Böbrek taşı

my mister

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2024
1.461
6.950
33
1cm ilk böbrek taşım var kırdırmak çözüm değil diyorlar doğal yöntem arıyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba bende 2 aya yakındır taş agrisi bulantı çekiyorum hala dusmedi gilaburu suyu ve ekstrati kullandım şuan 5mmlik taş 2-2,5 mm e kadar düştü. Sizde de bulantı titreme ağrı oluyor mu
EVEt kötü oluyorum bende aynı şekilde gilaburuyu denemek istiyorum nerden aldınız acaba ya her siteye güvenemiyorum çünkü araştırdım çok iyi geliyor Muş

Merhaba bende 2 aya yakındır taş agrisi bulantı çekiyorum hala dusmedi gilaburu suyu ve ekstrati kullandım şuan 5mmlik taş 2-2,5 mm e kadar düştü. Sizde de bulantı titreme ağrı oluyor mu
Gılaburu dedıgınız kızılcık ıste
Oyle cok gılaburu fılan yabancılastırmaya gerek yok

EVEt kötü oluyorum bende aynı şekilde gilaburuyu denemek istiyorum nerden aldınız acaba ya her siteye güvenemiyorum çünkü araştırdım çok iyi geliyor Muş
Var benım kullandığım. Yuzde yuz dogal ıcerık. Sodaya bıle karıstırıp ıcıyorum harıka. Meybuz unu da yapıyorum ozelden yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…