Bebek İkinci El Boba4g

elivya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
169
23
98
38
Boba4g kanguru arıyorum arkadaşlar lütfen fiyat uygun olsun :)

Yanlis anlasilmasin kimseyi yargilamak degil niyetim ama biri ihtiyaci icin bir konu actiginda ben de ariyorum diye yapilan yorumlari etik bulmuyorum. Herkes kendisi icin bir konu acabiliyor nihayetinde.

Belki gormussunuzdur ama sahibinden de var ilan 325 tl ama bayan 300 tl ye verecekmis burdan bulmaniz zor gibi.

300 çok fazla 2.eller dün biri 200 e başka biri 250 ye sattı bugunde. 2. El piyasası böyle :)

Evet o 200 olani uc dakikada kapismislar :) borsa gibi ya ne zaman inip cikacagi belli olmuyor :)

Paylaşıldığı anda gidiyor yinede 300 çok pahalı geçen indirim vardı sıfırı 345 kargo dahil e yani :)

Haklisin 300 pahali aslinda ama o fiyata bile alici bulmus bayan. ben de ikinci el bekledim sonra indirim denk geldi 320 tl ye kargo ucretsiz aldim

Supermiş sizde var demek:) memnun musunuz o paraya değer mi sizce? Satarsaniz talibim

Ben de yeni aldim aslinda.ustelik bel ve boyun fitigim var ama cok rahatim mesela bugun uc saat tasidim kizimi ne agri ne yorgunluk.su siralar satmayi dusunmuyorum belki cok cok ileride :) ben almak icin gec bile kalmisim kizim yasini gecti yuruyor da ama bebek arabasinda durmayip surekli kucak isteyince sart oldu almak. Ilk basta momfort dusunmustum sonra uygun bulunca boba aliverdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…