BOBREGIM AGRIYOR ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR

İnşallah faydasını gorursun cnm gecmiş olsun dr un ne dıyosa onu yap bana sten talman gerek dedı ben takmadm ve zaman gectıgı ıcın bebek buyudugu için takılmaz dedı ve bebegı erken alabılırler

Aaa neden oyle denıski ayrıntılı ultrason dan baktılar bana inş bebişte iyi olur yaa sakın korkma cnm
ben ayrıntılı ultrason yaptırmadım. bebeğin böbreğinde az büyüme olduğunu normal ultrasondan gördü. inş. ciddi bişeysi yoktur. .

kizlar korkmayin o genisleme duzelio bazen dikkat edince. bende 4 defa baktirdim sonunda dikkat ede ede cok şükür düzeldi
canim iyi aksamlar senden bisey rica edicem dun hastaneye gittim bobregim 45 mm olmus dr um takilmaz stent dedi ama yinede uruga sor takilabilir mi diye cunku 37. haftamdayim bebegimde yaklasik 1 hafta onde gidiyor yani kilo olarak. bunlari bi esine sorabilir misin stent takma sansim varmi bebek buyudugu icin zor olur mu acaba?? simdiden cok tesekkur ediyorum :)

cnm kusura bakma geç cevp yazdim. doğumu 40 haftaya kadar bekletecek misin. bekletmeyeceksen takmaya gerek yokmuş

cnm kusura bakma geç cevp yazdim. doğumu 40 haftaya kadar bekletecek misin. bekletmeyeceksen takmaya gerek yokmuş
yok cnm onemli degil asil sen k bakma surekli soru soruyorym Allah razi olsun kadn dogum dr um bebek buyudugu icin takilmasi zor olur dedi o yuzden 40. haftayi bekleyemeyiz yoksa bobregini kaybedebilirsn bi urologa sor stent takilabilirmi dedi yoksa 40. haftayi bekleyemeyiz dedi.

canim takilmazmiş bebek büyüdüğü icin. 40haftayi beklemeyeceginiz icin de zaten takilmamasi daha uygunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…