Böbrek taşı düşüreceğim:(

hayır olur mu hiç,zaten şişesi minnacık çok küçük bi şişesi var fiyatı da 7,5 Lira.sancın olduğu zaman sabahları açkarnına küçük kahve fincanına su koy,(ama ağzına kadar su ile doldurma)sonra elmayağından 7 damla damlat fincana.ve tek dikişte bitir.çünkü küçük yudumladığında acı tat hissediyorsun:)

bana da bir yakınım ebegümeci ve maydanozu kaynatıp içmemi tavsiye etti.bugün nihayet bulduk ebegümecini.yarın kaynaticam.umarım faydasını görürüm.sonra da tatlı elma yağını deneyeceğim

""Böbrek Taşı ve Kemik Erimesi ıçin ılaç

Malzeme 3 adet ''günlük'' yumurta (günlük yumurta olması çok önemli),
1 kilo limon
Hazırlanışı
Hazırlamaya akşam üzeri başlanacak, öncelikle yumurtalar yıkacak ve ellenmeden kendi halinde kurumaya bırakılacak daha sonra bir kaba konacak ve üzerine limonlar sıkılacak (kab çok büyük olmasın, limon suyunun yumurtaların üzerini örtmesi lazım) daha sonra gece, sabaha kadar ayazda (dışarıda) bırakılacak, sabah kaldığınızda yumurta kabuklarının erimiş olduğunu göreceksiniz
Kullanımı ılk sabah bir kahve fincanı, diğer sabahlar birer çay bardağı içilecek taşı düşürene kadar devam etmelisiniz.""

Bu tarifi geçenlerde nette dolanırken bulup kopyalamıştım, işinize yarayabilir.

Öncelikle çok geçmiş olsun ...
5 senedir bende her 6 ayda bir tekrarlayan ırsı böbrek taşı problemi yaşıyorum
Denemediğim yöntem ilaç kalmadı malesef ırsı olduğu zaman pek fazla bişey işe yaramıyor
En son olarak kapalı ameliyat geçirdim taş kanalda tıkandı alttan girip taşı parçaladılar...
Eğer taşın küçükse ve doktorun düşürebileceğini söylediyse bol su içerek ip atla
En kısa zamanda sonuc alırsın ..
Ben bu şekilde düşürüyodum tabi ağrı başladığında da Diclomec en güzel iğne:)
Çok rahatlatıyo ama sakın ihmal etme ...Acil Şifalar..

canım bu cok tehlikeli bende önceden hiç umursamıyodum ama insan başına gelince anlıyor...
böbrekte genişleme yapınca inan geri dönüşümü olmayan hasarlara yol açıyomuş ki
Doktorum böbreğini kaybedip diyalize bağlanmak zorunda kalırsın diğer böbrekte hasarlıysa en fazla 5/6 yıl idare eder daha böbrek nakli olmak zorunda kalırsın o yüzden ihmale gelmez die uyarmıştı ...
Umarım kötü sonuclar doğurmaz...

herkese geçmiş olsun bende 7 ayda bir taş düşürüyorum ailemde oldugu için genetik en son çareyi aktardan aldıgımız gilabaru nektarında bulduk böbrek taşlarını eritiyomuş ve benm taşım 1 cm di 10 günde taşı eritti mısır püskülü kaynattık oda cok ii geliyor bide iğdeyi kaynattık suyunu içtim oda iyi geldi allahım herkeze şifa versin cok kötü bir ağrı tarif edilmez uyutmuyor idrarımı bile yapamıyodum keşke bi daha olmasa

bu gilabaru nektarının tadı nasıl acaba?
ben ebegümeci ve maydanozu kaynattım fakat içemedim.iğrenç bir kokusu vardı.tüm evi sardı.

vallahi ben asla şu yumurtalı tarifi içemem,çiğ yumurta içmek çok miğde bulandırıcıama gilabaru nektarını merka ettim doğrusu.tadı hakkında biraz bilgi verirmisin canım.

buarada elma yağı da taşı ufalıyormuş,yani minik parçacıklar halinde düşüyor yani.düştüğünde farketmedim kum da var ben de,kum falan döküyorum sanmıştım.ama ilk günler berbattı,tuvalete giderken resmen canım yanıyordu yaahhh şu böbrek ağrısı..

öncelikle geçmiş olsun canım.Bende geçen yaz böbrek sancısı çektim bir yaz boyunca acilde geçirdim,devamlı iğne ve serum yedim.Birgün bir arkadaşım bana gilebolu diye kayseri yöresinde yetişen bir btkiden bahseti bende araştırıp buldum.Meyve suyu şeklinde satılıyor aktarlarda.ayrıca nettede bulabilirsin.Ben 8 şişe içtim çok şükür ne ağrım kaldı ne sızım.Gilebolu taşı eritiyormuş ama mutlaka 8 şişe içmen gerek sabahları aç karnına yarım çay bardağı.

babykuzum inanırnmısın aynı şey benim başıma da geldi,yani hem sağda hem solda taşım vardı,sağdak, daha büyük olmasına rağmen sol tarafım ağrıyordu.sonra şunu anladım soldaki dahaki küçük olduğu için sanırım onu daha çok etkiledi.bi de çamur kum vardı,dr.ler kristal parçacıklar olarak değerlendiriyor.muhtemelen senin sol taraftada o kristal kumcuklardan vardır,onların dökülmesi,idrar torbasından vs..geçmesi daha kolay olduğundan galiba ilk önce böbrekteki kumları temizliyor.zararlı olduğunu düşünme zaten elmanın çekirdeğinden çıkan yağ,bi zararı olmaz,emin ol böbreğini temizliyordur.yalnız 7 minik damla damlatıyorsun sabahları aç karına iç.zaten ağrının olması kum döktüğünü gösteriyor.pes etme,emin 1 haftaya düşer.hatta sonra sen de bi ulturasona gir baktır,düşmüş mü diye..

gilabaruyu sabah aç karnına çay bardagına azcık koyuyorum sulandırıp içiodum arkasından 2.5 litre su içiodum günde 3 kez içiodum tadı idare eder ekşimsi bi tat ben pek begenmedim ama mecbur kalınca herşeyi deniosun elma yağını duymamıştım onu da alayım evde bulunsun

kesinlikle öle yapıcam canım 1 hafta olsun gidicem ultrasona 2 cmlik taşı yok ederse bu bir mucizdr.3 gün oldu bugün ama ben direk aç karnına içemiyorum canım feci miğdemi yakıo ufak da olsa bişiler atıştırıyorum.

gilabolu, girebolu....
bizim oralarda kiraboğlu derler. evet gerçekten işe yarıyor. günde 2 bardaktan fazla içmemek lazım.
ağrıya dayanamayıp fazla içen bi hastanın taşlarının hepsinin birden çıkmak istemesi sonrası hastanelik olduğunu duymuştum akannehir

ha bide sararmış olanlarını almayın. az bişey sulandırın, taze taze sıkıp için. ve güneş lmıyacak şekilde saklayın

bugun gilaburu nektarı aldım.yarın sabah içmeye başlayacağım.daha önce kullananlar kaç günde sonuç aldınız acaba?aktar 1 ay içmem gerektiğini söyledi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…