• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BM'de Suriye paneli: Ölmeyi bekleyen zombi gibiler

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Suriye'de kuşatma altındaki kentlerde rejim tarafından açlık nedeniyle ölüme terk edilen insanların dramı, görgü tanıkları tarafından Birleşmiş Milletler (BM) de panelle gündeme getirildi.[/h]

o_1514.jpg

[h=4]"YA DİZ ÇÖK YA AÇLIKTAN ÖL"[/h] Kuşatmanın beşinci ayında evlerdeki yiyeceklerin tükendiğini anlatan Zekeriya, kente gıda, ilaç ve her türlü yardım girişine izin verilmediği için açlık başladığını ifade etti.

Muhammed isimli bir tanıdığının 7 yaşındaki kızına kalp ilacı almak için gizlice dışarı çıktığını ancak dönüşte yakalandığını ve işkence altında öldüğünü anlatan Zekeriya, "Esad'ın halka mesajı: Diz çök ya da açlıktan öl" diye konuştu.

İnsanların zeytin ve ağaç kabukları yiyerek yaşamaya çalıştığını ifade eden Zekeriya, "Suriye'de açlık sadece insanların vücutlarını değil aynı zamanda umutlarını ve inançlarını da tahrip ediyor" dedi.

Esad'ın işlediği savaş suçlarını tasvir edecek kelime kalmadığını da vurgulayan Zekeriya, Beşar Esad'ın Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde yargılanması gerektiğini belirterek, "Tüm dünyadan bu acıların son bulması için bize destek vermelerini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

o_1735.jpg

[h=4]"İNSANLAR ÖLMEYİ BEKLİYOR"[/h]
Onlar ölmeyi bekleyen Zombi gibiler" diye konuştu. Yermuk Kampı'nın insanların kafalarındaki mülteci kampı imajından çok farklı olduğunu dile getiren Sammonds, burada insanların kedi, köpek ve otları yiyerek yaşamaya çalıştıklarını, kuyulardan içilen sular nedeniyle hastalıkların yaşandığını söyledi.

http://www.ensonhaber.com/bmde-suriye-paneli-olmeyi-bekleyen-zombi-gibiler-2014-06-06.html

Allah imm, dünyanin gözü önünde yüzbinlerce cocuk, yetiskinleri gectim, yüzbinlerce cocuk cocuk katlediliyor, elimizden birsey gelmiyor.

Dünya üzerinde ki medeni görünümlü vamppirler tarafindan bu katliam destekleniyor..

Allah im Buruc suresi geliyor aklima..

Ya Rabb, onlar bu katliami düzenliyor, destekliyor ve keyifle seyrediyor ama sen sahit ol, benim icim yaniyor Allah im..

ALLAHcc yar ve yardimcilari olsun, zulm edenlerin hepsinide El KAHHAR ismiyle kahru perisan eylesin...amin

Son düzenleme:
Bu insanları gördükçe kendimden utanıyorum.Dert dediklerimden haya ediyorum.

Elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor.:14:

Bu katliam dursa keske bir an evvel , Allah yardımcıları olsun .
Yapanların da , sebep olanların da , iki cihanda Allah in laneti üzerlerinden eksik olmasın.

Back