- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Balık tasını bi tandgm dalgcti o gondermsti bana ama internet sitelerndede satlyor eşkina balık taşı diye. 3 4 adet balk tasni bi cay bardagna koyuyosunz cay bardagnn yarsna kdr limon skyosnz buzdolabnda 1gun bekletin sbh ac karnna icin. Balik taslari eriyene kdr bu isleme devam ediceksnz bu tas eritiyo hemde hic bi sanci duymuyosnz kendlgnden eriyip gidiyor. 3senedir tekrarlayan bir tasmda olmadi hamd olsun. Ben oyle durumdaydm ki artk igneler bile fayda etmemeye baslamsti Allah yardmcn olsunBalık taşını bende duydum nereden aldın nasıl kullandın hemen etkisi oldumu anlatırmısın
Aktarlarda var mi bir bilgim yok internet sitesinde oldugunu biliyorum sadecebende bu dertten muzdaribim. Ramazan bayramımız zehir oldu sabah akşam acile gittik iğne vurunmak için , bu yanında bir de kronik sistitte var vücut kendi üretiyor demişti üröloji doktorum. bol su tüketiceksiniz girebolu denen şifalı bir içeçek var bir ara abim ile ben kullanmıştım tatı nasıl desem turşu suyu gibi ekşi bir tat ama içilecek düzeyde hazır yada 5 lt bidonlarda filan satılıyor...
ayrıca arkadaşlar balık taşından bahsetmiş nerde bulabiliriz. Aktarlarda varmıdır.
.Cok gecmis olsun.bende yillarca ugrastim bobrek tasi ile surekli tekrar etti hemde nedeni bile bulunamadi.ben en cok sicak suya oturarak rahatladim.bi de gilaburu suyu.bi meyve gilaburu ve tas gercekten de dustu ictigim de.nasil oldu anlamadim.sicak su torbasi da cok onemli.
Bende bu ilaci kullandim hemde tas cok buyukken cok ise yaramisti.ama sgk karsilamiyor diye hatırlıyorumR...... Mucize ilaç.
Karşılıyor diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum zaten.Bende bu ilaci kullandim hemde tas cok buyukken cok ise yaramisti.ama sgk karsilamiyor diye hatırlıyorum
Ilacin adını yazarmisin özeldenKarşılıyor diye birşey yazdığımı hatırlamıyorum zaten.
Onu duydum ama kullanmadim nerden bulacagimida bilemedim Sağol yinedeHemen bir arastirma yaptim. googla da eskina tasi varmis. Yani eskina baliginin kafasinin icinden cikarmis..bana ilginc geldi bir bakin istersiniz..
Ben hippunir ilacı kullanıyorum ilactanmidir bilmiyorum ama midem bulanıyor özellikle aksamlari yemek yiyemez oldumÖzelden yazıyorum ilaç ismi vermek yasak mıdır bilemediğim için. Ama yüzde yüz, iki uc gün içerisinde bu sorundan kurtariyor. Böbrek ve taş ilacı zaten.
Gilabura aldım icemiyodum önceden bugün yaklaşık bir bardak içtim böbrek sancim bugün pek olmadı bide ilacı da kullanıyorum ama idrarda yanma devam ediyor düşüp düşmedigini nasıl anlarımCanım Gilaboru içmelisin. İç Anadoluda yetişen bir bitki. Onun suyu var. İnternetten araştır lütfen. Ve sipariş vereceğin güvenilir bir yer bulursan sipariş ver. Ama kanalların darsa tek çare operasyon. Önce bir doktorla konuş.
Evet duydum bugün içtim bir bardak fazla icemiyorymEv yogurdunu bir keseye koyup asın altına bir leben koyup o suyu için
Bir de gliburun mu gleburun mu bir bitki var aktarlarda içecek olarak ta satılıyor o çok iyi
Bol bol da şu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?