Böbrek ağrılarım var nolur yardımcı olun

GlassySky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
233
718
53
Merhaba hanımlar dün idrar yaparken yanma sağ yanımda ağrı vardı. Idrar yolu enfeksiyonu gecirdigim için eskiden bol bol su içip c vitamini tüketmiştim. Biraz daha iyi olmuştum. Sabah ta idrarimda yanma yoktu iyi gibiydim. Ta ki şimdi kasık ya da bobrek agrilarim baslayana kadar çok ağrıyor. Ayağa kalkıp hastaneye bile gidemeyecek kadar kötü gibiyim. Idrarımın rengi koyu değil. Kan fln da yok. Ağrının geçmesi için napmaliyim. Şuan doktora beni götürecek kimsem yok.

geçmiş olsun öncelikle kum yada taş sancısı olabilir. ilaç dışında bol su maydanoz vs tüketebilirsin ama doktora da gitmeye çalış. rabbim şifa versin.

geçmiş olsun öncelikle kum yada taş sancısı olabilir. ilaç dışında bol su maydanoz vs tüketebilirsin ama doktora da gitmeye çalış. rabbim şifa versin.
Sağolun babam çalışıyor şuanda kardeşimde küçük geçmezse akşam acile giderim. Sadece biraz olsun rahatlamak istiyorum.

acilde serum falan takıyorlar o rahatlatır bende zamanında kum sancısı çok çektim çok zor idrar yolları enfeksiyonundan sonra ortaya çıkıyordu genelde yada ikisi bir allah yardımcın olsun sıcak tut kendini sıcak su falan koy istersen ben öle yapardım

Kum ve ya taş dökersen kan olucak söylim bende yaşadım çok geçmiş olsun bir şekilde seni hastaneye götürmeleri gerek

Kum ve ya taş dökersen kan olucak söylim bende yaşadım çok geçmiş olsun bir şekilde seni hastaneye götürmeleri gerek
Zaten dayanamicak gibiyim ayakta biraz olsa dursam kendim gidicem. Geçmişte idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım başta dün ona benziyor hiç bu kadar şiddetli böbrek ağrım olmamıştı.

bende kum dökme oldu bir kaç kez yaşadım ama kan olmadı hiç kişiye göre değişiyor olabilir belki

Zaten dayanamicak gibiyim ayakta biraz olsa dursam kendim gidicem. Geçmişte idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım başta dün ona benziyor hiç bu kadar şiddetli böbrek ağrım olmamıştı.
Çok geçmiş olsun biliyorum ne çektiğini gerçekten çok zor

Enfeksiyon böbreğe doğru ilerlediyse idrar yaparken yanma çok olmuyor sanırım. Keşke hemen gidebilseniz doktora çünkü çok önemli bence

Merhaba hanımlar konuyu güncellemek istedim. Dün doktora gidemedim ama bugün gidebildim. Dün her tuvalet sonrası 2 bardak su içtim. 2 tane mandalina c vitamini açısından iyi gelir diye yedim. Belimi sıcak tutup yattım. Belimin alt karin bölgemin ağrısı geçti. Doktora gittim buscopan bir tane antibiyotik cipro ve şase verdi adi da ürocare. Allah kimseye böbrek acısı vermesin. Şimdilik iyiyim bol bol su ve belimi sıcak tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…