Böbrek üstü bezi büyümesi olan varmı...

gamzemir

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
531
0
316
İstanbul
Selam arkadaşlar geçen üst batın ultrasonu çektiğim sırada sağ böbrek üstü bezimin büyüdüğünü ve emar çektirmemi söyledi doktor ve endokrin uzmanına yada dahiliye bölümüne görünmem gerektiğini söyledi. Dahiliye uzmanı önemli değil 2 ay sonra gel bakalım dedide aslında araştırdığım zaman bayağı önemli bir organ mış böbrek üstü bezleri ölümlede sonuçlana bilecek hastalıklara sebep oluyormuş.bu konuda bilgisi olan başından geçen arkadaşlar varsa deneyimlerinizi paylşamak isterim şimdiden teşekkür ederim sağlıklı bir hayat dileği ile hoşçakalın...

bende böbrek üstü bezlerimin çok çalıştığı ve kilo vermem zor olucağını söyledi bana ama benim gibi problemi olan başka kimse bulamadım

teşekkür ederim uzun zamandan beri cevap alamadığım için ümidi kesmiştim ... Siz naptınız caresi varmıymış bende çok zor kilo veriyorum büyüme var ama çok mu az çalışıyor bilmiyorum geçmiş olsun teşekkür ederim...

dahiliyeci hekim önemli bişey değil 3 ay sonra gel dedi emara gerek olursa girersin dedi öyle kaldı bende durum ne kadar ciddi yada değil bilmiyorum açıkcası başka bir doktora gitmeyi düşünüyorun size ne dediler

Ben tüylenme şikayetiyle kadın doğuma gittim böbreküstü bezlerin fazla çalışıyor dedi endokrolonojiye görün dedi.Gittim korkulacak bişey yok çocuk yaparsan geçer dedi.ılaç filan vermedi.

benimde böbreküstü bezlerim çok çalışıyor kıllanma yapıyor onun dışında bi sorun yok valla boğazımı tuttummu çokta iyi kilo verebiliyorum.
ben mr çektirmiştim büyüme dedilermi bilmiyorum ama çok çalıştığını söylemişlerdi.

Ben tüylenme şikayetiyle kadın doğuma gittim böbreküstü bezlerin fazla çalışıyor dedi endokrolonojiye görün dedi.Gittim korkulacak bişey yok çocuk yaparsan geçer dedi.ılaç filan vermedi.

canım çocuk yaparsan gecer demişte eeee ben bu sebepten dolayı gebe kalamıyorum sen kalabildinmi yoksa bekarmısın?

BENİMDE BÖBREK ÜSTÜ BEZİ HORMONU OLAN DHEA-S FAZLA SALGINALIYORMUS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…