Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende kestirmiştim nerdeyse 2 yıl olcak ama bakıyorum modelden bi eser kalmamış saçımın hepsini arkaya atınca düpdüz hepsi aynı hizada oluyo ve modası çok geçti öğk geldi artık

BEN bu modele hastayım. Kim modası geçti derse desin kesinlikle çok modern bugüne kadar bi kişi bile görmedim ki bana saçların kötü olmuş desin aksine herkes bayılıyor ve özeniyor kestirsek biz de diye ama bu iş cesaret işi herkese de yakışmıyor. bana da her saç modelinin yakışmayacağı gibi :44: saçlarımı her şekle sokan ben son 7 yıldır bu modele takık vaziyetteyim. Bu modeli her renkte denedim şuan da Victoria gibi sarı versiyonunu kullanıyorum arada bi uzatayım istiyorum evlenicez diyoruz kafamda bi gıdım saç :) ama aşkitom kesinlikle uzatma diyor adam kısa ve sarı saça aşık . Onun tezine göre yüzü güzel hatunlar saçını kısa kestirmeli ve o güzelliği vurgulamalıymış senin yüzün çok güzel dikkati uzun saçına çekmene gerek yok diyor uzadıkça kestiriyoruz ama bu uzun saçtan daha dikkat çekici bence uzun saç herkeste var ve genelde bakımsız ama bu model cidden hep bakımlı duruyor ve pratik.

bana da yardım edermisinnnnn
benm de saçlarım yıllardır uzun belimde aslında dalgalı alt tarafları ama zamanla azaldı hep bağlıyorum yada topluyorum çok uzun olduğu için üşeniyorum maşaya da düzleştirmeye de , şöyle pratik olsun istiyorum bakımlı dursun, uzun saç ne kadar bakımlı olsada sanki yumak gibi duruyor elektrikleniyor felan, ya omuzda çok katlı kestireyim diyorum hem yüzüm ortaya çıksın, yada Victoria nınkinden yaptıraym diorm ama uzunya birden o kadar kestirmelimiyim kabarır mı acaba? bir de ense böyle çirkin dururmu ?

canım şimdi seni bilmiyorum eğer uzun saçlarım olmadan yaşayamamcılardansan kestirme bence ama eğer değişiklik seviyorsan ve cesaretin varsa bu model kesinlikle denenmeli hem öle düz dalgalı hiç farketmez iyi kesen bir kuaför olursa saçın harika oluyor benim saçlarım düz mesela ama kesim öle güzel ki ister düz fönlü kullanıyorum istersem duş alıp ili dakikada köpüklüyorum müthiş bir şekilde o düz saçımda dalgalar oluyor ki dalga da çok yakışıyor o anki duruma göre yani ama bence hayatta kullanabileceğim en pratik en havalı saç bu şimdi benim arka katları kısa kesiyor fönlerken de orayı öne doğru çekiyor arkada müthiş bir bombe ensenin görüntüsü enfes herkese ensemi dönesim geliyor valla ense güzel görünür korkma

ben iki sene önce kestirmiştim, ama ensem cok kısa değildi.uzadı saçım.sonra gıttım oryale yaktırdım saçımı sonra mecburen eskıye donus...ama bence muhtesem oldu. hem yanık saçlardan kurtuldum hemde cok havalı oldum. sıkıntısı su kı gun asırı fone gıdıyorum yenıden yanacak dıye korkuyorum...fon dısında nasıl bır modelle kabartabılırım sızce

ben yaklaşık 1 yıldır, bu modeli aralıklı olark kullanıyorum
normalde "papaz" formunda çok kabaran ve elektriklenen dalgalı bir saç yapım var.
o bakımdan bu modeli kestirirken ensemi çok fazla açtırmamaya ve bombe verdirmemeye özen gösteriyorum.
şekillendirme olarak da, ince plakalı düzleştiriciyle bukle yapıyorum, yaklaşık 2 gün idare ediyor.
tabi saçlarımı yıpratmamak adına bakım ürünlerini de ihmal etmiyorum.

kısacası,ben memnunum bu modelden

rica etsem sacının resmini cekip koyarmısın siteye :) bende kısa kestirmek istiyorum ama saclarım banyodan sonra kabardıgı için cesaret edemiyorum:18:

bende yaklaşık 3 sene önce kestirmiştim belime gelen saçlarımı. yakışana çok yakışıyor bana da yakıştırmışlardı ama ben çabuk sıkıldım. çünkü saçı sürekli aynı tarzda kullanıyorsun bir süre sonra sıkmaya başlıyor.

belime kadar olan saçlarımı gittim kestirdim ama hiç beğenmedim bol katlı kısa bi model di, hiç şekli yok bişyi yok jölele olmuyor düz düşünemiyorum bile, şimdi yine bob modeline taktım , o zamanda kararsız kalmıştım bunla bob arasında şimdi bob diyorum keşke o zamandan kestirseydim diyorum hep bağlıyorum şimdi saçımı açmaya utanıyorum gücümü saçımdan alıyormuşum meğer :) şimdilerde taktım yine bob a nasılsa kısa yine en azından şekli olur diyorum ama kuaförlere güvenemiyorum en iyisi diye gittim mahvetti ara makası istemiyorum dediğim halde hep onla kesti , kestirirken neye dikkat etmem gerekiyor , ense çok kısa düşünmüyorum , hangisinde güzel duruyor , arka katlı mı olmalı düzmü ,? saçım üstler düz altlar dalgalı , birde şöyle ışıltı attırsam daha mı hareketli şık durur acaba

merhaba,
ben öncelikle bob model kestirirken, her zaman düz fön çektirme vb alternatifim olmadığı için enseyi açtırmıyorum ve bombe istemiyorum. saçın boyunu da çok kısaltmıyorum çünkü saçlarım çok kabarık ve dalgalı:)
benim saçlarım biraz da enteresan olduğu için düzleştirici fönü tutmuyor sağolsun:) onun için şekillendirirlen düzleştiriciyle bukle yapıyorum. yerine göre şık, yerine göre spor durabiliyor, hem de derli toplu oluyor.
ışıltı konusunda da naçizane fikrim, düz renk saçlarda bu modeli daha çok beğeniyorum. şu an saçlarım sık röfleli, ilerleyen günlerde dinlendirme amaçlı koyulaştıracağım, o zaman modelin de daha güzel duracağını düşünyorum

süpersiniz , aradığım soruların hepsini direkt anlatmışsınız zaten, ense açık bana da yakışcağını sanmıyorum boyum uzun , uzun boylularda kısa saç pek yakışmıyor sanki , bir de bombe istemiyorum dediğiniz şey enseye doğru kısacık oluyor kat kat o galiba, onu bende sevmiyorum sivri kafa oluyor :) hoş durmuyor , düz renk konusunda kafam karıştı acaba bende mi tek renk yaptırsam , şimdi , saç zaten modelini gösteriyordur dediğiniz mantıklı aslında, olmadı kendim boyayayım az açık tonlara çikolata kahvesinin az açığı gibi , çok tşkler, kuaförlere güvenemiyorum anlatıosun tüm detayları yine bildiklerini okuyolar gıcık oluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…