Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
...................

fotoğrafı silmişsiniz gerçi ama modelinize bayıldım çoğu baktığım bob modelinden en iyisi buydu ,kuaförüme sizi saçınızdan kestirmeye çalışacağım umarım olur , gerçektende fikir vermiş oldu bana, helal edin hakkınızı

buda benim bob,pek iyi çekemedim ama anlışılıyor sanırım

Eklentiler

• $krank 108.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 106
kzlar yardım edin lütfen saçlarımı bende belimdeyken böyle kestirdim ve hiç bi model yapamıyorum düzleştrmek yakşıyo yalnzca katlı kestrdm o yüzden dalgasıda belli olmuyo ensem tamamen görünüyo ve hemen uzamasnı istiyorum 2 ayda kendiliğinden ne kadar uzadı ve nasl uzatablirim annemle uğraşınca baya tartşıyoruz uzatmak için kolay bşiy lazım

super bı model 2 sene once oleydı evlencem dıye uzattım sımdı tyıne kestırdım 2 hafta oluoo o kdr rahat kı ıster arkasını dagıt ıster fonlu harıka bı model... artık evlendım uzatmıcam saclarımı

harıka bı model onlerıne fon cek arkasını dagıt bı dax veya jöle bıttı harıka onlerının uclarına da sur daxı :) sıvrı dursun..

bende saçımı kestirdim. bob modeli gibi oldu. ama arkalarında kat var. sonradan pişman oldum keşke bob kestirseydim

arkadaşlar bu modeli izmitte kestiren varmı iyi bir kuaför arıyorum yardım edebilirmisiniz acaba

Victoria Beckham ın bob modeli çok hoş,bi bakın bence...ön ve arka görüntü inanılmaz cok hoş...

bu bob modelinin uzun ve enseyi kapatan hali de oluyor ya (yaprak dökümündeki ceydanınki gibi),acaba öyle kestirsem arada toplayarak da rahat kullanma şansım olur mu acabaaaaaa

bende bob modeli yaptıranlardanım 2 ay oldu simdi biraz daha uzadı ve daha guzel gozukuyor benim saclarım ince telli memnunum bu modelden

bende 1 aydir kullaniyorum bob modelini ve cok memnunum banada cokk yakisiyoo ama ne yalan soylim bazen uzun saclarimi ozlemedim desem yalan olur

ben de bu modeli çok beğeniyorum ama bu kadar kısa kestirmeye cesaret edemiyorum. saçlarım dümdüz ve çok ince. bir de çalışıyorum o yüzden uzun saçla çok uğraşamıyorum, zaten çok da yıprandı saçlarım.
şu modeli beğendim, küçük ve oval bir yüzüm var, siz ne dersiniz bu model için?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…