Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
dalgalı ve kabarık saçlara sahip biri olarak bu modeli kullanmakta zorlanıyorum..
sürekli düzleştirmek gerekiyo maşa yapayım bazen diyorum ama olmuyo=(
ben de uzatmaya karar verdim:sm_confused:

Saçlarım epey uzun bu modeli bir arkadaşımda görmüştüm aslında çok hoşuma gitmişti ama burdaki yorumları okuyunca bende şimdi çok heves ettim ama yüzüme gider mi bilmiyorum havalı bir saç peki kullanımı nasıl yani benim saçım düz böyle kestirsem mesela devamlı fön mü çekmem lazım ben fön çekmeden de anlamam ki hiç ihityacım olmadı şimdiye kadar bu saç modeli bana iş çıkarır mı dersiniz yani kullanımı kolay mı fikrinize ihtiyacım var kızlar...

yazın gesirdim rahat ettim ama artık uzatıyorum sevmiyorum kısa saçı saçlarım düz ama kolay şekil veriliyo bob mpdeline bazen jole ile şekil veriyodum hafif nemliyken yada düzleştirici ile düzleştiriuordum güzel bir model

ben kestirdiğimde aynı böyleydi fönlü daha güzel duruyo tabi düzleştiriciniz varsa 10 dk sürmez şekil vermek

Son düzenleme:

canım arkalarıda senın boyle kısamıydı.arkaları makınaylarmı kestirdin_?

bende kestirmek istiyorum senın gıbı.bırısınde gordugumde cok hosuma gıdıyor ıcımde kalıyor ama cesaretımı toplayamadım bırturlu.bu medelinde arkaları kısa olan sekli cok hos duruyor ama cesaret ıstıyor:)))

nasıl rahat kullanılabılır bır modelmı canım.

saçın yapısı da önemli canım benim saçlarım ince telli ve düz zaten fönle kurutup düzleştirici ile düzleştiriyordum yada biraz jole sürüp havalandııryordum yani kullanımı rahatıma gitti ama uzadı şimdi omuzlarımda kışın uzatıcam yaza hep yazlıktayız zaten yine bob yapıcam

Belime kadar saçım, 3 aylık da bebeğim var. 5dk duş yapmam gerekiyor bazen, sadece saçımı yıkamak 5 dakikamı alıyor. Rezil oldu saçlarım, çok bakımsız. Ben de bob modeli kestirmek istiyorum ama saçlarım çok gür ve kalın telli. Hani ara makasla inceltsem (elimde mevcut), iyi durur mu bu model benim kabarık saçlarda?

evet canım sık sık aramakas attırırsan kabarıklıgı gıder ve hos durur.bende kestırıcem ama kısa olan seklınde kestırıcem arkaları kısacık olan bıcımde.

Arkadaşlar bayram öncesi ben de bob kestirdim..Başta çok garipsememek için önleri çok az uzun istedim hatta neredeyse küt gibi duruyor..Ama o azıcık uzunluğu o kadar sevdim ki yazı başında enseleri biraz daha kaldırmayı düşünüyorum.Ve mavi siyaha boyadım..O kadar memnunum ki..Bu güne kadar herkes yapıyor diye uzak durarak hata etmişim.
Zaten bir türlü sevemedim uzun saçı.. :)

bencede arkaları kısalttır canım.benım arkalar kısa makınayla kestırdım cok hos ve cekıcı duruyor:))

ya bnimde saçlar uzundu ve bi anlık karra verdim aşkı memnudaki nihalin saçından çok etkilendim kestirdim.ama kısa bob çok güzeldi yüzüme yakıştı .bn zayıfım o model yüzümü biraz dolgun gösterdi ama şuan saçlarım biraz uzadı 7-8 cm kadar inanınki çok özlüyorum uzun saçlı olmayı ..bn denemk isiyyenler denesin isterim tabi ama uzun saçlı olmanın çok hoş olduğunuda unutmayın derim

off yaa bu bana feci halde yakışıyo ama kıyamıyorum saçlarıma, gerçi şu anda düzleştirmekten başka bişey de yapamıyorum ama ne bilim uzun saç sonuçta, hep kahkül ve kısa saç konusunda kararsız kalırım böle ya...

sacların ne boyda su anda canım_?

bugün gittim kuaförüme victoria beckham saçı istiyorum dedim, ama saçlarım kat kat kesim olduğu için yanlar gerekli uzunlukta deilmiş o yüzden küt kestirdim, 3 ay sonra gel arkaları kısaltalım sadece dedi, şimdi uzamasını bekliyorum; ama resmen hevesim kursağımda kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…