yazın gesirdim rahat ettim ama artık uzatıyorum sevmiyorum kısa saçı saçlarım düz ama kolay şekil veriliyo bob mpdeline bazen jole ile şekil veriyodum hafif nemliyken yada düzleştirici ile düzleştiriuordum güzel bir model
Saçlarım epey uzun bu modeli bir arkadaşımda görmüştüm aslında çok hoşuma gitmişti ama burdaki yorumları okuyunca bende şimdi çok heves ettim ama yüzüme gider mi bilmiyorum havalı bir saç peki kullanımı nasıl yani benim saçım düz böyle kestirsem mesela devamlı fön mü çekmem lazım ben fön çekmeden de anlamam ki hiç ihityacım olmadı şimdiye kadar bu saç modeli bana iş çıkarır mı dersiniz yani kullanımı kolay mı fikrinize ihtiyacım var kızlar...
canım arkalarıda senın boyle kısamıydı.arkaları makınaylarmı kestirdin_?
evet aynen böyleydi kısaydı makineyle kesmedi ense kısmını ustura ile kesti önleri makasla
nasıl rahat kullanılabılır bır modelmı canım.
Belime kadar saçım, 3 aylık da bebeğim var. 5dk duş yapmam gerekiyor bazen, sadece saçımı yıkamak 5 dakikamı alıyor. Rezil oldu saçlarım, çok bakımsız. Ben de bob modeli kestirmek istiyorum ama saçlarım çok gür ve kalın telli. Hani ara makasla inceltsem (elimde mevcut), iyi durur mu bu model benim kabarık saçlarda?
Arkadaşlar bayram öncesi ben de bob kestirdim..Başta çok garipsememek için önleri çok az uzun istedim hatta neredeyse küt gibi duruyor..Ama o azıcık uzunluğu o kadar sevdim ki yazı başında enseleri biraz daha kaldırmayı düşünüyorum.Ve mavi siyaha boyadım..O kadar memnunum ki..Bu güne kadar herkes yapıyor diye uzak durarak hata etmişim.
Zaten bir türlü sevemedim uzun saçı.. :)
bencede arkaları kısalttır canım.benım arkalar kısa makınayla kestırdım cok hos ve cekıcı duruyor:))
off yaa bu bana feci halde yakışıyo ama kıyamıyorum saçlarıma, gerçi şu anda düzleştirmekten başka bişey de yapamıyorum ama ne bilim uzun saç sonuçta, hep kahkül ve kısa saç konusunda kararsız kalırım böle ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?