• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bobrek kumu hakkinda

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.924
-163
68
41
Dün artan karin ağrısı ve kusma şikayetiyle acile gittim.idrar yaparken yanma oluyordu.ayni zamanda alt tarafta sürekli yanma şikayeti vardı.oyle ki buz koyacaktım neredeyse.sanki vajinada bir yara varmış gibiydi.
Acile gittim.idrar tahlilinde kan ve kristaller cıktı.tas ve kum olabilirmiş.idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.tas yüzünden.ilaclari aldim. Eve geldim.yemin ediyorum ağlıcam.iki büklüm kaldım kızlar kimsem yoktu.ameliyat olacak olsam kim getirir götürür dedim.o an o kadar çaresizlik ki...nefes aldırmayacak bir aCi.ölüyorum dedim.neyse ağrı kesici agrimi kesti.mide bulantısı ve ağrı bitti.simdi iyiyim.
O kadar yalnız hissettim ki.bu dag basinda hickimsem yok.bir kocam yok hastaneye getirsin bir aile yok bir komşu yok.cok yalnız olduğunu anladım.keske boşanmasaydım.cok pişmanım.kimseden fayda yok.

Boşanma sebebiniz bilmiyorum ama hastalık insanı muhtaç durumda hissettirir. Ben de taş ve kum dökerim belirli periyotlarla ağrısı çok zor olsa da geçiyor.
Yanlış ve mutsuz evliliğin sancısı aynı çatının altındayken hiç geçmiyor

Ben hamileyim ve kum döküyorum
Düşünün durumumu
İlaç da kullanamıyorum
Tek yaptığım bol bol bol su içmek
Günde 3 litre su içmeye çalışın
O zaman hafifliyor benim

Dün artan karin ağrısı ve kusma şikayetiyle acile gittim.idrar yaparken yanma oluyordu.ayni zamanda alt tarafta sürekli yanma şikayeti vardı.oyle ki buz koyacaktım neredeyse.sanki vajinada bir yara varmış gibiydi.
Acile gittim.idrar tahlilinde kan ve kristaller cıktı.tas ve kum olabilirmiş.idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.tas yüzünden.ilaclari aldim. Eve geldim.yemin ediyorum ağlıcam.iki büklüm kaldım kızlar kimsem yoktu.ameliyat olacak olsam kim getirir götürür dedim.o an o kadar çaresizlik ki...nefes aldırmayacak bir aCi.ölüyorum dedim.neyse ağrı kesici agrimi kesti.mide bulantısı ve ağrı bitti.simdi iyiyim.
O kadar yalnız hissettim ki.bu dag basinda hickimsem yok.bir kocam yok hastaneye getirsin bir aile yok bir komşu yok.cok yalnız olduğunu anladım.keske boşanmasaydım.cok pişmanım.kimseden fayda yok.
Çok geçmiş olsun nerede oturuyorsunuz bilemiyorum ama karamanderenin meşhur bir suyu var doktorlarda tavsiye ediyor heleki kum ve taş dökenler için bire birmiş bir müddet ondan içiuormuşsun kolaylıkla döküyormuşsun yakın bir tarihte tanıdığım söyledi hatta zaten netten bakınca yazıyor Allah acil şifalar versin 🤲

Çok geçmiş olsun nerede oturuyorsunuz bilemiyorum ama karamanderenin meşhur bir suyu var doktorlarda tavsiye ediyor heleki kum ve taş dökenler için bire birmiş bir müddet ondan içiuormuşsun kolaylıkla döküyormuşsun yakın bir tarihte tanıdığım söyledi hatta zaten netten bakınca yazıyor Allah acil şifalar versin 🤲
Çok tsk ederim.

Ben hamileyim ve kum döküyorum
Düşünün durumumu
İlaç da kullanamıyorum
Tek yaptığım bol bol bol su içmek
Günde 3 litre su içmeye çalışın
O zaman hafifliyor benim
Bende düşürmüştüm hamıleyken antıbıyotık kullanmıştım agrılarım ve enfeksiyonu ıcın su çok onemlı evet

Limon da com ıyı gelıyor ben sureklı lımonata uçuyordum çok gecmış olsun gerçekten çok kötü 2 gün önce orucu bozmak zorunda kaldım Ağrı’dan böbreklerimde kırecleme varmış sındı de tası düşürdüm😔

Hemen keske bosanmasaydım düşüncesine kapılmayın. Neden kötünün iyisini seçiyorsunuz ki? Arkadaş edinin komşularınızla tanışın. Birilerinden rica edin.

Kum, taş dökenlere tavsiye. Eskiler yoğurtta oluşan suyu içerlermiş. Ben sürekli o suyu içerim. Denemekten zarar gelmez gördüğünüz an için o suyu 👍
Hepinize çok geçmiş olsun 🌺

Gecmis olsun ama hassasiyetinden keske bosanmasaydim deme. Iyi bir adam olsa zaten yaninda olurdu? Kac yasindasin

Bende yaşadım aynı durumu enfeksiyon ve taş ağrısını iyi bilirim çünkü 2 kere yaşadım tas büyük doktor dusmez ameliyat ol dedi ozelde olacaktım parasida iyiydi tabi annem de bu ağrıyı cekme neyse parasi veririz dedi gerçekten aile gibisi yokes durumunu bilemem ama anne kardeş harika bsy ama ameliyat olmadım düşürdüm taşı düşürürkende Allah canımı aldi sanki

Back
X