• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böbrek Taş'ı ve Ağırı

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.735
904
198
34
arkadaşlar bundan 3veya 4 gün önce böbreklerim ağrısıyla doktora gittim idrarımda enfeksyon ve kan çıktı böbrek taşı düşüyorsun dediler. İdrarıma çıktığımda Aşırı Sancı ve baskılama oluyor sizde de böyle bişi oldumu ?

geçmiş olsun canım ne güzel taşı düşürme aşamasındaymışsın allah sabır versin zor bi süreç.
ben hala düşüremedim. bekliyorumki mesaneye düşsün.

geçmiş olsun canım ne güzel taşı düşürme aşamasındaymışsın allah sabır versin zor bi süreç.
ben hala düşüremedim. bekliyorumki mesaneye düşsün.
rabbim saanada sabır ve güç versin hep duyardım da bu kadar canımın yanıcağını düşünmezdim. benim ablamda kücük yaşta kum süzdü babamdada var bizdeki ırsi herhalde :( her hangi bişi kullanıyormusun peki ?

rabbim saanada sabır ve güç versin hep duyardım da bu kadar canımın yanıcağını düşünmezdim. benim ablamda kücük yaşta kum süzdü babamdada var bizdeki ırsi herhalde :( her hangi bişi kullanıyormusun peki ?

valla caanım bizimkilerde böbrekle ilgili bişey yok bi bende çıktı.
hiçbirşey kullanmıyorum ama doktorum limonlu su içmemi önerdi.

valla caanım bizimkilerde böbrekle ilgili bişey yok bi bende çıktı.
hiçbirşey kullanmıyorum ama doktorum limonlu su içmemi önerdi.
bol bol su tüketmeye calısıyorum limonlu suyu bende bir deneyeyim

arkadaşlar bundan 3veya 4 gün önce böbreklerim ağrısıyla doktora gittim idrarımda enfeksyon ve kan çıktı böbrek taşı düşüyorsun dediler. İdrarıma çıktığımda Aşırı Sancı ve baskılama oluyor sizde de böyle bişi oldumu ?

ya bendede ılk defa bugun ıdrara cıktıgımda baskıyla bırlıkte agrı gırıyor ama bıkac sanıye suruyor ılk bugun basladı bır anda oldu bendede mı tas var acaba lutfen cvp verırmısn ıns gırıyorsundur sıteye :(((

ya bendede ılk defa bugun ıdrara cıktıgımda baskıyla bırlıkte agrı gırıyor ama bıkac sanıye suruyor ılk bugun basladı bır anda oldu bendede mı tas var acaba lutfen cvp verırmısn ıns gırıyorsundur sıteye :(((

Canım doktor a git ozaman muhtemelen sende de börek taşı var
Tahliller sana en doğru cevap verir

Back