merhaba arkadaslar bir arkadasin konusunu okurken bu dertten muzdarip oldugumu yazmistim aklima konu acmak geldi belki yardimci olabilecek birileri cikar,
simdi bizim evin balkonu agaclara yakin degil ama cok uzakta degil ve bahce cim,birde karsida ahir gibi bir yer var ciftlik gibi inekler atlar filan var bu ikisinden birinden geliyor bu bocekler ve camlara balkona ag yapiyorlar... ne kadar supursem bozsamda aglarini mecburum cunku yani evin icinede ag yapmaya calisiyorlar bazen, bi turlu kokten kurtulamadim yokmudur bunun caresi deve kusu yumurtasini duymustum asinca ondan cikan sese gelmiyorlarmis ama nerden bulacam deve kusu yumurtasini uzun lafin kisasi yokmudur caresi :26:
yollaaa yasıneklık gıbı bırşey olmaz mı kı camlara :26:
tweety annemlerde deve kuşu yumurtası var evde yollıyım sana
Deve kuşu yumurtasının kabuğuna gelmezler diye biliyorum bende kokusu yüzünden, bende kabuğundan yapılma kolye vardı ama hiç denemedim kaçırır mı acaba diye, sanırım en kökten çözüm evi ilaçlamak sizin için
Eskiden Camii'lere koyarlardi hocalarimiz soylerdi deve kusu yumurtasının kabuğu diye demek orumcek içinmiş
bulmak lazimmm
merhaba arkadaslar bir arkadasin konusunu okurken bu dertten muzdarip oldugumu yazmistim aklima konu acmak geldi belki yardimci olabilecek birileri cikar,[/QUOT
simdi bizim evin balkonu agaclara yakin degil ama cok uzakta degil ve bahce cim,birde karsida ahir gibi bir yer var ciftlik gibi inekler atlar filan var bu ikisinden birinden geliyor bu bocekler ve camlara balkona ag yapiyorlar... ne kadar supursem bozsamda aglarini mecburum cunku yani evin icinede ag yapmaya calisiyorlar bazen, bi turlu kokten kurtulamadim yokmudur bunun caresi deve kusu yumurtasini duymustum asinca ondan cikan sese gelmiyorlarmis ama nerden bulacam deve kusu yumurtasini uzun lafin kisasi yokmudur caresi :26:
he he ben geldim cnaim bak aklima ne geldi bizim bi tanidik her türlü böcegin bas düsmani eve tane karanfil serpmak derdi bi dene bakalim ise yararsa banada söyle.serpmek derken belli yerlere koy bakalim ise yaricakmi
kabugu lazim ya icinide kirar yeriz sahanda yumurtaSahibinden.comda varmış ama fiyatı fazla bence biraz Sanırım içiyle yolluyorlar
karanfilmi olabilir aslinda :26::26::26:denemekte fayda var balkon kapisinin onune yiginla doksem yeterhe he ben geldim cnaim bak aklima ne geldi bizim bi tanidik her türlü böcegin bas düsmani eve tane karanfil serpmak derdi bi dene bakalim ise yararsa banada söyle.serpmek derken belli yerlere koy bakalim ise yaricakmi
Benim babam aldı bi alet. Prize takınca içinden bir ses yayıyormuş bizim duyamadığımız ama onların duyduğu bir alet. 60 metre mi ne alanı varmış. Onu tavsiye ederim. Ben daha bişe görmedim :)
Kimyasal olduğu için kullanmak pek te etik gelmiyor ama biz de yazlıkta balkonları sezon başında sivrisinek gelmemesi için ilaçlıyoruz. K-50 diye bir ilaç var, belli oranda seyreltilip duvarlara püskürtülerek kullanılıyor. Böcek ve haşere vs için 2-3 ay kadar etki sağlıyor.
ama zararlidir o havayi bizde soluyacaz onu sksak bir kac gun eve girmememiz gerekir
Hayır sıktıktan 2-3 saat kadar girmemeniz gerekiyor, tabii ama zararlı. Mesela evde ilk yaptığımızda banyoda havlulara temas etmiş yüzümü kuruladım, bir yanma kızarıklık falan filan.. Ki ben çok alerjik değilimdir. Ama etkileri böyle.
Örümceklerin ağ yaptığı yerlere çamaşır suyu sürüyorum, bir müddet gelmiyorlar, sonra tazeliyorum
merhaba arkadaslar bir arkadasin konusunu okurken bu dertten muzdarip oldugumu yazmistim aklima konu acmak geldi belki yardimci olabilecek birileri cikar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?