• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BÖBREK TAŞI SORUNU VE GLABURU SUYU HAKKINDA YARDIM

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
2.113
3.363
208
istanbul
Merhaba arkadaşlar.Eşim hafta sonu sancılanınca hastaneye acil servise götürdüm. Çeşitli testler sonucu idrarda kanama saptanarak böbrek taşından şüphelenildi. Aynı gün ultrasonla böbrekleri kontrol edildiğinde böbreklerde taşa rastlanmadı. Bu gün üroloji bölümüne muayneye gittik röntgen çekildi ve taşa rastlandı. ultrasonda çıkmayan taş röntgende çıktı. Doktor ilaç vermedi. Doğal yolla düşürmesini bekliyeceklermiş. Fakat eşim ciddi ağrılar çekiyor. Bu taşı doğal yolla eritmenin yöntemlerini bilen varmı aranızda. Ben glaburu suyunu duymuştum onu denemeyi düşünüyorum. Bu suyu kullanıp faydasını görenler oldumu? Bilgilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler...

Ablamın da böbreğinde 4 mm taş oldugunu bugün öğrendik. Biz de gilaburu suyu içirecegiz bakalım inşallah taşı eritir. Size de geçmiş olsun.

Ablamın da böbreğinde 4 mm taş oldugunu bugün öğrendik. Biz de gilaburu suyu içirecegiz bakalım inşallah taşı eritir. Size de geçmiş olsun.
Sonuclarini paylasirsaniz sevinirim. Meyan kökü ve maydonoz suyu duydum. Gilaburu suyunu deneyelim zaten zarasiz ve birçok hastalığa iyi geldigi gibi c vitamini deposu.sizede geçmiş olsun.

Henüz kullanmaya başlayamadı. Yarın inş içmeye başlıyor. Sonuçları paylaşırım.

aa olurmu şifa için herşey içilir ki bunun tadı çok kötü değil öyle :) sirke gibi sadece

Dün akşam ben de denemek için içmiştim acayip idrara çıkartıyor. Saat 17 gibi içmiştim gece 12 ye kadar tuvalete taşındım.

Dün akşam ben de denemek için içmiştim acayip idrara çıkartıyor. Saat 17 gibi içmiştim gece 12 ye kadar tuvalete taşındım.
Ben normaldede idrara çok çıktığım için o özelliğini fark etmedim fakat tadını ben beğendim. turşu tadı var. Kokusu çok kötü :(

Back