BOBREGIM AGRIYOR ACIL YARDIMA IHTIYACIM VAR

ewet yaa ama doktor keşke böyle dalga gecmeseydi. tabiki yazabilirsiniz. elimizden geldigince yardimci oluruz. Allah şifa versin. bebişlerimizi kucağimiza almayi nasip etsin

bendede hafif genisleme vardi kizlar. o tarafa yatmamaya çalıştım. Bugün ultrason daha iyi çıktı cok şükür. sizde o tarafa yatmayin bence

kizlar korkmayin o genisleme duzelio bazen dikkat edince. bende 4 defa baktirdim sonunda dikkat ede ede cok şükür düzeldi

korkmaya gerek yok demis ne guzel demis de bir de bize sormak lazim

ewet yaa ama doktor keşke böyle dalga gecmeseydi. tabiki yazabilirsiniz. elimizden geldigince yardimci oluruz. Allah şifa versin. bebişlerimizi kucağimiza almayi nasip etsin
biz cok takilmadik espri konusu yapip gectik. Ama dusununce baska biri olsaydi yada zorla gelen bir hasta olsaydi evet psikolojik olarak cok etkilenir rahatsiz olurdu gercekten.
bu arada siz bende de vardi demissiniz sizin hamilelik sureciniz bitti mi. Sonucun guzel olmasina sevindim sizin adiniza.
Sagda buyume oldugu icin hep soluma yatiyorum yuk binmesin bobrege diye ama acaba oturmak mumkun degil agridan da ayakta durmak da bobregi etkiler mi ki.

ben 32. haftadayim. ayakta durmanin negatif veya pozitif etkisi olmuyormus. eşim şu dalga konusuna cekingen biri olsaydi doktor hayatta öyle konusmazdi diyor. kesin hasta rahattir diyo:)))

ben 32. haftadayim. ayakta durmanin negatif veya pozitif etkisi olmuyormus. eşim şu dalga konusuna cekingen biri olsaydi doktor hayatta öyle konusmazdi diyor. kesin hasta rahattir diyo:)))
bu arada islem cok basit olduğu için korkmaya gerek yokmus. kalpteki stent gibi gelio aklimiza heralde ondan korkuoz:)

ben gibilerde varmış demek bnm icin bi teselli oldu erken dogum riski varms evet bide stend takıyolarmıs büyüme devam ederse ne yalan sölim korkuyorum bide sezeryan dogum istemiyodum inşallah gerek kalmaz da normal dogum yaparız rabbm btün hamilelern yardmcısı olsun

anlamadim ki ben israrla ne kadarlik biseyden bahsediyorsunuz ne durumda dedim. Ama rakamla bisey soylemedi. Dedigim gibi haftada bor gel dedi
Neyse cnm inş korkulack bişey yoktur önmli olsaydı soylerdi

Cok tesekkur edıyorum cnm içimi rahatlattın Allah razı olsun :) yarın dr a gıtcem inş ultrasonla bakarda taktır derse taktırıcam artık
bendede hafif genisleme vardi kizlar. o tarafa yatmamaya çalıştım. Bugün ultrason daha iyi çıktı cok şükür. sizde o tarafa yatmayin bence
Ben soluma yatsam da cok agrıyor dayanamayıp sagıma yatıyorm yada sırt üstü cok zor yaa
Ama erkn dogum riski azmiş ve dogum seklini etkilemıyormuş inş dedıgın gıbı gerek kslmaz Senın mm belli degıl dımı canım

tesekkur ederim. Rahattir esim gercekten. Ben ne kadar resmi isem o o kadar rahattir. Ben ne kadar cekinirsem o tam tersi cesur davranir. Boyle ters bir ciftiz iste :))
mecburi alisveris icin cikmam gerektiginde cekiniyordum iyi oldu en azindan kafama takilmayacak cok tesekkurler. Siz haftalarinizi azaltmissiniz ne guzel darisi bizim basimiza. Rabbim saglikla almayi nasib etsin bebeklerimizi kucagimiza :)

yok cnm sölemedi bişe doktor sadece cok erken baslamıs dedi kontrol altına alcaz dedi bugun de gelmiş urolojıye gt diyo ayrıntı vermiyo

kizlar bugun gittim kontrole bobregim 35 mm olmus dr bundan sonra stent takamayiz dedi bebek buyuk oldugu icin takamzlar dedi 2 hafta sonra bi daha gidicem eger biyle olursa 40. haftayi bekleyemeyiz dedi yoksa bobregini kaybedersin dedi dr

kizlar bugun gittim kontrole bobregim 35 mm olmus dr bundan sonra stent takamayiz dedi bebek buyuk oldugu icin takamzlar dedi 2 hafta sonra bi daha gidicem eger biyle olursa 40. haftayi bekleyemeyiz dedi yoksa bobregini kaybedersin dedi dr
kac haftalıksın cnm sen ? üzme kendini napalım hayrlısı nasılsa öle olsun hem bzm hemde bebegmizin saglıgı önemli

kac haftalıksın cnm sen ? üzme kendini napalım hayrlısı nasılsa öle olsun hem bzm hemde bebegmizin saglıgı önemli
35. haftamdayim cnm c tesi 36 ya giricem. tabiki oyle pozitif dusunmeye calisiyorum bebis o zamana kocmn olur ins sadece tek uzuldugum sey sezeryan olmam

Ben böbrek agrisi yüzünden acile gitmistim ağrı kesici igne ve serum bile zor ise yaramisti. Bana da usg ile bakip bobrekte buyume var tas gibi gorunuyor bayagi zorlanmis demisti. Hangi ayda hatirlamiyorum.bol bol su ic soğuktan koru kendini dedi doktorum. Her gun 3litreden çok su ictim ama bobrekte tas varsa yerinden oynasa ağrı oluyor. Ben de tasi dusurmeye ya da en azindan kucultmeye odaklandim. Ne yazik ki modern tip hamilelik sebebiyle hic yardim edemiyor. Uzun uzun arastirdim ve avokado yapragi cayinin iyi geldigini ogrendim. Aslinda bir cok bitki adi geciyor ama ben denedigim ve iyi geldigi icin bunu rahatca söylüyorum. Aktara sordum bir sakincasi olur mu diye olmaz aksine iyi gelir dedi. Her gun bir buyuk fincan su ile 2-3avokado yapragini 1-2dk kaynatıp rengi hafif suya gecince ictim. Bi sure icilip birkac gun ara veriliyordu sanirim ama kac gun hatırlamıyorum. Ayrica avokado yapragi mineral yönünden de çok zenginmis yani bebek icin de iyi. Bir deneyin inşallah faydasi olur.

bobregin nasil oldu cnm gittinmi kontrole
bebeğin böbreğinde büyüme varmış sıkıntı yapacak bişey yok ama dedi. . benim böbreğim büyümüşmü dedim . ultrasondan anlamadı çok ağrıyorsa böbrek filmi çektir gibi bişey dedi

Aaa neden oyle denıski ayrıntılı ultrason dan baktılar bana inş bebişte iyi olur yaa sakın korkma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…