- 2 Şubat 2010
- 180
- 4
-
- Konu Sahibi meleklerkorusu
ben bugün girebolu içmeye başladım. 14 senedir kurtulamadığım bir taşım var. çok umutlu değilim aslında,belki senelerdir kurtulamadığım içindir bilmiyorum. lokman hekim hergün aç karına 1 bardak dedi.
bakalım...
annemde bobrek tası varmıs buda soylenen elma yagı ve gırebolunu deneyecez ıns sıfa olur buraya yazarım hepınıze gecmıs olsun......
kesinlikle öle yapıcam canım 1 hafta olsun gidicem ultrasona 2 cmlik taşı yok ederse bu bir mucizdr.3 gün oldu bugün ama ben direk aç karnına içemiyorum canım feci miğdemi yakıo ufak da olsa bişiler atıştırıyorum.
bugun gilaburu nektarı aldım.yarın sabah içmeye başlayacağım.daha önce kullananlar kaç günde sonuç aldınız acaba?aktar 1 ay içmem gerektiğini söyledi de...
merhaba,
dün tahlil ve ultrason sonuçlarımı aldım.sağ böbreğimde 3.5 mm çapında taş çıktı.
şimdi onu düşürmem gerekiyormuş.Dr günde 2-2.5 litre su içmemi söyledi ve bir sürü ağrı kesici verdi.fakat taş düşürürken bu ağrı kesiciler yetmeyecek çok şiddetli ağrı olacak o zaman morfin türevi ağrı kesici gerekecek mutlaka acile gelmelisiniz dedi.
şu an çok korkuyorum.nette biraz araştırdım gerçekten de tarif edilemez bir ağrıya sebep oluyormuş. Bu arada bir de taşı yok eden bitkisel karışımlar olduğunu duydum. İçinizde böyle bir rahatsızlık geçiren ve bu bitkisel karışımın ne olduğunu bilen var mı acaba?
şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
iyi yıllar diliyorum
sizinki büyükmüş biraz11mm sol böbreğin alt kısmında taş var napacagim yardim edin bilgisi olan varsa lütfen
Dr bu taşın böbreğin aşağı kısmında olduğunu ve düşmeyeceğini söyledi çok ağrı yaparsa kapalı ameliyat dedi bilen varsa taş erir mı ordan başka yere kayıp çıkar mı ameliyat olsam mı daha iyi yoksa bilmiyorum