Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Böbrek iltihabı

Gulumse21

Sevdan hep tutkudur .
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
296
4
36
arkadaşlar annemin sol kaburga altında ağrısı var .şiddetli ve sürekli bilgisi olan var mı böbrek iltihabından şüpelendik ama amcaba doğrumudur

olabilir ama net bişey kimse söylemeyez böbrek iltihabı ciddidir vakit geçirmeden bi doktora görünsün annen canım

En acilinden Dr. göstermelisiniz...

Böbrekte taş/kum da olabilir, ıltihapta...

Acil şifalar diliyorum...

arkadaşlar annemin sol kaburga altında ağrısı var .şiddetli ve sürekli bilgisi olan var mı böbrek iltihabından şüpelendik ama amcaba doğrumudur

canım öncelikle çok geçmiş olsun ben hamileliğimde böbrek iltihabı geçirdim dediğin gibi kaburga altında oluyor sağ sol ikisinede vurdu benim çok şiddetli ağrısı oluyor mide bulantısıda cabası ben hamileyim diye 9 ay boyunca ilaç kullanamadım sadece serumla ağrılarımı kestiler doktorlar 9 tane çocuk doğurmak bile böbek iltihabının ağrısının yanında hiç bir şey değil diyorlardı gerçekten Allah kimsenin başına vermesin bence en yakın zamanda üroloji uzmanına gösterin anneciğini eğer iltihapsa ilaç veya lazerle iltihabı temizliyorlar tekrar geçmiş olsun

böbrekte,safra kesesi karaciğerde olabilir doktora görünürse iyi olur böbrekte bulantı baş dömesi terleme ateş olur.

X