdışına yollamıyorlar.ama tr'deki bi yakınınıza yollayabilirler. boş yumurtanın fiyatı 20-25 lira olması lazım.tam bilimiyorum ama öğrenirim yarın

aaa bos gonderiyormu sen fiyati iyice bir ogren ama kirilmazmi o tasirken filan fiyatida iyiymis ya

Sahibinden.comda satılıyor örümceklik yumurta diye yazmışlarAma biraz pahalı sanırım 80 tl dğer diyorsan al
Nedir şu böcüklerden çektiğimizBu arada ben iyileştim süperimmmm

Son düzenleme:
Sahibinden.comda satılıyor örümceklik yumurta diye yazmışlarAma biraz pahalı sanırım 80 tl dğer diyorsan al
Nedir şu böcüklerden çektiğimiz

yok ya arkadas 25 30dan bahsediyor eger alirsam 2 tane ondan alirim hem icide bos

yok ya arkadas 25 30dan bahsediyor eger alirsam 2 tane ondan alirim hem icide bos

Ben belki gönderemezse diye her ihtimale karşı yazayım dedim.İnşlalah gönderebilir kurtulursun örmücüklerden.İçi dolu olandan geliyormuş birde içinden deve kuşu çıkıyormuş Beslersin balkonda

ici dolu olmasi lazimmis :26::26: e bide onu fileyle tavana asmak lazimmis :26:

Ben belki gönderemezse diye her ihtimale karşı yazayım dedim.İnşlalah gönderebilir kurtulursun örmücüklerden.İçi dolu olandan geliyormuş birde içinden deve kuşu çıkıyormuş Beslersin balkonda

bebemiz yok deve kusu besleriz artik ya bide internette patliyo filan yazio aman korktum ben ici bos olandan isterim

bebemiz yok deve kusu besleriz artik ya bide internette patliyo filan yazio aman korktum ben ici bos olandan isterim

Sonra besle deve kuşunu gagalasın totonu
Canım belki başka bir çözümü vardır.
Acaba balkondaki örümcek ağlarını temizleyip raid in hamam böceği için olan ucu hortumlu ilacından sıksan köşelere faydası olabilirmi ki belki işe yarar.
O ilaç jel gibi birşey hamam böcekleri değdiği anda ölüyormuş örümcekte belki kokusuna gelmez hemen etkisi kaybolmuyor bir şişe alıp haftada bir sıksan kokusu kalıcı olup bir daha gelmeyebilir.

ben trde degilim ki bilemem ki simdi hangisi:26:

Mimar sinan camilere koyarmış örümcekler gelmesin diye
bizim atelyede vardı hiç kontrol etmedim doğru mu değil mi diye
mimar sinan yaptıysa işe yarıyordur diye düşünüyorum

Nedir şu böcüklerden çektiğimizBu arada ben iyileştim süperimmmm

gel vatandaş geeellll bizde daha ucuza tweety babama sordum 35 liraymış.haberin olsun.

canım bi kere içi dolu olanı yazlığın bahçesinde asmıştık bi patladı aman allahım böyle bi koku olamaz.açık alanda bile koku gitmedi.gerçi içi dolu olanlar daha etkili oluyormuş ama sen bilirsin.dolusu 60 lira onuda diyim

gel vatandaş geeellll bizde daha ucuza tweety babama sordum 35 liraymış.haberin olsun.

ya simdi dolusu evin icinde patlarsa ev kira al basina belayi bide evi boyamak gerekecek bocekten kacarken nelerle ugrasacaz bos olanlar patlamiyordur degilmi ben bi esime soyliyim bakalim ne diyecek sagol canim...

Devekuşunun yumurtasını yanlış bilmiyorsam mimar sinan harca katarmış.Bende çamaşır suyu ve devekuşu yumurtası söyleyecektim.Avrupada bunlara çare nasıl yok hayret hep oradan çıkar çareler valla işiniz zor böcüklerle uğraşmak zor iş.:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…