• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Böbrek taşım düşmüyor

seray82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
11
0
86
Sakarya
mesaneme böbreğimden tas düştü (7mmçapında) bayramda. dr bir hafta bekleyelim dedi sonra ameliyat. bol su iç dedi. içmediğim şey kalmadı. ama sanırım düşmedi. düştüyse farketmemiş olabilir miyim? çok korkuyorum ameliyattan. aynı şeyleri yasayan oldu mu içinizde?

mesaneme böbreğimden tas düştü (7mmçapında) bayramda. dr bir hafta bekleyelim dedi sonra ameliyat. bol su iç dedi. içmediğim şey kalmadı. ama sanırım düşmedi. düştüyse farketmemiş olabilir miyim? çok korkuyorum ameliyattan. aynı şeyleri yasayan oldu mu içinizde?

yaşamadım çok şükür ama kristal şeklnde vardı benm de ufak onalr bi sonraki kontrolümde düşmş kaybolmştu hmen ameliyt olma bence birz daha su iç hazır sulardn iç bol bol ve yürüyüş yap.çok fazla tuz tüketme ve sakatatlardan uzak dur hayvansal proteinelrdn bunu dene ayrıca avakado bulablrsn avakado yaprağıda iyiymiş

1Su bardağı suda 1Tatlı kaşığı avakada yaprağı kurusunu 6,7 dk kaynatıyoruz. Ilığınca günde 1kere 1hafta, 10 gün tekrarlayarak içiyoruz.ve sonra bırakıyorsunuz(ibrahim saraçoğlu) : geçmiş olsun canım.. kontrollrine git amelyttanda korkma nend büyütyrsnz bişy olmaz..:46:

yaşamadım çok şükür ama kristal şeklnde vardı benm de ufak onalr bi sonraki kontrolümde düşmş kaybolmştu hmen ameliyt olma bence birz daha su iç hazır sulardn iç bol bol ve yürüyüş yap.çok fazla tuz tüketme ve sakatatlardan uzak dur hayvansal proteinelrdn bunu dene ayrıca avakado bulablrsn avakado yaprağıda iyiymiş

1Su bardağı suda 1Tatlı kaşığı avakada yaprağı kurusunu 6,7 dk kaynatıyoruz. Ilığınca günde 1kere 1hafta, 10 gün tekrarlayarak içiyoruz.ve sonra bırakıyorsunuz(ibrahim saraçoğlu) : geçmiş olsun canım.. kontrollrine git amelyttanda korkma nend büyütyrsnz bişy olmaz..:46:

öğretmenim.derslerim aksayacak. küçük bebeğim var ve emziriyorum. o yüzden ameliyat olmak istemiyorum. ama tasın bana zarar vermesinden de korkuyorum. üff pazartesi ne zaman gelecek bakalım sonuç ne olacak.

benim babamda bir çok hastaneye gitti
american medicana da iyileşti artık taş sorunu tekrarlamıyor mısır püskülü kaynatıp içti onunda faydası oldu tavsiye ederm

bende de aynı durum var, böbreğimden mesaneye düşmüş 5 mm capında ; 1 hafadır herseyi deniyorum ama düşmyor. bende ameliyattan korkuyorum, düşse farkedilirdi demi?

bende de aynı durum var, böbreğimden mesaneye düşmüş 5 mm capında ; 1 hafadır herseyi deniyorum ama düşmyor. bende ameliyattan korkuyorum, düşse farkedilirdi demi?

Evet , düşünce idrarında yanma ve kanama olur. Farketmemene imkan yok :/

bende 2hafta boyunca bu lanet ağrıyı yaşadım. benim taşım 3mm çapındaydı sanırım. annemdede vardı genetik olduğu için tekrarlamasıda mümkün, kesinlikle belinizi sıcak tutmalısınız ve bol bol su ve limonata için. ayrıca ben taşımı düşürdümmü bilmiyorum ama ağrılarım 2hafta sürdü.

Minekop balığının kafasından çıkan bir taş varmış ben onu aldım ve gece yatmadan bir bardağın içine 1adet limon sıkıp taşı onun içine attım, sabah uyanır uyanmaz o limonu içtim. bunu 3gün boyunca tekrarladım ve 2gün içinde bütün ağrılarım geçti muhtemelen de taşımı düşürdüm. (düşürüp düşürmediğimi anlayamadım^^) annemde bu şekilde düşürmüş taşını çok etkili bir yöntem.

Back